A kriptopiaci félelem kezd elhalványulni, mivel az LTC, az ETH, az XRP és más altcoinok új fejlesztési szakaszba lépnek

hirdetés Phemex

Amint a világ kezdi észrevenni a Blockchain-t és a kriptovalutát, a kriptopiac piaci kapitalizációja 130 milliárd dollár fölött maradt. Míg a Bitcoin az elmúlt héten meghaladta a 3% -ot, a medve újjáéledésétől való félelem látszólag csökken. Ennek ellenére a felhalmozási időszak valamikor megtarthatja az elhúzódást, mire a bikák újra felélesztik az árat a 2017-es szint felé.

A Bitcoin intézményi támogatást nyer, az ár a nem volatilitás állapotát eredményezi

A Fidelity Digital Assets jelentései, akik megkezdték letétkezelési szolgáltatásaik nyújtását néhány jogosult ügyfél számára, pozitív hírként szolgálnak a Bitcoin számára. Sőt, a piac újjáéledt a hirtelen medvemozgásból 2019. február 24-én, amikor a BTC majdnem 10% -os gyors ütközéstől elszakadt a 4150–4200 dollár értéktől..

A Bitcoin árfolyama a héten is meghatározó volt; A Bitcoin feléledt a 3700 dollárról, hogy tesztelje a 4000 dolláros szintet. A bikák 4400 dollárt szánnak következő célpontjuknak. Ennek ellenére a 3950 dollár hatalmas ellenállásként működik, amelyből a Bitcoin kétszer bomlott le, 3875 dollárra. Az ár most 3900 dollár felett van.

bitcoin mennyiség24 órás BTC mennyiség 2019 első negyedévében

A BTC 24 órás mennyisége azonban visszatért a 2019. januári szintre, amikor a Bitcoin új mélységétől való félelem uralkodó volt. Bár a medvéket nem lehet teljesen kizárni, úgy tűnik, az ár stabilan tartja a 3700 dollárt. Sőt, a Bitcoin mennyisége az elmúlt negyedév óta a 3000 és 4000 dollár közötti tartományban maradt, ami a stabilitásának tudható be.

Az Ethereum még mindig hosszú fejlődés előtt áll

Míg az Ethereum ára az éves csúcsról, 164 dollárról 137 dollárra korrigálódott a konstantinápolyi frissítés után. Az Ethereum piaci hangulata az év eleje óta nőtt. A szilánkosítás és a PoS bevezetését várhatóan 2020-ig bevezetik a Serenity frissítésben.

A legtöbb más Dapps (Decentralized Application) platform, mint az EOS, a Tron és a Cardano, lehetőséget kapott arra, hogy tanuljon az Ethereum hibáiból. Az új korú platformok nagyobb tranzakciós képességekkel rendelkeznek, és nagyobb funkcionalitást is kínálnak. Ennek ellenére az ERC-20 tokenek számának első frissítésének megvalósításával a hálózatba vetett hitét felélesztették.

Én személy szerint határozottan kényelmetlen vagyok a "hold vagy mellszobor" lövés, mert rengeteg lehetséges világ van, ahol az ETH az első számú kriptovaluta 100 dolláros áron, és nekünk is túl kell élnünk, és meg kell adnunk azt az értéket, amelyet az emberek elvárnak a blokkláncoktól.

– Vitalik, aki nem ad étert (@VitalikButerin) 2019. március 8

Konstantinápoly után frissítik a bányászok jutalmait 33% -kal, ennek ellenére az ár meghaladja a 30% -os szintet, amellyel az évet elkezdték. Vitalik Buterin meggyőződése az Ethereum fejlesztése és sikere iránt szintén visszaadta a befektetők bizalmát a a Delphi Digital kutatási jelentése elemzi a hálózati Serenity frissítés állapotát.

A Litecoin kereskedik a zöldben, miközben a kereskedők egy új pihenésre várnak

A Litecoin viszont tovább emelkedik, és megpróbálja tesztelni a 60 dolláros határt. A Litecoin alapja rendkívüli mértékben megnőtt a tranzakciós képességeinek és az újonnan kitartásnak a helyettesíthetőség miatt. A Litecoin ára 21% -kal emelkedett a héten; 47,6 dolláros árfolyamon kereskedett, míg az ár az írás idején 57,6 dollár volt.

A Litecoin meghaladta az EOS teljes piaci kapitalizációját, és a coinmarketcap szerint a 4. helyen áll. Az első négy kriptovaluta a teljes piaci kapitalizáció szerint a Bitcoin, az Ethereum, az XRP és a Litecoin.

Nem csak $ LTC flip $ EOS, piaci tőkéje nagyobb, mint $ BCH és $ BSV kombinált! ?

CC: @ csapkodó pic.twitter.com/e49mwBHZ3Z

– A Lite School ⚡️ (@theliteschool) 2019. március 7

A kriptopénzek képesek túlélni a „Stablecoins” által jelentett kihívást?

Számos pénzintézet és kormány kifejezte érdeklődését a Stablecoin kiadása iránt. A JPM érme megjelenése után a Blockchain iránti piaci érzelmek óriási mértékben megnőttek, ugyanakkor kétségeket vetett fel egy olyan központosított kriptovaluta hasznosságával és előnyével kapcsolatban is, amelynek hiányzik az átjárhatósága, és ugyanúgy működne, mint egy digitális FIAT vagy „IOU”.

Úgy tűnt, hogy a piaci érzelmek újjáéledtek két másik kriptovaluta felé, amelyek megoldásokat kínálnak a centralizált devizákra a Blockchain és azok decentralizált tokenje révén; XLM és XRP. A Ripple és az R3 továbbra is partnerséget létesít az egész világon.

A BCH 135 dolláros tartományban is kereskedik. A másik legizgalmasabb árfolyamat a Binance Coin (BNB) esetében volt megfigyelhető, amely a múlt hét óta 28% -kal magasabb kereskedést folytatott. Az értékes partnerségekkel és elkötelezett PR-csapattal rendelkező Binance DEX továbbra is üzletet szerez a csereplatform számára. A Binance a piaci kapitalizáció alapján is bekerült az első 10 kriptovaluta közé, és a 7. helyen áll, 2 milliárd dollár feletti piaccal..

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map