A 888Tron Dapp 25 tranzakció másodpercenkénti időzítésével jeleníti meg Tron fölényét

hirdetés Phemex

A szerencsejáték-alkalmazások a Tron Dapp ökoszisztéma-világban való növekedésének egyik kulcsfontosságú mozgatórugója voltak. Míg Tronnak van néhány csillagos szerencsejáték-alkalmazása, 888Tron teljesen kiesett a bajnokságból, a Dapp nem csak jól teljesített, hanem megdöntött rekordokat és verhetetlen teljesítményeket ért el.

A Dapp több mint 9,5 millió dollárt fizetett osztalékként

Tron a Dapp ökoszisztéma versenyében vezetett előre néhány csodálatos alkalmazásnak köszönhetően, amelyek napról napra új magasságokat érnek el. Az egyik ilyen csodálatos Dapp, amely nagyszerű bravúrokat ért el, a 888tron.com. A 888tron.com egy decentralizált játékplatform, amely a TRON.Network blokklánc alapján épül fel. Felhasználóinak lehetősége van nemcsak játszani és pénzt keresni, hanem tulajdonosaivá válni ennek a vállalkozásnak. A platformot olyan kriptográfusok számára hozták létre, akik úgy vélik, hogy a blokklánc és a kriptovaluta a legjobb jövőnk. Noha a jövő még nem ismert, a Dapp máris a legjobbat nyújtja a jelenben.

A platform elindítása óta a 888tron.com csapata nagyszerű munkát végzett nagyszerű eredmények elérése érdekében. Ebbe beletartozik

 • A Dapp az első a történelemben, teljesen decentralizált nyerőgép indult
 • A Dapp automatizált token égető programot fejlesztett ki;   
 • A Dapp új platformja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új játékokat és funkciókat integráljanak a harmadik fél fejlesztőinek DApp-alkalmazásokra és hagyományos szerver-megoldásokra szakosodott termékeibe.
 • A Dapp egy teljesen decentralizált európai rulettet kínál pályával, amely számanként 10 és 20 000 TRX közötti fogadást tesz lehetővé. A csapat azt is tervezi, hogy megvalósítja a rulett és a baccarat közös játékának lehetőségét.

Míg a Dapp már elképesztő eredményeket ért el a nevében, 2019 márciusában az alkalmazás valóban egyedülálló rekordot ért el

 • Az egyszeri kifizetett osztalék összege ~ 6 millió amerikai dollár.
 • Az intelligens szerződéssel feldolgozott tranzakciók száma elérte a 25 tranzakciót másodpercenként.
 • 4 hónapos munkára a platform forgalma meghaladta a 350 millió dollárt. 888 zsetontulajdonosnak több mint 9,5 millió dollárt fizettek osztalékként.
 • A DApp alkalmazásban fogadás rekordszámú napi több mint 150 millió dollár és heti több mint 250 millió dollár.
 • A 888tron.com platform a Tron hálózat teljes tranzakciómennyiségének több mint 40% -át tette ki, és ezzel a terheléssel jól megbirkóztunk.

Bár ezek az eredmények nagyszerűek voltak, a Dapp mögöttük álló történet a kiváló technológiáról és a mögötte álló csillagos csapatról beszél. Ezek tartalmazzák

 • soha nem látott átláthatóság és stabilitás a 888-as csapat által létrehozott intelligens szerződésekben.
 • A 888 csapat profizmusa és elkötelezettsége.
 • A Tron hálózat DAPP alkalmazásai képesek ellenállni a soha nem látott terheléseknek, és rendkívül nagy sebességgel működni. Tehát a Tron blokkláncnak minden esélye megvan a sikerre a szórakoztató tartalom és a szerencsejáték terén.
 • A kifizetett osztalékok száma és a Tron hálózat lehetőségei óriási figyelmet keltettek az egész kriptográfiai közösségben és különösen az EOS hálózat fejlesztői és felhasználói körében, ami általában pozitívan befolyásolja az egész Tron blokklánc fejlődését.

Bár ez a jelenre terjed ki, a Dapp némi erős előrelátással rendelkezik a jövőre nézve is. Ebbe beletartozik

 • Decentralizált Baccarat játék elindítása, érdekes kialakítással, az oldalsó fogadások széles választékával, funkciókkal a játékosok számára.
 • Video póker indítása, amely egy játékgép elve alapján készült póker játék, az összes amerikai kaszinó klasszikusa, amely nem veszíti el jelentőségét.
 • A platform egy 3D-s kocka bevezetését is tervezi – kockajáték, amelynek a játék mechanikájában és megjelenítésében, valamint magas nyerési együtthatóiban nincsenek analógok a világon..
 • Sorsoljon 4-et a 20-ból és 5-öt a 36-ból változó árfolyammal és nagy nyereményalapokkal.
 • A platform azt is tervezi, hogy behozza a Pókert. Alapos piackutatás és a jól ismert póker-üzemeltetők képviselőivel folytatott konzultáció után a 888 csapat új pókertermék létrehozásához kezdett, amely a népszerű texasi és Omaha pókerjátékokon alapul. Gyors készpénzes játékok, nagy nyereményalapok állnak a játékosok rendelkezésére, és megoldódnak a tisztességtelen játékok problémái. Figyelembe véve a nagy online oldalak támogatását a termék integrálásában, a várható felhasználói száma világszerte több mint 1 millió ember lesz.

A csapatnak ambiciózus tervei vannak, és most a megvalósítást fogják élénken szemlélni. Ha a csapat képes kihúzni ezt a kiegészítést, biztos lehet benne, hogy a 888tron.com csak az ország egyik legnagyobb kaszinó-alkalmazásává válhat.

Vajon a 888tron.com képes lesz-e nagyszerűséget elérni azzal, hogy a világ első számú szerencsejáték-szereplője? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map