A Bitcoin Blackjack Online játékának kulcsa

A bitcoin Blackjack játék a lenyűgöző új online őrület, amely végigsöpri a nemzetet. Legyen szó Blackjack asztal számítógépes grafikus ábrázolásáról, vagy egy tényleges asztal élő videofolyamáról. A kriptovaluta, mint a bitcoin és az ethereum használatával a felhasználók számára lehetővé válik, hogy internetkapcsolattal bárhonnan kényelmesen hozzáférjenek a választott játékhoz. A Blackjack, vagyis a 21 éves, könnyen megtanulható játék, amely évszázadok óta minden szinten elbűvöli a játékosokat.

A legjobb Bitcoin Blackjack kaszinók

Legjobbnak értékelt

# 1

Bovada

Bovada logó 125% bónusz 3750 dollárig 125% bónusz 3750 dollárig

 • Hírneves játék

Olvassa el a véleményt Játssz most

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker logó 200% bónusz 1000 dollárig 200% bónusz 1000 dollárig

 • Nagylelkű bónuszok

Olvassa el a véleményt Játssz most

# 3

BetOnline

BetOnline logó 100% Crypto bónusz 100% Crypto bónusz

 • 4 kriptó elfogadott

Olvassa el a véleményt Játssz most

Cryptocurrency Blackjack Games játék

A BTC Blackjack lejátszása állandó feszültséget és részvételt okoz, amikor a játékosok úgy próbálják legyőzni a házat, hogy a 21-hez legközelebb jutnak anélkül, hogy túllépnék ezt a varázslatos számot. Az élő kereskedő játék szinte megegyezik az online Bitcoin Blackjack online játékkal, így akár online Blackjack kaszinóban játszik, akár fizikailag megy, a szabályok ugyanazok.

Blackjack azzal kezdődik, hogy a játékosok tétet tesznek, és az osztó minden játékosnak és magának egy lapot ad le. A játék úgy folytatódik, hogy minden játékos megkapja az újabb kártyát; ezúttal szembe fordítva. Itt kezdődnek a dolgok érdekessé válása.

A Blackjack célja, hogy 21-et kapjon anélkül, hogy „mellszoborba kerülne”, ami azt jelenti, hogy több mint 21-et kap. Az arckártyák – Kings, Queens és Jacks – 10 pont. Az ászok egy vagy 11 pontnak számítanak, attól függően, hogy melyik előnyös a kéz számára.

A játékosok versenyeznek egymással és a kereskedővel, amely a Ház. Miután mindenki megkapta a második kártyát, azok a játékosok, akiknek ászuk, arclapjuk vagy tízes bemutatójuk van, bekukucskálhatnak az arccal lefelé fordított kártyájukra, hogy megnézzék, van-e nekik 21. Ha van 21, akkor „Blackjack” -juk van, és megnyerik a leosztást. Ellenkező esetben minden játékos sorban, és végül az osztó eldönti, hogy „állni” akarnak-e, vagy pedig „találatot” akarnak kapni. Az Stand azt jelenti, hogy leállítja a további kártyák fogadását, a hit pedig egy másik kártya megszerzését jelenti. A játékosok minden körben addig fogadnak, amíg valaki 21-et nem kap, vagy mindenki megdől. A kereskedőnek mindig megvan az a bónusz, hogy utolsó esélye van a 21 megszerzésére.

Pókerkártyák Bitcoin-szal

Blackjack szabályok


Bár a blackjacknak ​​sok neve van, például 21, és különböző formátumok vannak szerte a világon, a játékra vonatkozó szabályok mind nagyon hasonlóak. Szerencsére, ha új vagy és próbálsz játszani a játékkal, a szabályokat meglehetősen egyszerű megtanulni, és miután elsajátítottad, a blackjack stratégia kialakítása rengeteg sikerhez vezethet. További előnye annak, aki bitcoinral akar blackjack-et játszani, az, hogy az esélyek nagyon jók, és még egy kezdő játék is növelheti a győzelem esélyét a szabályok megértésével és szilárd stratégia megvalósításával..

A blackjack játékhoz szokásos 52 kártyacsomag szükséges, és a legtöbb online bitcoin kaszinó 3-8 körüli értéket használ annak biztosítása érdekében, hogy a kártyaszámlálás ne legyen lehetséges azoknak a játékosoknak, akik etikátlan taktikával szeretnének előnyt szerezni. A játék célja, hogy magasabb legyen a kártya összértéke, mint az osztó, anélkül, hogy (lebuktatnánk) vagy meghaladnánk a 21-es számot.

Kártyák értéke

 • 2-10 = beállított értékük (4 = 4)
 • Arckártyák Jack, King, Queen = 10
 • Ászok = 1 vagy 11

A Játékműveletek részben

Miután egy játékos kiosztotta az első két kártyát, lehetősége van:

 • Állvány = Nincs több kártya kiosztva az adott játékosnak
 • Találat = Ez a játékos kap még egy kártyát
 • Hasított párok = Ha egy játékosnak két különböző színű lapja van, akkor képesek megosztani és játszani, mintha két külön kezük lenne
 • Duplázás = Ha az első két kártya, amelyet a játékos kioszt, 9, 10 vagy 11, akkor képesek duplázni az eredeti tétet.
 • Biztosítás = Ha az osztók képpel felfelé fordított lapja ász, a játékosoknak lehetőségük van oldalfogadásokat tenni arra, hogy az osztók második arccal lefelé fordított lapja (lyukártya) 10.

