Crypto Weekly: A Mérleg Szövetség aláírja az alapokmányt, a KuCoin havi Bitcoin Futures és egyebeket jelent be

hirdetés Phemex

Főbb jellemzők 

  1. A Mérleg Szövetség aláírja az alapokmányt, meghirdeti az igazgatóságot
  2. A stabil szerek több kérdést jelentenek, mint előnyök – G7 munkacsoport jelentése
  3. A Miami nemzetközi repülőtér üdvözli első Bitcoin ATM-jét
  4. A Kucoin bejelenti a havi Bitcoin határidős szerződések bevezetését a KuMEX származékos tőzsdén
  5. A Marshall-szigetek saját digitális valuta építéséhez 
  6. A Media Lab megszerzi Kik-t, hosszú távon látja Kik natív tokenjét 

A Libra’s to 21 alapító tag 

A Facebook genfi ​​találkozóján bejelentette 21 alapító tagját. Az egyesület tovább jelentette az igazgatóságát. A legjobb fizetési társaságok kilépése után a Facebook végre bejelentette alapító tagokból álló csapatát. Néhány tag az Uber, a Lyft és a Spotify. A csapat Genfben találkozott, hogy aláírja a Mérleg Szövetség alapító okiratát. Az igazgatóság tagjai David Marcus, a Facebook projektvezetője, valamint az Andreessen Horowitz, a PayU, a Kiva Micro alapok és a Xapo Holdings képviselői lesznek..

A G7 jelentés felsorolja a stabil szerek követelményeit

A G7 munkacsoport végre közzétette jelentését. Ez utóbbi rávilágít a határokon átnyúló fizetési rendszerek hiányosságaira. Az erő azonban továbbra is óvatos, ha a stabil állományok működési kihívásaik miatt képesek lesznek megoldani ugyanezt. A jelentés azt állítja, hogy a globális stabil szerek elfogadása bizonytalan, és ugyanez megkérdőjelezi a pénzügyi stabilitást és a nemzetközi monetáris rendszert. Méretüktől függetlenül kockázatot jelentenek a pénzmosás elleni erőfeszítésekre az államok között, és gátolják az adók betartását és a fogyasztói adatvédelmet.

Ezenkívül a munkacsoport azt állítja, hogy a G7 nemzetei nem engedik meg a stablecoin indítását anélkül, hogy először biztosítanák a kihívásokat és kockázatokat. A jelentés először megvetette a kriptovalutákat, és kijelentette, hogy nem nyújtottak vonzó fizetési eszközt vagy értéktárolót. Míg a munkacsoport valóban úgy tekintett a stabil állományokra, mint fizetőeszközre vagy értékraktárra, az előbbi úgy véli, hogy a hátrányok felülmúlják az előnyöket. A jelentés szerint, hogy ugyanez elindítása veszélyt jelent a globális pénzügyi stabilitásra és a monetáris rendszerre.

Most végezzen Bitcoin tranzakciókat a Miami nemzetközi repülőtéren 

A Miami Nemzetközi Repülőtér (MIA) ezen a héten üdvözölte első Bitcoin Automated Teller Machine-jét (ATM). A bejelentést a Bitstop tette közzé, amely egy miami alapú bitcoin-technológiai szoftvercég. A miami nemzetközi repülőtér bitcoin-bankautomatájának telepítése elősegíti a készpénz Bitcoin-ba történő könnyebb cseréjét az utazók számára. A repülőtér a Bitcoin ATM-et a 16. kapu mellett, a G központi csarnokban van felszerelve. A Coin ATM Radar statisztikáinak megfelelően az Egyesült Államok jelenleg összesen 5756-nál több mint 3700 bitcoin bankautomatát üzemeltet 5 kontinens 75 országában..

A KuCoin bejelenti a Bitcoin havi határidős szerződéseit

A határidős platform, a népszerű kriptovaluta-csere KuMEX, a Kucoin bejelentette szándékát, hogy néhány hét múlva megkezdi a bitcoin havi szerződések működtetését. A hivatalos twitter-fiókjukra felkerült frissítés szerint a határidős platform elárulta, hogy alapítójuk, Michael Gan, a moszkvai blockchain life 2019 eseményen nyilatkozva ismertette azt az információt, hogy a KuMEX hamarosan havi bitcoin-szerződéseket indít. A hír Kucoin hivatalos bejelentése nyomán érkezett, miszerint a tőzsde átdolgozta csereközpontját. A közlemény szerint a felülvizsgálat jelentős változtatásokat hajtott végre a platformon olyan alapvonalak mentén, mint a piacok, a platform megjelenítése és a kereskedési funkciók, például a megrendelések és a rendelési könyvek.

Marshall-sziget saját digitális pénznemének bevezetésére 

A Marshall-szigetek a digitális fizetési csatornán dolgozik annak érdekében, hogy elmozduljon a hagyományos fizetési csatornáktól és megszerezze az autonómiát. Legutóbb Wales csatlakozott a kezdeményezéshez. Ez utóbbi abban a meggyőződésben van, hogy saját digitális pénznemének nagy segítsége lesz, és óriási haszonnal jár a helyi vállalkozások számára. Sőt, a digitális valuta elkülönültebb identitást biztosíthat számára, különösen a közelgő Brexitre való tekintettel.

A Media Lab megszerzi a Kik-t, folytatja a munkát a Kin Token-en 


A Santa Monica központú holdingtársaság, a MediaLab véglegesítette a Kik Interactive céggel a Kik üzenetkezelő platform megszerzéséről szóló megállapodást. Ezenkívül az előbbi kijelentette, hogy hosszú távú potenciált lát a token projektben, és a Kin mellett folytatja a munkát a Kik alapítójával és vezérigazgatójával, Ted Livingstonnal. A MediaLabs kiemelte a spamrobotok és a nem kívánt üzenetek felszámolására vonatkozó terveit is. Ez viszont gyorsabbá és megbízhatóbbá teszi az alkalmazást, és csökkenti a hibák számát.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map