A Tron „a jövőben az egyik legjövedelmezőbb érme”, miközben növeli a likviditást a soros jegyzéssel

hirdetés Phemex

A Tron árfolyama zöld színűvé válik, miközben tőzsdei bevezetésre és új kereskedési párok hozzáadására indul. Eközben egy TradingView pro felhasználó megosztja levonását, hogy a Tron az egyik legjövedelmezőbb érme a közeljövőben.

A Tron [TRX] price cselekvést lát

Az elmúlt héten a Tron sokat fejlődött. A világ 13. legnagyobb kriptovalutája rengeteg akciót látott az ár tekintetében is. Az írás idején a TRX 0,0200 dolláron állt, több mint 1 százalékos nyereséggel. 1,3 milliárd dolláros piaci sapkával jelenleg a napi 105 millió dolláros kereskedési mennyiséget kezeli.

tronTron 1 napos diagram, Forrás: TradingView

A TRX mai árazási tartománya 0,0197 és 0,200 dollár között mozgott. A Tron azonban több mint 93 százalékkal maradt el minden idők legmagasabb szintjétől, amikor az ára 0,300 dollár lett.

Likviditás hozzáadása új listákkal & párosítások

Alig két nappal ezelőtt a Bittrex hivatalosan is piacra dobta a TRX és más érmék fiat kereskedési lehetőségét. Most az Egyesült Államokban élők közvetlenül vásárolhatnak TRX-et USD-ért.

Az egyik vezető csereplatform, több mint 200 kriptopárral elérhető, a szolgáltatások csak néhány államban engedélyezettek. Ezenkívül a Bittrex ezen USD piacai személyes és vállalati számlákhoz is hozzáférhetők.

Éppen tegnap jelentette be a Binance a Tron új kereskedési párját saját anyapénzével, a TRX / BNB-vel szemben.

Újabb új kereskedési pár #TRX/#BNB hozzáadva @binance, boldog kereskedés. #TRON $ TRX pic.twitter.com/vvBvUHJkxt

– Justin Sun (@justinsuntron) 2018. szeptember 19

A Binance továbbra is támogatja a Tront, mivel a mainnet után elsőként jelentette be a tokencsere támogatását, és nemrégiben egymillió TRX-versenyen is részt vett. A TRX / BNB kereskedési párral a felhasználó könnyebben tud kereskedni a tőzsdén a BNB-vel, mint bázissal.

A lengyelországi kriptográfiai kereskedelem piacának 70% -át ellenőrző BitBay felsorolta a Tront,

„A TRON ambiciózus projekt. Nincs kétségünk afelől, hogy protokollja a világ egyik legnagyobb operációs rendszere a blockchain hálózatra épülve. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy felsoroljuk a TRX-et a BitBay-n, és bemutatjuk felhasználóinknak. Reméljük, hogy a kereskedőknek szóló versenyünk még nagyobb figyelmet fog fordítani a TRON-ra. ”

Ezen a listán Justin Sun, a Tron alapítója és vezérigazgatója megosztotta:

„A TRX tőzsdei bevezetése a BitBay-on újabb mérföldkő számunkra, ami a Tron újabb jelentős lépését jelenti az európai piacon. Hisszük, hogy a két fél közötti együttműködés több, biztonságosabb és kényelmesebb vásárlási csatornát biztosít a felhasználók számára. ”

A BitBay 400 000 TRX versenyt is meghirdetett, amely szeptember 20-tól október 4-ig tart.

?Ma hozzáadtuk a TRON-ot (TRX) a BitBay-n!?

Most kereskedhet a TRX-szel #BTC, #USADOLLÁR, #EUR, és #PLN?.

Ez nem minden.? Van egy 400 000 TRX ajándék! Csatlakozzon a Top 100 TRX Traders versenyhez!?https://t.co/zI4kGLJxem @Cointelegraph @ coindesk @CoinIdol @businsinsider @ForbesCrypto pic.twitter.com/jcDJMFc98X

– BitBay (@BitBay) 2018. szeptember 19

A KuCoin a TRX / USDT páron keresztül további likviditást is adott a Tron számára.

A TRX / USDT elérhető @kucoincom, boldog kereskedés. #TRON #TRX $ TRX https://t.co/GOcpzZJXOM pic.twitter.com/7XQFuoIrz3

– Justin Sun (@justinsuntron) 2018. szeptember 20

Olvassa el még: Tron [TRX] in Action with Stability, Exodus Support, Coin Burn & Több lédús Deets

A SEEDGerminator és a 18 millió Tron mérföldkő

A Tron Alapítvány bejelentette, hogy a Sesamessed elindítja a SEEDGerminator programot, amely egy tömeges kockázatitőke-program. Sun szerint,

“A SEEDGerminator olyan gyorsító, amelyet olyan fejlesztők számára fejlesztettek ki, akik különböző termékek, köztük DApps, tokenek és technológiák létrehozását tűzték ki célul a #TRON hálózaton.”

Ezenkívül a Tron napról napra új mérföldkőhöz érkezik a TRX billenéshez, amely meghaladta a 18 milliót.

?@GoSeedit Új mérföldkövet ér el, több mint 18 millió euróval #TRON (#TRX) Dátum szerint. $ TRX https://t.co/U69x4yYnOL pic.twitter.com/AtTh8AzxbV

– Justin Sun (@justinsuntron) 2018. szeptember 17

Sőt, a Tron egy új fejlesztőeszközt jelentet meg a hivatalos bejelentéssel,

„Ma kiadjuk a TRONWEB-et, egy front-end javascript API-t, amely összeköti a projektedet a #TRON blokklánc, egyenértékű az Ethereum Web3.js-vel. ”

Új fejlesztési eszköz áll rendelkezésre! További eszközök a dApps létrehozásának támogatásához #TRON hálózat működik ? $ TRX https://t.co/irPmtySqRF

– Justin Sun (@justinsuntron) 2018. szeptember 19

A legjövedelmezőbb érme?

A pénzügyi piacok kutatási és blogolási platformja, a Trading View a Twitteren járt el, és megosztotta, hogyan látja egyik használóját a Tron a legjövedelmezőbb érmék.

„Mivel a főbb trendek általában összefüggnek egymással, valószínűleg itt találtunk mélypontot, és hasonló ütemben kezdünk felfelé emelkedni, mint amit decemberben láttunk. Ez azt jelenti, hogy a Tron könnyen az egyik legjövedelmezőbb érme lehet a következő évben. ”

osztotta meg a felhasználót dedukciójában.

Alapján #tradingview pro felhasználó @Intuit_Trading és az Elliottját #hullám elemzés @Tronfoundation $ TRX #TRON az egyik legjövedelmezőbb lehet # cryptos a legközelebbi jövőben. Ellenőrizze ebben az érvelését #kereskedés ötlet:https://t.co/pLKjCYymdL

– TradingView (@tradingview) 2018. szeptember 19

Úgy tűnik, hogy a Tron jó ütemben halad mind a fejlesztési, mind az árosztályon.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map