Hogyan kell játszani a Bitcoin Blackjack-et

Egy egyszerű Bitcoin játék, például a Blackjack, még mindig meglehetősen összetett szabályokat és stratégiákat alakít ki az idő múlásával. A kriptovaluta Blackjack iránti elbűvölés része az új módszerek folyamatos fejlesztése, amelyekkel megpróbálnak jobb esélyeket szerezni a Ház felett, és vagyonra tehetnek szert.

Nehéz feladat leküzdeni a kereskedő által beépített felsőbb esélyeket. Mivel a játékosok mindig először fordulnak egymás után, nagyobb eséllyel haladják meg a 21-et, mint az osztó. Amint egy játékos meghaladja a 21-et, a játéknak vége.

A „biztosítás” fogalma segít enyhíteni a ház előnyét. A biztosítás akkor következik be, amikor az első kereskedéskor a kereskedő 10, arclapot vagy ászt kap. Amikor ez megtörténik, a játékosoknak lehetőségük van olyan oldalsó fogadást tenni, hogy az osztónak már van egy Blackjack-je, ami nagyobb esélyt ad a játékosnak az eredeti tétek megtérítésére és a játékban maradásra..

Rengeteg különböző stratégia létezik, amelyek megpróbálják kiegyenlíteni az esélyeket. Néhányan közülük a szükséges játékmenetek kategóriájába tartoznak, amelyekből a játék kezdője profitálhat, ha korán megtanulja. Tekintsük őket olyan szabályoknak, amelyek cselekvést váltanak ki az alapján, amit a kereskedő upcardja mutat. Attól függően, hogy mit kap az osztó, a szokásos játékmódok növelik a játékos esélyeit. Tegye meg a következő konkrét lépéseket a kereskedő kártyája alapján:

Kereskedői kártyák:

 • 4-6, hagyja abba a kártyakérést, ha eléri a 12-et vagy annál magasabbat
 • 2-3, álljon meg 13-nál vagy magasabbnál
 • 7-10., Addig üssön, amíg a pontszám eléri a 17-et vagy annál magasabbat

Ezeknek az egyszerű stratégiáknak a megtanulása és követése elősegíti, hogy a kezdő játékos tovább éljen a játékban. Több játékidő segít a felhasználóknak mélyebb taktikát kidolgozni, hogy több kezet nyerjen.

Miért kell Blackjackot játszani a Bitcoinnal??

A játékosoknak korábban Las Vegasba vagy más városokba kellett utazniuk, ahol szerencsejáték zajlik, hogy élvezhessék a Blackjack és más játékokat kaszinó játékok. Az internet megjelenése óta az online játékok egyre népszerűbbek.

Az online játék új fordulata az olyan kriptovaluták megjelenése, mint a bitcoin. A online kaszinó az ipar hozzájárult a digitális pénz népszerűségének növekedéséhez. Az egyik fő oka annak, hogy a játékosok szeretik a bitcoin használatát a szokásos készpénzzel szemben, ez lehetővé teszi számukra, hogy névtelenek maradjanak. A titoktartás az egyik elsődleges oka annak, hogy a kriptovaluta továbbra is felzárkózik a piacon, és ez minden bizonnyal főleg azt befolyásolja, hogy a digitális pénz miért olyan elterjedt az online szerencsejáték-arénában. Sőt, az online Blackjack-játékosok a bitcoinokat választják a könnyen használható felületen és a nyeremények gyors kifizetésén. Egy dolog egyértelmű: a kriptovaluta blackjack kaszinó és a kriptovaluták, mint a bitcoin, tökéletesen megfelelnek egymásnak.

Bitcoin póker zsetonok

Hol lehet Blackjackot játszani a Bitcoinnal

A Blackjack az egyik legnépszerűbb online bitcoin szerencsejáték-tevékenység a világon. Annyi lehetőség áll rendelkezésre, amelyek minden igényt kielégítenek a különböző igények kielégítésére. A játékosoknak nem lesz gondjuk megtalálni a legjobb bitcoin blackjack webhelyeket. Az alábbiakban felsoroljuk a legnépszerűbb webhelyeket a Blackjack bitcoinos játékához. Nézze meg a legjobb kaszinóinkat, hogy játsszon Blackjackot a kriptovalutával!

A fenti lista csak néhányat jelent a sok kriptovaluta Blackjack kaszinó közül, amely elfogadja a Bitcoint. Ezekkel kezdve bizonyos mértékű biztonság érhető el, mivel mindegyik törvényes vállalkozás, amely egy ideje fennáll. Az online szerencsejáték-házak kutatásakor mindig végezzen kellő gondosságot, mivel néhány átverő művész szerint az online szerencsejáték könnyű jel. Ne hagyja, hogy néhány rossz alma elrontja a jó időt. A Bitcoin Blackjack kaszinó piacának fellendülésével, és naponta új játéklehetőségek jelennek meg, és a betéti bónusz opciókat kínáló kaszinók tovább nőnek. A webhelyek túlnyomó többségének érdeke fűződik az Ön adatainak titkosságához és biztonságához. Válasszon egy Blackjack kaszinót, amely jól néz ki, ingyenes pörgetéseket kínál és kezdjen bele az akcióba.

Egyéb népszerű online kaszinó játékok, amelyek a Bitcoinnal játszhatók

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map