Binance Native Token A BNB 10% -kal repül, ahogy a Pundi X hozzáadja a POS-hoz

hirdetés Phemex

A Binance Coin (BNB), a világ vezető kriptovaluta-tőzsdéjének, a Binance-nek a tokenje mostantól elérhető lesz a Pundi X POS terminálon, hogy a fogyasztók világszerte boltokban vásárolhassanak árukat, ahol az XPOS telepítve van..

Amikor a Binance és a Pundi X közötti megállapodásról szóló hír eljutott az utcára, a BNB érme 10% fölé ugrott, miközben a befektetők megosztották az izgalmat. Ugyanezt a hatást tapasztaltuk a Pundi X (NPXS) esetében is, mivel ez is 15% körüli csúcsot jelent a kereskedelemben.

A Pundi X partnerség közelebb hozza a BNB érmét a hasznához

A Pundi X azzal a céllal indította el POS rendszerét, hogy felhatalmazza a blokklánc-fejlesztőket és a token-tulajdonosokat arra, hogy kriptovalutát és szolgáltatásokat értékesítsenek a világ bármely fizikai üzletében, így mindenki számára hozzáférhetővé teszi a kriptovalutát. Beépített képessége van a hagyományos mobil pénztárcákból származó fizetések elfogadására is, beleértve az Alipay-t, a Bitcoin pénztárcát, és még sok más problémát okoz az üzlet számára a telepítés, mivel az ügyfél most ugyanazon gép kriptójával vagy fiattjaival fizet..

Ezenkívül a Pundi X POS eszköz könnyen használható és problémamentes kezelőfelülettel rendelkezik, és segít az áruház tulajdonosainak a tranzakciók megkönnyítésében, beleértve a BTC, ETH, NPXS, XEM, XLM, QTUM, ACT és most a BNB adásvételét. A fizetés elfogadásán és a kriptovaluták vételén és eladásán kívül a készülék kijelentkezési menüvel is rendelkezik a tranzakciók kriptovalutákkal történő elvégzéséhez. A tagság, a megrendelések és a készletgazdálkodás itt integrálva vannak.

Ezeknek a gépeknek 3 modellje van, nevezetesen XPOS, XPOS Handy és XPOS Desk XPOS Handy és XPOS Desk használatával, amelyek jelenleg fejlesztés alatt állnak, integrálva vannak a VISA / Master Card, az apple pay vagy a Samsung pay használatával történő fizetések fogadására, ez megkönnyíti a felhasználók számára. tárolja a telepítéshez.   

Zac Cheah megjegyezte, hogy “A tulajdonosok számára nyújtott segédprogram mindig is központi része volt a BNB létjogosultságának, ami nyilvánvaló volt abból a szempontból, ahogyan a világ legnagyobb kriptovaluta-cseréjét sikeresen táplálta”.

– mondta Zac.

“Büszkék vagyunk arra, hogy ennek a magaslatnak a tokenje szerepel az első tucat között, hogy felkerüljön az XPOS-ra, amikor arra készülünk, hogy az eszközt a nemzetközi kiskereskedők kezébe adjuk, és így további felhasználást terjesszünk ki a BNB tulajdonosaira.”.

Ezenkívül olvassa el: A Genaro együttműködik a Pundi X-szel a kriptovaluta-elfogadás szélesítése érdekében

A Pundi X „megy a piacra” stratégia erős, sokszorosára növelheti a BNB érme hasznosságát

A BNB érmék, amelyek jelenleg a Binance tőzsdét működtetik fő eszközeiként, a Pundi X ezen integrációjával most széles körben fogják használni még az érme mainstream hasznosságát elősegítő áruk vételére és eladására is. A Pundi X érmék növekvő elérhetõségével csak növeli elfogadhatóságát, minél többen tartják pénztárcájukban.

Kevesebb mint egy évvel ezelőtti létrehozása óta a BNB bekerült a világ 20 legfontosabb kriptovaluta közé, piaci kapitalizációja meghaladja az 1,7 milliárd dollárt (USD). A Pundi X integrációja a BNB-be és globális bevezetési üzeme csak a következő szintre emelheti a BNB-t. A Pundi X nemrégiben jelentette be új európai központjának megnyitását Londonban.

A Money 20/20 Europe konferencián, Amszterdamban a Pundi X országos menedzsere, Gerhard Drobits elmondta, hogy egy londoni bázis ideális helyzetbe hozza a Pundi X-et, hogy piacvezető értékesítési pontjainak tervezett 100 000 globális bevezetését globális kiskereskedelem felé terelje..

„London a tökéletes következő lépés a Pundi X számára, hogy kibővítse európai lábnyomát, és segítse a valóban globális kísérleti bevezetést. Most az első 500 XPOS egység a következő hetekben készen áll a gyárból a világra történő szállításra. ”

– mondta Drobits.

A Pundi X partnerének, a NEM alapítványnak a Pundi X partnerének, a NEM alapítványnak a négyezer olyan piacon történő előrendelése mellett, amely a következő három évben további 20 000 egység Pundi X POS technológiát rendel, áll a vállalat közleménye szerint.

Ha a Pundi X képes teljesíteni ezeket az előrendelési célokat, akkor a BNB érmék hasznosságát is új csúcspontokra emeli.   

A Binance szóvivője elmondta:

„A Binance mindig is hitt a piacok erejében és az ipar új blokklánc-infrastruktúrájában. Ez azt jelenti, hogy a globális kiskereskedelmi piacon való részvétel a Pundi X blokklánc-alapú eladási eszközén keresztül új határ, amelynek örülünk, hogy részesei lehetünk. “

A CZ fontosságának megértésével a Binance vezérigazgatója köszönetet mondott a Pundi X-nek is

köszönet @PundiXLabs amiért támogatta a BNB-t a POS-ban. Még egy segédprogram, BNB fizetés 5000+ POS-on ebben a hónapban, plusz sokkal több később. "Miután személyesen láttam, hogyan működik ez, nagyon bullish vagyok ezen a technikán!" https://t.co/IlsC56d75N

– CZ (titkosítást nem ad ki) (@cz_binance) 2018. július 25

Ami a Pundi X jövőbeli terveit illeti, Európa után az amerikai piacra is be akar lépni, és azt tervezi, hogy 2019 első negyedévéig elérje a minimálisan 50 000 XPOS egység telepítését, ami csak 3 negyedre van.

A Pundi X lehet a megfelelő platform egy olyan érméhez, mint a BNB, hogy átvegye a token segédprogramját a mainstream-en kívül a cserefunkción túl is. Mivel a Pundi X fő érméket hoz a boltba, ez játékváltó lesz.

Vajon a BNB képes lesz-e sikerre jutni a kiskereskedelmi piacon, mint a tőzsdei fronton? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map