A BitMax.io (BTMX.io) kiemeli a kriptoipart 2019-ben

hirdetés Phemex

Az elmúlt évben, BitMax.io, egy szingapúri bejegyzett kereskedési platform gyorsan növekedett a blokklánc ökoszisztéma mellett. Az ügyfélközpontú csapatszellem példájával, az innovatív termékek szállításával és a rendszer architektúrájának optimalizálásával sikeresen felvállalta magát feltörekvő iparági vezetőként, és nagyobb inkumbens platformokról szerzett piaci részesedést. A platform figyelemre méltó haladást ért el az elmúlt évben. Néhány legfontosabb mérföldkő 2019-től a következő:

Január:

 • Bevezette a Airdrop Multi Card kártyákat platform felhasználók számára, háromszoros standard Airdrop-jutalommal, amely a kiválasztott projektlistázási tevékenységekhez kapcsolódik.

Február:

 • Újszerű fedezeti ügyleteket indított el kulcsfontosságú megkülönböztetésekkel: eszközök közötti keresztfinanszírozás a finanszírozási rugalmasság érdekében, hitelfelvétel & visszafizetni közvetlenül kereskedés útján, és 0% -os kamatot a fedezetkölcsönre, 8 órás törlesztéssel a potenciálisan magasabb jövedelmezőség érdekében. A bevezetés óta az árfolyam-kereskedelem lefedettsége széles körű eszközökkel bővült, ideértve az ALGO, CKB, ATOM, MATIC, ONE, XTZ, LINK és BTT, valamint számos népszerű platform tokent és stabil pénztárcát.

Március:

 • Első aukciót tartott a platformon a BOLT kedvezményes áron történő megvásárlására.
 • Gyorsított BTMX kiadási funkció a magánértékesítésben résztvevők számára.
 • Engedélyezte a BTMX margin kereskedést a BTMX / USDT és a BTMX / BTC kereskedési párok alatt.

Április:

 • Bejelentette a BNB mainnet swap támogatását.
 • Frissített BTC pénztárca rendszer új betéti címmel.
 • Optimalizált margin kereskedési funkció és korrigált BTMX max tőkeáttétel a margin kereskedéshez.

Lehet:

 • Megerősített globális menedzsment pad, Shane Molidor csatlakozásával az üzletfejlesztés globális vezetőjévé, hogy tovább ösztönözze és katalizálja az intézményi piaci penetrációt.
 • A világ első Global Digital Impact Night-ját rendezte New Yorkban, több mint 200 résztvevővel, köztük csúcsminőségű befektetők, projektcsoportok, iparági befolyásolók, újságírók és a közösség tagjai / vezetői.
 • Bejelentette hárommilliárd BTMX token végleges zárolását.
 • Engedélyezett kereskedés a BTMX (BTMXP) magáneladási részével a BTMXP / USDT és a BTMXP / BTC kereskedési párok alatt..

Június:

 • Bevezette az iparág első volatilitási kártyáit a különböző digitális eszközök rövid távú ármozgásának előrejelzésére. A volatilitási kártyák kialakítása kvázi opciós struktúrákkal rendelkező hagyományos Wall Street-i volatilitási termékekből származik.

Augusztus:

 • Stratégiai partnerséget jelentett be az professzionális digitális vagyonkezelési szolgáltatási platformmal, az UltrAlphával, és elindított egy új blokklánc-központú inkubátoralapot, a B-Tech-et, hogy a terjeszkedést a tranzakciókönnyítésen túlmutatóan tovább terjessze, és tovább keresse a BitMax.io átfogó ökoszisztémát..

Szeptember:

 • Megszűnt tranzakciós bányászat & Fordított bányászati ​​módok, és sikeresen átálltak az üzleti terjeszkedés és a platformnövekedés következő szakaszába.

