Az XRP Price enyhe korrekciója, de 3 esemény nagy sikert aratott

hirdetés Phemex

Az XRP ár jelenleg enyhe korrekcióval rendelkezik, 0,322 dollárnál, de számos fejlesztés, pl. növekvő képet mutat a tőzsdei tőzsdei bevezetés és a kis- és középvállalkozásokat és vállalatokat összekötő RippleNet, miközben újabb kis győzelmet arat egy bírósági ügyben.

Az XRP ár ellenállása 0,3400 dollár

A világ 3. legnagyobb kriptovalutája jelenleg egy kis korrekciót tapasztal a teljes kriptopiac mellett. A hét jó kezdetével az XRP meglátja, hogy a 0,356 dollár hatalmas kitörést jelent. De a bikák háttérbe szorultak, amikor a Bitcoin lecsúszott.

Az írás idején az XRP 0332 dolláron cserélt gazdát, 24 órás 0,52 százalékos veszteséggel, miközben folyamatosan felfelé és lefelé haladt, ahogy az alábbi ábra mutatja.

XRPForrás: Tradingview.com

Tegnap az XRP megtörte a bullish trendet, mivel elvesztette a támogatást 0,3405 dolláron. Mind az USD, mind a BTC-től kezdve az XRP érzi a nyomást, és most 0,3400 dollár ellenállássá vált a korábbi támogatásnak.

Olvassa el még: XRP bálnamozgalom: 2,3 millió USD érdemes az XRP pénzváltótárcákból

De az XRP piac bővülése 2 új listával növekszik

Az XRP támogatásának legújabb cseréje az AlteumX. Egy mexikói tőzsde, az AlteumX 3 kereskedési párt vezetett be az XRP-hez, azaz. XRP / BTC, XRP / ETH és XRP / MXN.

Új lista! Fodrozódás $ XRP listába került #AlteumX Tőzsde XRP / BTC-vel XRP / ETH és XRP / MXN piacokkal nyitott kereskedésre

kezdje meg a kereskedést https://t.co/PfwQsKsrt8 pic.twitter.com/3gpNJ5Q8kg

– Alteum (@Alteum_Official) 2018. augusztus 30

Az XRP a mexikói piac felé tart, ahogyan az XRP-rajongó megjegyzi, Mexikó immár legalább 3 cserét folytatott XRP / MXN párokkal. Bitso, Volabit, Alteum. ”

Ezenkívül a Coinfield, egy kanadai tőzsde, amely az XRP-t felsorolja, európai, ázsiai terjeszkedéssé válik & Latin-amerikai piacok szeptemberben. Ez négy új fiat pénznem, az euró (EUR), az angol font (GBP), a japán jen (JPY) és az Egyesült Arab Emírségek Dirham (AED) hozzáadásával valósul meg..

A CoinField további fiat párokat fog kínálni az ázsiai európai terjeszkedés részeként & Latin Amerika. A jelenlegi CAD és USD fiat párok mellett szeptembertől EUR, GBP, JPY és AED párokat kínálnak minden érméhez, beleértve $ XRP. #XRPcommunity #XRPthestandard https://t.co/vI7691QCMH

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 2018. augusztus 30

Nemrégiben a Swaplab.cc exchange az XRP-t is hozzáadta, amely lehetővé tette az XRP cseréjét a platformján elérhető több mint 50 kriptovaluta számára.

Fodrozódás $ XRP most szerepel a listán @swaplab_cc kriptovaluta csere. Cserélhetsz $ XRP 50+ kriptovalutával. Októberben érkeznek a Visa / Mastercard vásárlások @Fodrozódás @ Ripple_XRP1 @XRPtheone @XRPHODLER #xrp #fodrozódás #swaplabcc # kriptovaluta #csere pic.twitter.com/xC2bVuCHEP

– SWAPLAB.CC (@swaplab_cc) 2018. augusztus 28

Kicsi & A RippleNet-et használó középvállalkozások is úton vannak

A legfrissebb, a Ripple című Youtube-videón a „Kis- és középvállalkozások fizetése a RippleNet használatával” című cikk látható.

A kriptográfiai közösség minden bizonnyal izgatott, mint egy Redditor-kommentár,

„Sok blokklánc-fejlesztő csoport azt akarja, hogy a Ripple-hez hasonló cégek tolják előre a láncukat. A Ripple az összes kriptót a mainstream alkalmazásba fogja szorítani azzal, hogy miként építenek ökoszisztémát az XRP-vel. “

Egy XRP-rajongó megosztott egy korábban közzétett videót is, amelynek címe: „A Ripple 2018 Q3-tól kezdve összekapcsolja a vállalatokat a RippleNettel.”

A Ripple hamarosan összekapcsolja a vállalatokat a RippleNettel!#fodrozódáshttps://t.co/2ckAsWeYZ0

– C3 | Nik (@ C3_Nik) 2018. augusztus 30

Újabb apró győzelem a bírósági ügyben

A Ripple ellen számos fél beperelte azt az állítást, hogy az XRP egy biztonsági token, és kártérítést követel veszteségeikért. A múlt héten a Ryan Coffey befektető által indított pert elutasította, majd a befektető önként elutasította.

A legújabb fejlemények szerint a Bírósági ügy iktatott befektető David Oconert bonyolult perként jelölték meg, amelyet a többi perrel összehangolnak.

Az Oconer-ügyet azonban most Marie Weiner bíróhoz rendelték, aki Ripple elmozdult a Zakinov-ügy elnöki posztjáról. Egyelőre nem látható, hogy Ripple ismét kizárja-e a bírót.

Noha az XRP a Morgan Creek Index Alapból való kizárása miatt nagy sikert aratott, összességében az XRP sokat fejlődik a piacon.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map