Coinbase Faces #DeleteCoinbase bojkott Neutrino Hacking Team Acquisitionre hivatkozva

hirdetés Phemex

A Coinbase kriptovaluta-tőzsde egy ilyen név, amely minden nap reflektorfényben van – különösen 2019 februárjában. A 2012-ben alapított tőzsde továbbra is elérte a csúcsot hatalmas felhasználói adatbázissal szerte a világon – de ez a kereskedési platform nemrégiben agresszióval néz szembe legnagyobb amerikai közönség a legújabb Neutrino Hacking Team Acquisition nyomán.

#DeleteCoinbase bojkott a neutrino-akvizíció felett

Az agresszió „bojkottot” eredményezett, amely a Twitteren fut#DeleteCoinbase’- sok Twitter-követő követi a Coinbase felvásárlási megállapodását, és követte a gyűlést, és végül törölte Coinbase-fiókját. Valójában az ilyen felhasználók megosztják törölt Coinbase-fiókjaikat is, bizonyítékként adva haragjukat – a Coinbase által a közelmúltban aláírt vételi megállapodás felé.

Nem mintha én lennék @coinbaseKépzeletének legnagyobb vevője, de kész vagyok.

Soha nem voltam rajongó, de ez túl sok. Köszönöm @davidzmorris, @arjunblj, @ J9Roem amiért ezt napvilágra hozták.

Törölte a fiókomat, és neked is így kellene. Ossza meg képeit a #DeleteCoinbase. pic.twitter.com/G2llRID5UF

– Udi Wertheimer (@udiWertheimer) 2019. február 27

Töröltem az összes coinbase kapcsolt linkemet innen @ freedomnodecom, a maradék egyenlegemet (nem sokat) adományozta @btcven és törölte a fiókot. Neked kellene #DeleteCoinbase is. Ha szórakoztatóbbá akarja tenni, csatlakozzon a #DeleteCoinbaseTrustChain pic.twitter.com/Ect2skbWqV

– Mario Dian ⚡️ (@mariodian) 2019. február 28

Szakértői kutatás és a Coinbase válasza

Ezeknek a felhasználóknak az ellentéte azután következik be, hogy kevés szakértő tárta fel a Neutrino csapat mögött meghúzódó történelmet – ahogyan arról a közelmúltban beszámoltam, a Neutrino alapítói a hacker csapattal mint vezető vezetőkkel dolgoztak együtt, hogy eladják a Hacker eszközöket a Govt ügynökségeknek. Amikor ez a tény vírusos lett, olyan befolyásos kriptográfiai alakok, mint Ari Paul, Francis Pouliot és más kriptográfusok kezdtek vitatkozni a vitatott megszerzésről.

"A belső e-mailek bizonyítják, hogy a vállalat irányította ügyfelei felügyeleti infrastruktúráját, megjelölve a rosszindulatú programokat és a szervereket."


Nem tud elég gyorsan futni? Adja el a bitcoinjait a Coinbase-en, vegyen egy jetpacket, és SZÁRMAZZON KI onnanhttps://t.co/O2tJwWrYyp

– Francis Pouliot? ₿ (@francispouliot_) 2019. február 20

Ami a vitát illeti, a Coinbase e-mailben kereste meg a médiát, és válaszol a vitához vezető legfontosabb szempontokra. Valójában egy e-mailben a Coinbase azt mondja, hogy „nem engedi meg és nem is védi a Hacking Team cselekedeteit”. Erre az állításra válaszul a Coinbase e-mailben írt

tudatában annak, hogy a Neutrino társalapítói korábban a Hacking Teamnél dolgoztak, amelyet biztonsági, technikai és bérbeadási gondosságunk részeként felülvizsgáltunk. A Coinbase nem engedelmeskedik és nem is védi a Hacking Team cselekedeteit, de a Coinbase számára fontos volt, hogy ezt a funkciót házon belül hozza, hogy ügyfeleink adatait teljes mértékben ellenőrizhesse és védje, és a Neutrino technológiája volt a legjobb, amellyel a térben találkoztunk ennek elérése érdekében. cél.”

Felkapott az Egyesült Államokban

A Coinbase válasza után sem tudta semmi meggyőzni néhány Coinbase felhasználó haragját. A Coingape trenddiagramon keresztül készített elemzése szerint az Egyesült Államok közönségének 62% -a folyamatosan tweetel és folytat beszélgetést a #Delete Coinbase céggel. Azok a városok, amelyek nagyrészt hozzájárultak ehhez a bojkotthoz, NewYork 24% -kal, San Francisco pedig &%, Berlin 7/5-el, Montreal 5% -kal, London 5% -kal, Dallas 4% -kal, Vancouver 4% -kal és Bangkok 4% -kal.

Sőt, az alábbiakban a #DeleteCoinbase február 27-től február 28-ig, ami hébe-hóba növekszik

Ennek ellenére a Coinbase-nek eddig több beszerzése volt, és egyetlen felvásárlás sem bojkottálta a Neutrino-t. A valóságban a Neutrino alapítói által hordozott háttér akadályozza mindazokat, akik bojkottálnak – az FYI, a Neutrino alapítói, nevezetesen Giancarlo Russo, Marco Valleri és Alberto Ornagh hackereszközök eladásával foglalkoztak a Govt ügynökségekkel. És végül ez lett a legfontosabb ok, amiért a Coinbase felhasználói törlik a fiókjaikat.

Gratulálok a Coinbase-nek a Neutrino láncelemzés indításának megszerzéséhez!

FYI, a vezérigazgató, Giancarlo Russo, a HackingTeam korábbi igazgatója volt (https://t.co/qyQ6mLU8XE), aki eladta "támadó behatolási és megfigyelési képességek a kormányok, a bűnüldöző szervek és a vállalatok számára." pic.twitter.com/VVza5AjIYa

– Arjun Balaji (@arjunblj) 2019. február 19

Mi a tétje a Coinbase Neutrino felvásárlásának? Egyetért-e a bojkottot működtető Twitter-követők véleményével is? Vagy egyetért a Coinbase válaszával? Mondja el nekünk gondolatait. 

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map