29% amerikai továbbra is hiszi, hogy az amerikai dollárt arany támogatja, derül ki a tanulmányból

hirdetés Phemex

A világ vezető hash-szolgáltatója, a Genesis Mining nemrégiben készített tanulmánya kiderült néhány érdekes megállapítás arról, hogy az átlag amerikai hogyan viszonyul a pénzhez és a bankhoz. A tanulmány címe:A pénz és a bankok észlelése az Egyesült Államokban, 2019. ”

 A digitális pénz megszünteti a tranzakciós adatvédelmet

A tanulmány azzal a céllal készült, hogy meghatározza, mennyire jól mérte fel az átlagos amerikai fogyasztó a banki, a fiat-pénz és a Federal Reserve mögött álló fogalmakat. A tanulmányt szeptember 19-én végezték, 1000 válaszadó válaszolt 23 kérdés sorozatára.  

A megkérdezett 1000 válaszadó közül a válaszadók hozzávetőlegesen 29% -a továbbra is úgy véli, hogy az amerikai dollár mögött arany áll, 4% -uk szerint olaj állta, 5% szerint kötvények, 7% nem mondott semmit, 23% azt mondta, hogy nem tudják , és csupán 30% pontosan állította az amerikai kormányt.

Forrás- Genezis bányászati ​​jelentés

Ami azt illeti, 1909. március 14-én az Egyesült Államok aranyszínvonalra lépett, és mind az arany, mind az ezüst az Egyesült Államok törvényes fizetőeszköz-érméje lett. Ezen szabvány szerint az amerikai dollár átváltható 25,8 szemes (1.672 gramm, 0.05375 troy uncia) aranyra, unciánként valamivel több mint 18.60 dollárra. Azonban 1933-ban a súlyos defláció leküzdése érdekében Roosevelt elnök ezt követően végrehajtotta az aranyszínvonal felfüggesztését.

Nem csak ez, ha kérdőre vonják “Ki dönti el, hogy több dollárt nyomtassanak?”, A válaszadók 18% -ának nem volt válasza, 58% -uk úgy vélte, hogy ez a Federal Reserve, és a harmadik legmagasabb válasz az volt, hogy az amerikai kormány felelős ezért. Annak ellenére, hogy a hagyományos pénzügyeknek újra és újra nem sikerült megfelelniük a tömeg elvárásainak, a hit továbbra is fennmarad, valószínűleg a pénzügyi műveltség hiánya miatt. 

Forrás- Genezis bányászati ​​jelentés

Érdekes módon a válaszadók 76% -a ellenezte azt az elképzelést, hogy az amerikai kormány a papírpénzt csak digitális pénzzel cserélje le.

Ez viszont azt jelzi, hogy az amerikaiak még mindig nem állnak készen a teljes átláthatóságra, amikor a pénzügyekről van szó. Érdekes módon a perspektíva nem korlátozódik egy átlagos amerikai szemléletére, úgy tűnik, még a bankvezetők is ugyanazokat az érzéseket visszhangozzák.

Forrás- Genezis bányászati ​​jelentés

A közelmúltban a népszerű holland ING bank közgazdásza, Mark Cliffe elmondta, hogy 5 éven belül a digitális pénznemek teljes értékű valósággá válnak 5 éven belül. Mivel a nemzetek előállnak saját központi digitális pénznemük építésével, a fogyasztók elveszítik névtelenségüket, mivel a központi bankok által ellenőrzött digitális pénznemekkel szemben a tranzakciók teljesen nyomon követhetővé válnak a hatóságok számára.

A válaszadók 24% -a hiszi, hogy a Fed biztosítja az amerikai aranytartalékokat

A válaszadók 24% -a úgy véli, hogy a Federal Reserve felelős az amerikai aranytartalékok biztosításáért, míg 50% azt válaszolta, hogy ők felelősek az amerikai monetáris politika felügyeletéért. A válaszadók 54% -a úgy véli, hogy a Federal Reserve Bankokat kizárólag az Egyesült Államok kormánya birtokolja.

Forrás- Genezis bányászati ​​jelentés

Ezenkívül a válaszadók 26% -a úgy véli, hogy bankokra van szükség az ügyfelek által a bankban elhelyezett pénz 100% -ának megtartásához. A válaszadók 52% -a úgy véli, hogy a bankoknak nem szabad 100% -ot tartalékként tartaniuk. Míg 9% úgy vélte, hogy a bankoknak mindenkor 1-10% -kal kell rendelkezniük.

Forrás- Genezis bányászati ​​jelentés

Ennek ellenére életünk a pénz körül forog, és megdöbbentő, hogy az odakint élő embereknek még mindig nagy tisztaságot kell szerezniük a pénzáramlással és annak belső működésével kapcsolatban. Az is lehetséges, hogy ha ilyen egyértelműséget kapunk, a kriptopénzek általános bevezetésének ötletei nem tűnnek idegennek és szélesebb körű elfogadottságot élveznek.

Mindaz, ami csillog, nem arany. A kriptovaluták körüli negatív érzelmek továbbra is érvényesülnek az illegális tevékenységekben és a terrorizmusban, valamint a pénzmosás számos esete miatt. Augusztus hónapjában Észak-Korea kiderült, hogy „elterjedt és egyre kifinomultabb” kriptopénz-hackerek segítségével nagyjából 2 milliárd dollárt gyűjtött be. Az alapokat tömegpusztító fegyverek vásárlására használták fel.

Vajon a digitális valuták végül elfogadják-e az embereket? Mondja el nekünk, mit gondol az alábbi megjegyzésekben!

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map