A Stablecoin Craze az Egyesült Királyságba áramlik, a „Crypto Pound” kifejlesztése érdekében induló vállalkozás

hirdetés Phemex

Az elmúlt hónapokban jó néhány stabil érmebevezetés történt az Egyesült Államokban, mivel a befektetők ezt követelik. Hasonló keresleti hullám látszik kezdődni az Atlanti-óceánon túl az Egyesült Királyságban, mivel az Egyesült Királyságban működő start-up cég most bejelentette, hogy a brit font stabil és tokenizált változatát fejleszti..

LBXPeg: Egy új kriptovaluta kötött az angol fonthoz

Egy brit startup bejelentette egy új, a brit fonthoz kötött kriptovaluta bevezetését. A tőzsdén kívüli kriptokereskedelmet folytató, rejtjelcserét és kártyát építő London Block Exchange bejelentette, hogy engedélyt kapott egy meg nem nevezett banki partnertől egy új, jelenleg LBXPeg névre keresztelt kriptovaluta indítására. az angol font tartalékaival.

Az egy az egyért tartalék egyenértékű érmét a harmadik fél bankjánál vezetik egy számlán, biztosítva az érmetulajdonosokat az angol font biztos támogatásáról. Az LBX vezérigazgatóját, Benjamin Dives-t is idézték, aki elmondta, hogy a tartalékokat rendszeresen ellenőrzi egy vezető könyvelő cég is. Azt is hozzátette, hogy szerinte az LBXPeg lesz az első úgynevezett „stablecoin”, amelyet a fonthoz kötöttek.

Benjamint idézve, ahogyan azt néhány média ismerteti:

“Készen állunk arra, hogy az első kriptot fontot a következő 10 napban verjük be” – mondta Dives a Business Insider-nek.

“Az elsődleges felhasználási eset a tőzsdén kívüli ügyletek elszámolása lesz a londoni piacon, majd a nemzetközösségi tőzsdék, ahol nincs fiat banki tevékenységük, majd az értékpapír-zsetonok, akik kriptofonttal akarnak osztalékot fizetni.”

Stablecoins továbbra is a befektetők, a kereskedők és a tőzsdék kedvence

A Stablecoins tavaly népszerűségnek örvendett, köszönhetően a dollárhoz kötött kriptovaluta Tether emelkedésének. Mivel ezek a kriptovaluták árai a valós eszközökhöz, általában a dollárhoz vannak kötve, fontos szerepet játszanak a mainstream valuta árstabilitásának biztosításában, de továbbra is megőrzik interoperabilitását és digitális jellegét. Ezért nagy a kereslet a befektetők, a kereskedők és a tőzsdék között, mivel ideiglenes védelmet nyújtanak a kriptovaluták volatilitásának mérséklésében..

De lassan úgy tűnik, hogy ezek híddá válnak a hagyományos és a digitális pénzügyi világ között, mivel az új befektetők kényelmet találnak a fogásukban, és először megértést kapnak, mielőtt a kriptográfiai befektetésekbe kezdenének. A stabil érmék mellett a kereskedők körében folyamatosan növekszik a népszerűség, ezek az új befektetők, akik egy szelet kriptovalutára vágynak, szintén növelik növekvő keresletét.

A kereslet ezekre a stabil termékekre olyan hatalmas, hogy a Blockchain kriptopénztárca-szolgáltató által közzétett jelentés szerint most már több mint 50 stablecoin projekt van fejlesztés alatt. A jelentés szerint 23 stabil (40%) élő, és 34 (60%) az indítás előtti szakaszban van.

Olvassa el még: A decentralizációs szellem az indulás napjain belül kezdi kísérteni az Ikrek stabil érméjét


Stabil érmék elfogadása

A jelentés azt is megállapítja, hogy a stabil érmék bevezetése rendkívüli módon történt

„Az összes stabil állomány teljes piaci értéke 3 milliárd dollár, vagyis az összes kriptográfiai eszköz teljes piaci értékének 1,5% -a; A tether az összes stabilpénz piaci értékének 93% -át teszi ki ”

A Tether (USDT) a második legaktívabban forgalmazott kriptovaluta (a BTC napi kereskedési volumenének ~ 60% -a), és ez év elején bejutott a piaci érték szerinti top 10 kriptográfiai rangsorba is.

Ami a tőzsdei bevezetést illeti, a jelentés kimondja,

„A stabil szereket jelenleg több mint 50 különböző tőzsdén jegyzik, a Tethernél a legtöbb egyéni tőzsdei lista szerepel (legalább 46).”

„A Stablecoins sikeresen jegyzett tőzsdéket a főbb tőzsdéken, nyolc Stablecoin (az élő érmék 42% -a) egy vagy több Tier-1 tőzsdei listát tartalmazott: Tether (6), TrueUSD (5), SteemDollar (4), NuBits (2) , BitBay (2), Ikrek (2), Paxos (2), Numins (1), STASIS (1), HelloGold (1) ”

Az Egyesült Államokban virágzó stabil szerek miatt az Egyesült Királyságból érkező új belépő egészségesebbé teszi a versenyt. Ha különféle pénznemekben vannak stabil állományok, az segít abban, hogy minél több ember jusson kriptókba, mivel stabil otthoni valuta-tokennel rendelkeznének, amellyel fogadni lehetne a kriptopiacokon..

Készítünk néhány stabil érmét Ázsiából is? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.  

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map