Az Ethereum 2.0 és a DeFi állapotfrissítés, az éter árelemzése (ETH) és még sok más a Delphi Digital Reportból

hirdetés Phemex

Új kutatási jelentésükbenBelépés az Ethereumba„, A Delphi Digital felvázolta és elemezte az Ethereum rövid és hosszú távú fenntarthatóságát az elkövetkező frissítésekkel és az éles versennyel.

Az Ethereum 2.0, a derűs frissítés várhatóan 2021-re készül el (becslés szerint). Az új derűs frissítés a PoS and sharding-et valósítja meg a skálázhatóság javítása és a tranzakciós költségek csökkentése érdekében. Vannak azonban olyan platformok, mint az EOS, a Cardano és a Tron, amelyek gyorsabb tranzakciókat és skálázható „intelligens szerződéseket” kínálnak. Az Ethereum azonban továbbra is vezeti a csomagot a piaci kapitalizáció és a kriptográfiai közösség népszerűsége szempontjából.

Az Ethereum a második helyen álló cryptocurrency w.r.t. piac tőkésítés. Az Ethereum dominanciája a kriptovaluta piac felett 2019. április 21-én 10,1%. 

Delphi-kutatásDelphi Research Ethereum frissítés 2019. március 7-től

DeFi (Decentralizált Pénzügy) az Ethereumon

A DeFi, a decentralizált pénzügy, az interoperábilis finanszírozás új rendszere, amelynek célja a blokkláncra és intelligens szerződésekre épülő pénzügyi termékek mindenütt jelenlévő rendszerének kiépítése.

“Jelenleg több mint 2 millió ETH van bevonva a DeFi Apps-be 2019. március 3-án.”

A kutatás azonban azt is feltárta, hogy a MakerDAO az összes Ethereum 98% -át részesíti jelenleg a DeFi rendszerekben. Ezért, ha a DeFi jelentős lendületet kap, akkor várhatóan magasabb Ethereum tétek nyílnak meg. A DeFi olyan pénzügyi rendszert biztosít, amely mindenki számára hozzáférhető, aki rendelkezik internet-hozzáféréssel.

Mivel az ICO-k mögöttünk vannak, az új tokenek számára fenntartott Ethereum várhatóan 0 (Zero) lesz 2019-ben. Sőt, havonta kb. 275 ezer Ethreumot vesznek igénybe a DeFi rendszerek megkönnyítése érdekében, ami várhatóan az idő múlásával növekszik. A bányászok azonban 2 percenként új érméket is kiadnak. Ennélfogva nagyobb eladási nyomást kelt, mint vásárolni.

Olvassa el még: Vitalik hibákat talál a Digital Delphi Ethereum kutatásában, „Nagyon valószínűtlen, hogy igaz legyen” jelentés

Korreláció a kripto-eszközök között

A Delphi Digital statisztikailag is megerősítette, hogy a rejtjelezési eszközök jelenleg jelentősen párosulnak a Bitcoinnal. A trend hamarosan a medvepiacok kezdetével kezdődött. A jelentés szerint a Bitcoin és az Ethereum ármozgásai közötti összefüggés az elmúlt 12 hónapban erős volt.


A jelentés a következőket is tartalmazta: “A korábban tárgyalt rendkívül magas piacon belüli összefüggések miatt ez a tendencia szorosan figyelemmel kísérjük, mivel az ETH előreláthatóan jobban teljesít, ha a BTC rally.

Figyelmeztetésképpen elmondható, hogy a Bitfinex rövid aránnyal szembeni vágyakozása alacsony mélypontot ért el december folyamán, amelyet 85 dollárról 150 dollárra emelkedett árfolyam követett. Továbbá a hosszú és a rövid elérte öt hónapos csúcsát.

Hosszú távú aggodalmak az Ethereum 2.0 fejlesztésében

A Delphi Digital átfogó tanulmányt készített a javasolt tervekről az Ethereum 2.0-val. Elemzésük szerint, míg az újonnan javasolt mechanizmus csökkenti a díjakat és több projektet képes befogadni, a piacra lépésnek jelentős akadálya van a jelenleg érvényes „gázdíjak” miatt..

Ezenkívül a PoS hálózat szükségszerűen nagyszámú felhasználót igényel a platformon. A kutatás hozzátette:

„A diverzifikált és jövedelmező validáló hálózat döntő fontosságú a hálózat biztonsága és hosszú élettartama szempontjából, de ez a jelenleg javasolt specifikációk szerint nem érhető el jelentős hálózati díjak nélkül. Ugyanakkor a hálózati díjak bővítése csak jelentős dapp növekedéssel és általános elfogadással fog bekövetkezni, és ezt nehéz elképzelni, hogy olyan hálózatra épüljünk, amelyet nem tekintünk biztonságosnak. “

A árelemzés a kutatásból az is kiderült, hogy míg az Ethereum belépett a túlvásárolt régióba az RSI szerint. Az Ethereum azonban sokszor fenntartotta a bullish lendületet, miután a múltban elérte ezt a szintet.

Ethereum DappsAz EOS és az Ethereum Dapps összehasonlítása

Végül, de nem utolsósorban a jelentés tartalmazta a Dapp jelentést és az EOS platformmal való összehasonlítást is.

A jelentés megemlítette, hogy több mint 2000 Dapp van kifejlesztve az Ethereumon és az EOS-on. Ezek használata azonban még mindig bonyolult, és fejlesztésre szorul.

Olvassa el a Delphi Research teljes jelentését itt. Kérjük, ossza meg véleményét a kutatásról. 

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map