Az Ethereum alkotója, Vitalik Buterin 3 kriptográfiai személyiség által “sértődik meg” 24 óra alatt

hirdetés Phemex

A kripto-vers szórakozásban gazdag azok számára, akik keresik. A barátságos bohóckodástól kezdve a kisebb köpködésen át a kriptográfiai személyiségek közötti teljes tusolásig soha nincs unalmas nap a Twitteren. Ezúttal Vitalik Buterin volt az, aki számos kriptográfiai személyiség célpontjává vált különböző kérdésekben. Buterin azonban sportosan fogadta „sértéseiket”, és a kriptográfiai Twitter egy terepi napot tartott a veszekedéseken.

Vitalik Buterin és Calvin Ayre

24 órás keretben Vitalik Buterint 3 fő kriptográfiai személyiség sértette meg, és szemlélve a helyzetet, ugyanezt megosztotta a Twitteren.

Ma * két * fő kriptovaluta adat sértett meg engem! Az emberek folyton szórakoztató dolgokat mondanak rólam, de szerintem ez egy kicsit rekord.https://t.co/pas4jLkPLkhttps://t.co/xw6fXXIla4

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 2019. november 26

Az első sértés Calvin Ayre-től, az Ayre Group alapítójától és a Bitcoin Satoshi Vision (BSV) támogatójától származott, aki Buterin hozzászólását kommentálta, hogy a gazdasági modellek milyen irracionálisak. Ayre két centjével hozzájárult a témához, mondván, hogy Vitaliknak fogalma sincs a közgazdaságtanról vagy a blokkláncról.

Vitaliknak fogalma sincs a közgazdaságtanról vagy a blokkláncról.

– Calvin Ayre (@CalvinAyre) 2019. november 25

A megjegyzést Buterin sértésként értelmezte, aki megosztotta saját bejegyzésében. Ami a kriptográfiai Twittert illeti, megosztották a Buterin támogatói és azok között, akik értelmet nyertek Ayre válaszában.

vitalik buterinForrás: Twitter

Néhány embert egyértelműen jobban idegesítettek a megjegyzések, mint a többiek, és nem finomkodtak szavaival, miközben válaszoltak a megjegyzésre. Ami Buterint illeti, okosan járt el. Ahelyett, hogy Ayre tweetjére válaszolt volna, hagyta, hogy mások is megtegyék.

Vitalik ButerinForrás: Twitter

Vitalik Buterin és Back Adam

Buterin második veszekedése a Hashcash feltalálójával és a Blockstream vezérigazgatójával, Adam Back-lel volt. Ezúttal a vita csontja a kriptovaluták körüli technológiai állapot volt. Bram Cohen, a BitTorrent protokoll szerzője megosztotta Buterinét blog bejegyzés a fent említett témában, mondván, hogy nagy része „rossz fejű”. Erre Adam Back azt válaszolta, hogy Buterinre nézve a kriptopénzek körüli technológiai helyzetet nézzük, mintha Elizabeth Holmes-ra néznénk a biotechnológia.

olyan, mintha Elizabeth Holmes-t keresnék a biotechnológia állapotára. mire számított.

– Adam Back (@ adam3us) 2019. november 25

A kontextus szempontjából Elizabeth Holmes a Theranos volt vezérigazgatója, egy mára megszűnt vállalat, amely híreket közölt arról, hogy kifejlesztett egy módszert a vérvizsgálatra, meglepően kis mennyiségű vért használva, például ujjlenyomatból. Holmes-t a Forbes 2015-ben Amerika legfiatalabb és leggazdagabb saját készítésű női milliárdosának nevezte, amikor cége elérte a 9 milliárd dolláros értékelést. Sikere azonban rövid életű volt, mivel az újságírói és hatósági vizsgálatok feltárták a cég állításainak kétséges voltát forradalmi technológiájukkal kapcsolatban. Miután csalás miatt leleplezték, Holmes szerepelt a Fortune „A világ legcsalasztóbb vezetői” listáján.

Ezen a szálon is két tábor volt – Buterin támogatói és ellenzői.

Forrás: Twitter

Vitalik Buterin és Peter McCormak

A harmadik „sértés” a Bitcoin maximalistájától és a What Bitcoin Did műsorvezetőjétől, Peter McCormaktól származott. Válaszolt Eric Weinstein, a Thiel Capital MD orvosának és a portál házigazdájának tweetjére, amelyben Weinstein arról beszélt, hogy podcastot készített Vitalik Buterinnel. McCormak ráugrott a szálra, és az Ethereumot „vapourware nonszensznek” nevezte, és közvetetten Buterint csalóként emlegette..

peter mccormakForrás: Twitter

A megjegyzés nem maradt észrevétlen, Buterin pedig a nap harmadik sértéseként osztotta meg. A beszéd Buterin bejegyzésén folytatódott, és McCormak tisztázta, hogy nem sértegeti Buterint, és meghívta podcastjára. De Buterin felvetette, hogy csalónak hívták. McCormak azt válaszolta, hogy némi habozással egyetért, és egyúttal azt tanácsolta neki, hogy térjen vissza a Bitcoin-ba Ian Rush hasonlatával, aki visszatér Liverpoolba.

Forrás: Twitter

Ugyanezen a szálon a kriptográfiai közösség mini vitákat folytatott a kérdésben.

Forrás: Twitter

A szálból nyilvánvaló, hogy bár a Bitcoin a legfőbb kriptovaluta, az Ethereumnak megvannak a maga szilárd követői. Peter McCormak, aki egy Bitcoin-maximalista, nem látta sok támogatottságot a Bitcoin javára kialakított álláspontjához a szálon.

Így a kriptográfiai Twitter egy terepi napot figyelt és vett részt a vitákban Vitalik Buterin és az ellenfelek – Calvin Ayre, Adam Back és Peter McCormak – között. Amit ér, érdemes megcsodálni azt a tapintatot, amellyel Buterin kezelte a kritikát. 

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map