A TRON stratégiai partnerek sávprotokollal a skálázható Oracle technológiához és széleskörű integrációkhoz

hirdetés Phemex

A TRON Network, a világ egyik legnagyobb blokklánc-alapú operációs rendszere, stratégiai kapcsolatban áll és teljes körűen integrálódott a Band Protokollal, hogy biztonságos és ellenőrzött decentralizált orákulumok jöjjenek létre a gyorsan növekvő DeFi és decentralizált alkalmazási területeihez. Mindkét csapat megoldja a blokklánc méretezhetőségi problémáját, és összefogtak annak érdekében, hogy minden TRON fejlesztő számára nagy áteresztőképességű, testreszabható és decentralizált orákulumokat, valamint a TRON ökoszisztéma különböző vezető DApps-jeit hozzák létre. Ezenkívül létrejön egy TRC20 BAND token, kifejezetten a TRON DeFi DApps számára, hogy fedezeti eszközként, értéktárolóként, csereeszközként és másként felhasználható legyen.!

A stratégiai partnerség részeként a TRON Alapítvány már szorosan együttműködik a Band Protokollal annak érdekében, hogy integrálja és biztonságossá tegye az összes olyan TRON-alkalmazást, amely kiterjed a vállalati, a kormányzati DeFi, a fogadások, a játékok, az RNG-re és egyebekre, amelyek dollármilliókat dolgoznak fel, és halmozottan százezrekkel rendelkeznek. felhasználók száma. Az első Band Protocol DApp integráció a JUST-val, a TRON vezető stablecoin protokolljával történik, 30 millió dollár feletti biztosíték biztosítása érdekében.

A Band Protocol rendkívül büszke arra, hogy az első külső orákulum-megoldás, amelyet a TRON-ba integráltak.

A BandChain decentralizált oracle hálózat áthidaló megvalósítása befejeződött a TRON alapvető fejlesztői segítségével, akik hivatalosan is felvették a Band Protocol-ot a TRON fejlesztői dokumentációba. A dokumentáció átfogó útmutatót adott a fejlesztőknek arról, hogyan lehet felhasználni az eszközöket a BandChain hídszerződésben már rendelkezésre álló adatok lekérdezéséhez, vagy finomhangolt paraméterekkel rendelkező, egyedi decentralizált orákulum létrehozásához. Ezzel az integrációval a TRON fejlesztői felhatalmazást kapnak a rendkívül biztonságos, decentralizált alkalmazások felépítésére, amelyek valóban méretezhetők a natív blokklánc alapú orákulákban megszokott túlzott adatköltségek és túlterhelési problémák korlátozása nélkül..

< TK képernyőkép a TRON fejlesztői dokumentációról >

A Band Protocol integrációjának a TRON-nal való sikerének biztosítása érdekében mindkét csapat megkezdte a munkát a TRON ökoszisztéma vezető decentralizált alkalmazásával. Ez azt jelenti, hogy jelenleg a következő árpárok olvashatók a BandChain híd intelligens szerződésén: BTC / USD, ETH / USD, BNB / USD, BUSD / USD, BAND / USD, XAU / USD, XAG / USD, EUR / USD, CNY / USD, JPY / USD, GBP / USD és KRW / USD. A Band Protocol kriptográfiai árcsatornái 5 percenként automatikusan frissülnek, az áru- és deviza-hírcsatornák pedig óránként egyszer frissülnek.

A TRON fejlesztői nem korlátozódnak a fent említett adattípusokra, minden további oracle szkript engedély nélkül létrehozható és testre szabható adatforrásokból, összesítési módszerből, frissítésből és biztonsági paraméterekből, hogy alkalmazkodjanak a TRON-ra épülő decentralizált alkalmazások igényeihez..

„Örülünk annak, hogy a TRON-ot a piac legértékesebb oracle termékével fejlesszük. Ez az integráció a TRON blokkláncába vándorló kiváló minőségű partnerek, protokollok és szolgáltatások új korszakát jelöli. A blockchain technológia jövője fényes, amikor elindítjuk a TRON DeFi partnerségek sorozatát. A TRON ökoszisztémája gyorsabban növekszik, mint valaha, és ha a Band Protocol biztosítja a legfontosabb alkalmazásainkat, akkor felgyorsíthatjuk a DeFi és a DApps alkalmazását világszerte. “

Justin Sun, a BitTorrent vezérigazgatója és a TRON alapítója.

A TRON nyilvános láncot a blokklánc-ipar egyik legbiztonságosabb és működésileg leghatékonyabb nyilvános lánc-rendszernek tartják, és megbízik benne a nagy partnerek – például a Samsung, az Opera, a vállalati és a kormányzati szervek – kiterjedt ökoszisztémája. A decentralizált hálózatot több mint 925+ egyedi és aktív csomópont működteti, amelyekben az adatok létrehozása és tárolása nem egy adott személyre vagy szervezetre támaszkodik

„A Band Protocol örömmel tölti el az első oracle megoldást, amely integrálva van a TRON nyilvános blokkláncba, amely a skálázható blokklánc-technológia úttörő platformja és a világ vezető operációs rendszere csaknem 1000 decentralizált alkalmazás számára. Szoros együttműködés a TRON csapattal a biztonságos, testreszabható és decentralizált oracle technológia támogatása és elhozása érdekében a skálázható alkalmazások következő generációját hajtja majd elő, amelyek a blokklánc átvételének következő hullámát táplálják. “

Soravis Srinawakoon, vezérigazgató & A Band Protocol társalapítója

A TRON-nal folytatott stratégiai partnerség folyamatos folyamat és mély együttműködés, amely hosszú távra is kiterjed. Mindkét csapat kulcsfontosságú szerepet játszik majd a decentralizált alkalmazások orákulumainak és adatainak kezelésére vonatkozó biztonságos szabvány létrehozásában, hogy a lehető legmagasabb szintű biztonsági garanciát biztosítsák a használhatósággal, hogy közelebb kerüljön az ipar a tömeges elfogadáshoz..

Maradjon velünk, amikor a következő hetekben bejelentjük a TRON DApps fejlesztését és integrációját!

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map