Bitcoin Bingo útmutató

A legjobb Bitcoin Bingo webhelyek

Legjobbnak értékelt

# 1

Bovada

Bovada logó 125% bónusz 3750 dollárig 125% bónusz 3750 dollárig

  • Hírneves játék

Olvassa el a véleményt Játssz most

# 2

Black Chip Poker

Black Chip Poker logó 200% bónusz 1000 dollárig 200% bónusz 1000 dollárig

  • Nagylelkű bónuszok

Olvassa el a véleményt Játssz most

# 3

BetOnline

BetOnline logó 100% Crypto bónusz 100% Crypto bónusz

  • 4 kriptó elfogadott

Olvassa el a véleményt Játssz most

Hogyan kell játszani a bingót

A Bitcoin bingó az egyik legegyszerűbb valódi pénzes online kaszinó játék, amelyet játszhatsz. Kezdje azzal, hogy regisztrál egy Bitcoin bingó oldalon, és letétbe helyezi a Bitcoint vagy más kriptovalutákat, mint például a Litecoin. Ezután a bingó szobákba megy, hogy megtalálja a játékát. Három közös játékot talál. A legtöbb bingós webhely 75 golyós, 80 golyós és 90 golyós bingóval rendelkezik. Ezekben a játékokban az elsődleges különbség a rendelkezésre álló labdák száma. Egyes helyeken 30-as, 36-os és 40-es golyós turbó játékokat kínálnak.

A legtöbb bingó játék megköveteli, hogy készítsen egy győztes sort 5 számból egymás után. Egyes játékok megkövetelhetik egy adott minta elkészítését, például H. Az egyes játékok megnyerésének szabályait a szoba felsorolja.

Jegyvásárláshoz menjen a játszani kívánt szobába. Kiválaszthatja, hogy hány kártyát szeretne vásárolni, és mennyit szeretne fizetni az egyes kártyákért. Egyes oldalak egyetlen rögzített árat kínálnak, míg mások kártyákat kínálnak különböző árképzési pontokon. Miután kiválasztotta a kijátszani kívánt kártyák számát, megvárja, amíg a sorsolás meg nem kezdődik.

A sorsolás megkezdése után a számokat egyenként hívják meg. Ha az úgynevezett számok egyeznek a kártyáján, akkor megjelöli a kártyát. Ez addig folytatódik, amíg Ön vagy egy másik játékos bingót nem készít. Ha bingót készít, kattintson a kártya „Bingo” gombra a nyeremény igényléséhez.

Mennyibe kerül a bingó lejátszása?

A Bitcoin bingó játékok játékakor két költséget kell figyelembe venni. Az első a minimális betét. A Bitcoin online bingó oldalakon van egy minimális betét, amellyel meg kell felelni, hogy játszhasson a webhelyen. Általában ez körülbelül 001 BTC. Miután befizette ezt az összeget, a befizetett összeg a bingó játékától függ.

Bizonyos esetekben csak néhány szatoszit fizethet egy bingókártyáért. Egyes webhelyeken a legtöbb online kaszinóhoz képest fillérekért lehet dollárral játszani Bitcoin bingót. Természetesen, ha többet szeretne játszani, akkor megteheti. Az Ön által elköltött összeget csak a bankrollja és a kaszinó szoftverben beállított maximumok korlátozzák.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb webhelyet a Bitcoin Bingo játékához?

Amikor a legjobb Bitcoin bingó webhelyet keresi, akkor egyértelmű kritériumokkal kell rendelkeznie. Ez segít megtalálni a minőségi Bitcoin bingó oldalakat. Az alábbiakban felsoroltunk néhány leggyakoribb tényezőt, amelyekre figyelhet, amikor kiválasztja a legjobb Bitcoin online szerencsejáték-oldalakat.

Intuitív weboldal – Egy adott bingó oldal felhasználói felülete bármely bingó játékos érdeklődését felkeltheti vagy megtörheti. Ennek oka, hogy a weboldal kinézete és hangulata jelentősen befolyásolhatja a játékosnak a bingóoldal megítélését. Felhasználóbarát kialakítású és szoftveres webhelyet szeretne olyan vezető szolgáltatóktól, mint a Microgaming, a BetSoft és mások.

Felajánlott bónuszok – A kiválasztott bingó webhelynek képesnek kell lennie arra, hogy megfelelő bónuszokat, ingyenes pörgetéseket és egyéb promóciós ajánlatokat adjon Önnek. Így több pénzzel kezdhet el játszani, és soha nem fog elfogyni a lehetősége, hogy bővítse bankját. Nemcsak betéti bónuszt, hanem több folyamatos promóciót kell kínálniuk.

Támogatás – Minden Bitcoin bingó webhelyen elengedhetetlen az udvarias és nagy tudású képviselői csapat. Az ügynököknek angol anyanyelvűeknek kell lenniük, és gyorsan válaszolniuk kell kérdéseikre. Az élő csevegés támogatása abszolút minimum a támogatáshoz.

Nyeremény – Nézze meg a helyszínen elérhető díjakat. A Bitcoin bingó oldalakról képet kell kapnia arról, hogy a legtöbb játék mit fizet és milyen progresszív jackpotok állnak rendelkezésre. Így képet kaphat arról, hogy mennyit kereshet.

Az interneten keresztül vannak Bitcoin bingó oldalak. Mint olyan. A bingó játékosoknak alaposan meg kell vizsgálniuk az online kaszinókat, mielőtt döntenek a csatlakozásról. Győződjön meg róla, hogy először ellenőrizze az online kaszinót vagy a bingó webhelyét, hogy elkerülje a csalás áldozatait. A legjobb módszer erre az, hogy ellenőrizze a webhely licencelési állapotát. A jogos webhelyeket egy nagy online szabályozó engedélyezi. Ha egy webhely nem rendelkezik engedéllyel, ne játsszon ott.

Hogyan játszhatunk bingót kriptovalutákkal

Tehát szeretne bingót játszani a Bitcoins-szal. Nem hibáztathatjuk, mivel a valódi pénzes online szerencsejáték nagyszerű módja a Bitcoin növekedésének. Ha még nem rendelkezik valamilyen Bitcoin-szal, olvassa el a Bitcoin vásárlására vonatkozó útmutatóinkat. A Bitcoin pénztárca beállításától kezdve a Bitcoin tőzsdén történő vásárlásig mindent át fog dolgozni.

Ha van néhány Bitcoins bingózni, jelentkezzen be a kívánt kaszinóban, amely elfogadja a Bitcoins-t. Miután regisztrált egy fiókot, lépjen a Pénztár oldalra, és kattintson a betétre. Onnan kiválaszthatja a Bitcoin vagy az Altcoin beállítást. Ezután kap egy címet, ahová elküldi a kriptovalutát. Használja ezt a címet, hogy titkosítást küldjön Önnek a Bitcoin pénztárcájából. Ne feledje, hogy a Bitcoin tranzakciók megerősítést igényelnek, és minden Bingo szoba különbözik a szükséges megerősítések számától. Miután a tranzakció törölte a szükséges számú megerősítést, akkor elkezdhet bingózni a Bitcoin megnyerése érdekében.

Ha készen áll a készpénzfelvételre, menjen vissza a Pénztárhoz, és kattintson a Visszavonás gombra. Ezután meg kell adnia a készpénz összegét, amelyet ki szeretne váltani, valamint a Bitcoin pénztárca fogadó címét. Utána 24 órán belül megkapja a Bitcoin-ját. Egyes webhelyek néhány perc alatt elküldik Önnek a Bitcoin-t.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map