Október:

 • A BitMax.io egyéves jubileumi ünnepségének házigazdája.
 • Bemutatta a BTMX befektetési terméket.
 • Új lépcsős VIP díjat vezetett be & Visszafizetési struktúra a kereskedelem hatékonyságának javítása érdekében a platformon. Az új struktúra lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 2,5 bps (0,025%) engedményt kapjanak a platformon történő likviditás biztosításáért („készítő”), miközben akár 1,5 bps (0,015%) díjat is felszámolnak a likviditás felvételéért („elvevő”).

November:

 • Stratégiai beruházás bejelentése a ChainDream-be a blockchain oktatás támogatására.
 • Az io kanadai gazdasági egysége jóváhagyást kapott a kanadai FINTRAC szabályozó ügynökségtől (Kanadai Pénzügyi Tranzakciók és Jelentések Elemző Központja) a Money Services Business („MSB”) licenc alkalmazásához. Ez azt jelzi, hogy a BitMax.io nagy hangsúlyt fektet az előírások betartására az észak-amerikai kritikus demográfiai területeken.
 • A Prime Trust, az Egyesült Államok által szabályozott vagyonkezelői szervezet partnere, hogy tőzsdén kívüli (OTC) kereskedési megoldást kínáljon a felhasználók számára nagy fiat-digitális eszköz tranzakciók végrehajtására a Prime Trust platformon keresztül.
 • Bevezett egy hitel- / betéti kártyás fizetési ajánlatot a Simplexszel való partnerség révén.

December:


 • Az új derivatívák platformjának tesztelése befejeződött, az örökös szerződések első felajánlásával a BitMax.io kereskedési termékei kibővíthetők a készpénz- és fedezeti ügyletektől a kifinomultabb tőkeáttétes kereskedésig..

Jelenleg a BitMax.io 46 eszköz fedezetkereskedelmét támogatja és azonnali kereskedést kínál 191 kereskedési párban. A platformnak világszerte több mint 500 000 regisztrált felhasználója van, átlagos napi kereskedési volumene meghaladja a 70 millió dollárt.

Az új évvel a sarkon, BitMax.io kijelenti, hogy folytatja stratégiai elképzeléseinek megvalósítását egy intézményi szintű pénzügyi platform kiépítésével, amely innovatív termékcsaláddal és a kategóriájában legjobb ügyfélszolgálatokkal rendelkezik. Itt van egy magas szintű előnézet  BitMax.io2020-as stratégiai terve:

Átfogó termékkínálat:

A tét elindítása & érvényesítési szolgáltatások, derivatív kereskedelem és egyéb hozzáadott értékű ajánlatok a jelenlegi azonnali és az árrés-kereskedelem bővítésére.

Az OTC szolgáltatások fejlesztése:

A vény nélküli (OTC) kereskedelmi szolgáltatások továbbfejlesztése személyre szabott ügyfélszolgálattal, szigorúbb spreadekkel és hatékonyabb elszámolási folyamattal a zökkenőmentes fiat on-ramp élmény érdekében a globális felhasználók számára.

Intézményi ügyfélszerzés:

Fel kell gyorsítani az intézményi ügyfelek behatolását és beillesztését a nagyobb piaci hatékonyság érdekében, mélyebb likviditással és szorosabb felárakkal a kereskedési partnerek világszerte sokféle köréből.

Könyörtelen globális megfelelés:

Folytassa globális megfelelőségi programjának végrehajtását erős kockázatkezelési gondolkodásmóddal, és figyelje figyelemmel a globális szabályozási keret folyamatban lévő fejlődését és fejlődését az új piacra lépés előkészítése érdekében.

Folyamatos stratégiai együttműködés:

Alakítson ki stratégiai partnerséget a már meglévő és feltörekvő iparági szereplőkkel a BitMax.io ökoszisztéma globális kiterjesztése érdekében.

2019-ben a BitMax.io szilárd alapot vetett és fenntartható utat épített a növekedéshez. A platform továbbra is az ügyfeleket helyezi előtérbe és ösztönzi az innovációt a piaci penetráció maximalizálása érdekében. Jelenleg a piac meglehetősen optimista és lelkesnek tűnik a BitMax.io jövője előtt.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map