A legfontosabb mutatók az Ethereumot javasolják a következőnek a Bullish Rally-hoz

hirdetés Phemex

A Bitcoin az elmúlt héten 15 000 dolláros kulcsellenállást tört meg, és jelenleg úgy van beállítva, hogy meghaladja a 2017-es minden idők legmagasabb szintjét, 20 ezer dollárt. Ugyanakkor az altcoinok súlyos károkat szenvedtek, mivel úgy tűnt, hogy az emberek a folyamatos bullish robbanásban bitcoinra költötték az alapokat. Azonban a piaci cap Ether (ETH) második legnagyobb kriptovaluta hasonló lendületet kap, mint a Bitcoin, és az on-chain kulcsmutatók azt sugallják, hogy a második legnagyobb digitális pénznem összhangban lehet egy hasonló bullish rally megfigyelésével a végére 2020-ra.

Az ETH az elmúlt hónapban 330-350 dollár közötti árfolyam között mozgott, és végül sikerült a Bitcoin lendületét meglovagolnia, amelyet jelenleg 458 dollárra kell értékelni. Az ETH-nak körülbelül 100 USD-t sikerült elérnie az elmúlt héten, ahol az árai a heti mélypontról, 371,31 dollárról 465,68 dollárra nőttek.

A pénzváltásra küldő ETH-címek száma szeptember 1-je óta 53% -kal csökkent, ami bullish jel, mivel a kereskedők a bullish lépés előrelépésekor inkább a pénzváltástól távolítják el a tőzsdéket. Nézzünk meg néhány kulcsfontosságú on-chain metrikát, amelyek a közeljövőben a Bitcoinhoz hasonló esetleges bullish-robbanást jeleznek.

Felhasználói növekedés

Az Ethereum hálózat az aktív címek tekintetében csúcsot tapasztal, ami azt sugallja, hogy több kereskedő csatlakozik a blokklánchoz az ETH következő bikafutásának reményében. A november hónapban növekvő címek mennyisége összhangban van az emelkedő árral.

Bitcoin diagramForrás: Glassnode

A legalább 0,01 ETH tokennel rendelkező ETH pénztárcák száma 2020-ban elérte az új csúcsot, elérve a 10 116 076-ot.

Ethereum diagramForrás: Glassnode

Ettől eltekintve az elmúlt pár hónapban a bitcoin és az éter teljes átviteli mennyiségének összehasonlítása hasonló mintát mutat, ami arra utal, hogy mindkét blokkláncon belül az on-chain tranzakciók meglehetősen hasonlóak.

Ethereum diagramForrás: Glassnode

Alacsony hálózati torlódás és csökkenő tranzakció / bányászdíj


Az Ethereum jó ideje szenved a tranzakciók, valamint a bányászok növekvő gázdíjától. A probléma pusztítást végzett a hálózaton az egyre növekvő defi hype miatt, ami torlódásokat okozott, ami egekbe szökő bányászati ​​és tranzakciós díjakhoz vezetett. A díjak azonban szeptember végére csökkenni kezdtek, azóta a költségek lényegesen alacsonyabbak.

A tranzakciós és bányászdíjak emelkedése gyakran alacsony láncú tevékenységekhez vezethet, és bizonyos esetekben használhatatlanná teheti a hálózatot. Tehát elég nagy megkönnyebbülés, hogy az Ethereum hálózatnak sikerült kontroll alá vennie.

Etehreum diagramForrás: Glassnode

Az ETH / BTC kereskedési pár év alatt eléri a kulcsszintet

A Bitcoin a király érme, amelyről ismert, hogy a legtöbb esetben uralja az árfolyamot, és más altcoinok követik, beleértve az ETH-t is, és a jelenlegi rallyt vélhetően a Bitcoin árindítója ihlette. Egy másik nagyon bullish tényező az ETH javára az a tény, hogy az ETH / BTC pár életkorok után 0,029 fő támogatási területet ért el.

BitcoinÁbra szerint TradingView

Az alábbiakban felsorolunk néhány egyéb, az ETH-nak jelenleg legfontosabb bullish mérőszámot,

Ethereum a chan metrikákrólForrás: Coinmarketcap

ETH 2.0 bejelentés

Az ETH 2.0-t tartják az Ethereum hálózat legjelentősebb frissítésének, mivel ez magában foglalja az Ethereum átmenetét a jelenlegi Munkabiztos alapú bányászati ​​konszenzusról a téten alapuló bányászati ​​konszenzusra. Vitalik Buterin, az Ethereum társalapítója azt javasolta, hogy az új hálózat nagymértékben a méretezésre koncentráljon, és jelentős különbséggel bővítse a hálózat tranzakciófeldolgozó kapacitását.

Az új hálózat emellett a stakes szolgáltatásokat is eljuttatja a mainentbe, ahol a felhasználók 32 ETH-t zárolhatnak a hálózaton, és akár 15% -os visszatérítési arányra számíthatnak. Számos elemző úgy véli, hogy az új tét szolgáltatás gyengítené az ETH eladási oldalát, mivel több kereskedő szívesebben választaná az eladást, ami az ETH kínálat szűkösségéhez vezetne.

Az ETH 2.0 bevezetésének bejelentése az ETH árának kedvezhet, és tovább növelheti bullish lendületét. Az ETH 2.0 hálózat elindításának dátumát december 1-jére előre meghatározták, és ehhez összesen 16 384 32 ETH betétre lenne szükség, összesen 524 288 ETH, 200 millió értékre. Buterin már kiküldte 3200 ETH több mint 1,4 millió dollár értékben ETH 2.0 címre, és várhatóan a hálózat az indítás dátumáig eléri a kívánt tranzakciók számát.

Következtetés

A legfontosabb on-chain mérőszámok, valamint az ETH 2.0 hálózat indítási dátumának bejelentése mellett az Ethereum éppolyan készen áll, mint a Bitcoin, hogy meghaladja a 2017-es minden idők legmagasabb árát. Ha a Bitcoinnak sikerül tovább erősítenie nyereségét, akkor kevés nincs ellenállás a királyi érme felé az ATH felé vezető úton, és az ETH-nak nemcsak az on-chain mérőszámok, hanem a király érme árnövekedése is profitálna.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map