Az XRP CoinField alapdevizaként történő adaptálása millióra növelheti az elérését

hirdetés Phemex

Úgy tűnik, hogy az XRP a kriptovaluta-cserék kedvenceivé válik, mivel az elmúlt hónapokban néhány kriptográfiai tőzsde fontolóra vette az XRP-t alapvalutaként. A lista legutóbbi kiegészítése a kanadai legfejlettebb Bitcoin és kriptovaluta tőzsde, a CoinField, amely bejelentette, hogy feltárja annak lehetőségét, hogy az XRP-t bázispénzévé tegyék..

A CoinField XRP hozzáadása mindkét fél számára előnyös helyzetet jelentene

A CoinField által közzétett Tweet szerint a tőzsde közölte, hogy megvizsgálja annak lehetőségét, hogy az XRP-t hozzáadják 30 közvetlen kriptopár alapdevizájához az USD, CAD, EUR, GBP, JPY mellett. & AED. Azt is megemlítette, hogy ez része volt a tőzsde terjeszkedési terveinek, amely magában foglalta a platform elindítását 69 másik országba is.

Értékeltük a hozzáadás lehetőségét #XRP 30 közvetlen kriptopár alapdevizájaként USD, CAD, EUR, GBP, JPY mellett & AED. Terjeszkedési tervünk része 69 országban.@Fodrozódás @ Ripple_XRP1 @xrp_news @XRPtheone @XRPstreetTEAM @KingRippleXRP @XrpCenter @tsuki_ryokou pic.twitter.com/BYHlT4Gsag

– CoinField Exchange (@coinfieldEX) 2018. szeptember 21

Ha az értékelés pozitívan megy végbe, és ha a CoinField hozzáadja az XRP-t, az mindkét fél számára egyaránt előnyös lenne. Az XRP több mint 69 ország piacának és több millió CoinField felhasználónak lenne kitéve, tömeges elfogadásra felkészítve. A CoinField viszont gyorsabb tranzakciófeldolgozást végez, csökkentené a tranzakciós díjakat, és új felhasználókat hozna a tőzsdére..

A CoinField, amely Kanada legfejlettebb Bitcoin- és kriptovaluta-cseréje, folytatja gyors terjeszkedését. Legutóbbi bejelentései bepillantást engednek a fejlesztésbe, amelyet a tőzsde vállal arra, hogy platformját globálissá tegye. Ezek a bejelentések 8 új érme hozzáadását tartalmazzák, amelyek tartalmazzák a Zcash (ZEC), 0x (ZRX), Golem (GNT), OmiseGO (OMG), Zilliqa (ZIL), Augur (REP), Basic Attention Token (BAT) és Salt (SALT) ), 4 új fiat pénznem elfogadása, átfogó díjcsökkentések és forradalmi előrelépés a hozzá illő motortechnológiában, több mint 1,5 millió API hívás másodpercenként.   

A CoinField CTA Reza Bashash-t idézik

„A megfelelő motorunkat egy vállalati szintű technológia hajtja, amely másodpercenként akár 75 000 kereskedési tranzakcióra és másodpercenként több mint 1,5 millió API-hívásra képes. Rendkívül az R-re koncentráltunk&D, mivel elképzelésünk az, hogy globálisan a legfejlettebb független kriptovaluta-tőzsdévé váljunk ”

Úgy tűnik, hogy a CoinField átalakulása ideális partner az XRP számára, hogy tesztelje a csere képességeit is.   


Ezenkívül olvassa el: Az XRP vezetése az Altcoin-visszaesésben, míg a szakértő bullish forgatókönyvet jósol

Az XRP képességei lassan a kedvencek cseréjévé teszik

A RippleNet és az XRP azon képességei, hogy gyorsabbá és olcsóbbá tegyék a tranzakciókat, népszerűséghez vezetett a bankok és más pénzügyi intézmények körében. Ez az, amit még a vezető kriptográfiai tőzsdék még nem fedeztek fel, de úgy tűnik, hogy már megkapta a nagyon szükséges kezdetet.

Az első tőzsde, amely a Ripple ’XRP-t választotta alap devizának, a DCEX volt. A DCEX 15 digitális tokent kínál az XRP-vel mint alappárral való kereskedésre. A digitális tokenek közé tartozik a Litecoin (LTC), a Bitcoin (BTC), a Tron (TRX), a Bitcoin Cash (BCH) és az Ethereum (EOS) a többi digitális pénznem mellett.

A tajvani székhelyű Bitrue kriptográfia szintén bejelentette azon szándékát, hogy az XRP-t mint alap pénzverdét listázza hálózatán..

Köszönet a #XRPCommunity. Bitrue büszkén mutatja be #XRP-alapú kereskedési piac ma 10 kereskedési párral! Maradjon velünk az XRP jutalom programján a következő napokban. #xrpthandard #xrpthebase pic.twitter.com/VgXVh3x2Ig

– Bitrue (@BitrueOfficial) 2018. július 30

A Bitrue régóta törekszik arra, hogy globálisan a legspontánabb és legbiztonságosabb lehetőség legyen a kriptográf befektetők számára, ezért az XRP-t választotta alap devizának.

Mivel az XRP az alapdeviza, a tőzsdék általában 4 másodperc alatt tudják rendezni a tranzakciókat, ami óriási sebességelőnyt biztosít a cseréknek más pénzmozgatási lehetőségekkel szemben, és az XRP számára elősegíti a tömeges bevezetést. Világos győzelem mindkét fél számára

Látunk-e még több cserét, amelyek az XRP-t használják alap devizaként, és kihasználják az általa nyújtott sebesség előnyeit? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map