A kriptóban növekvő „szélsőségesség”: Craig Wright a legkedveltebb személy a kriptóban?

Craig Wright nem az a legszimpatikusabb ember a kriptográfia univerzumában, amióta „hamisan állította”, hogy Satoshi Nakamoto. Az őt körülvevő vita tovább nőtt, amint kiderült, hogy a kriptopénz világában rendszeresen nevetségessé vált. És a BCH villa legújabb drámája csak súlyosbította a dolgokat, mivel sok prominens srác negatív kommenteket adott neki.

Craig Wright valójában gazember a kriptográfia világában?

Craig Wright jelenleg nincs túl édes helyen. Kritikát kapott minden szegletből, és a kriptográfia világának számos prominens személyisége támadja őt állításai és fenyegetései miatt, amelyeket a legújabb BCH keményvilla kapcsán adott ki. A legutóbbi fenyegetés, ahol váltságdíjért vette át a kriptográfiai világot azzal a fenyegetéssel, hogy a Bitcoin árát 1000 dollárra csökkenti, amikor a BCH fel akar készülni.

Tweeting a Bitcoin Cash protokoll felosztása előtt, amely 2017 augusztusától a „mag” Bitcoin blokklánc villája. Wright figyelmeztette a Bitcoin bányászait, hogy amennyiben támogatást mutatnak a Roger Ver / Jihan Wu (Bitmain) hátterű Bitcoin Cash-hez Az ABC (BCH) a Bitcoin Satoshi Vision (BSV) projektje kapcsán arra törekszik, hogy minden későbbi „hash-háború” csatáját finanszírozza bitcoinok eladásával és az ár USD 1000-re emelésével..

Minden BTC bányásznak …

Ha a BCH-ra váltasz, akkor lehet, hogy ezt a BTC-vel kell finanszíroznunk, ha mégis megtesszük, USD-ért adunk el, és hát … úgy gondoljuk, hogy a BTC-piacnak nincs helye … tartályos.

Gondolkozz el róla. Eladunk egy csomót!

Fontolja meg, hogy….

És szép napot

(A BTC-től 1000-ig nem fázisozok) pic.twitter.com/oUScEahtWc

– Dr. Craig S Wright (@ProfFaustus) 2018. november 14

Ez a kijelentés sok kritikát fogadott el. Joseph Young, az ismert újságíró elmondta, hogy „Craig Steven Wright gazember volt, és most csak rákos. Mind a Bitcoin-ot, mind a Bitcoin Cash-t negatívan befolyásolja, hash-háborút kezdve ”

Eleinte Craig Steven Wright gazember volt.

De most csak rákos. Negatív módon befolyásolja mind a Bitcoin-ot, mind a Bitcoin Cash-t, hash-háborút indítva, amely erőforrásokat pazarol mindkét láncra.


Számára mindez személyes, mániákus. Ne támogasd ezt a bolondot.

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 2018. november 15

Craig néhány nappal ezelőtt azzal fenyegette Roger Ver-t, hogy megzavarja a kriptovaluta-kereskedelmet világszerte, megtorlva a készülő Bitcoin Cash kemény munkáját. Craig Wright így reagált Ver által a BitcoinABC által bejelentett kemény villával kapcsolatos támogató nyilatkozatokra:

– Ha háborút akarsz … 2 évig nem fogok kereskedni. Semmi. A háborúban egyetlen érme sem kereskedhet. Ha ABC-t szeretnél, akkor shitcoint szeretnél, üdvözlöm a csődben <…> Néhány évig 0-nál látom a BCH kereskedelmet <…> Az ABC oldalán utálod a bitcoinot, te vagy az ellenségem. Neked van <…> fogalmam sincs, mit jelent ez. Fogsz. VAGYOK Satoshi <…> A te döntésed.”

Néhány negatív megjegyzést is kapott Vitalik Buterintől, amikor Tim Copeland megosztott egy hírt a Craig fork kommentjeiről, és megemlítette, hogy „Vitalik Buterin úgy véli, hogy Craig Wrightnak nem szabad hangja lenni”

Vitalik Buterin úgy véli, hogy Craig Wrightnak nem kellene hangja. Míg sokan nem értenek egyet meggyőződésével, taktikájával és magatartásával – úgy vélem, joga van, mint mindenkinek, hogy meghallgassák. Tehát itt van az ő oldala. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash # crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 2018. november 12

mire Vitalik így válaszolt: „Craig Wrightnak feltétlenül kell, hogy legyen hangja. De hát tedd mindannyian.

Vitalik Buterin úgy véli, hogy Craig Wrightnak nem kellene hangja. Míg sokan nem értenek egyet meggyőződésével, taktikájával és magatartásával – úgy vélem, joga van, mint mindenkinek, hogy meghallgassák. Tehát itt van az ő oldala. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash # crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 2018. november 12

Augusztusban Vitalik arra kérte a BCH közösségét, hogy ne kövesse Craig Wrightot.

A BCH közösségnek NEM szabad kompromisszumot kötnie Craig Wrighttal a „széthúzás elkerülése érdekében”, és fel kell használnia, mint lehetőséget arra, hogy végérvényesen kiközösítse és elutasítsa. A Bitcoin Craig (BCC) átveheti a ticker szimbólumot a már megszűnt kriptovalutából, amelynek megfelelő utódja.

– Vitalik, aki nem ad étert (@VitalikButerin) 2018. augusztus 22

Akár helyes, akár nem, Craig Wright itt határozottan elveszíti az arcát, de harcba száll az iparág mindenkivel. Lássuk, hogyan reagál, ha a villa elindul.

Craig Wright valóban gazember, vagy az, hogy mások bandába álltak ellene? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map