Ezen a héten a Cryptosban: A négyzet felemeli a Bitcoin eladást, míg a Walmart nulla a stablecoinon

hirdetés Phemex

A legfontosabb kiemelések

  • A Reddit Bitcoin vita pozitív
  • A Square 125 millió dollár BTC-t adott el Q2-ben
  • A SEC kripto csomópontokat kiszervezhet
  • Walmart stabil érmét szabadalmaztat
  • Szürkeárnyalatos a Coinbase Custody alkalmazásával
  • S Korea megkezdi a szabályozás nélküli zónát

A Reddit Bitcoin vita pozitív

A Bitcoin iránti érdeklődés határozottan növekszik, és messze pozitív. És itt jön egy másik szám, amely támogatja. A Comparitech műszaki kutatói több mint 48 000 Reddit-bejegyzést és 7500 cikket elemeztek különböző üzletekből, hogy kiderítsék, mely kriptopénzeket nézik a legkedvezőbb feltételekkel. A tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy a kriptovalutával kapcsolatos témák 85,5% -a pozitív volt. A kutatás azt is megvizsgálta, hogy nemcsak a Bitcoin, de még az olyan altcoinok is, mint a Cardano, az Ether, a Litecoin és a Tron, 85–90% -ban kedvezőek voltak.

A Square 125 millió dollár BTC-t adott el Q2-ben

A mostani Bitcoin pozitív hozzáállása jól látható a vele dolgozó vállalatok pénzügyi eredményeiben. A legfrissebb bejelentés szerint a Payments Company Square 125 millió dolláros Bitcoin (BTC) bevételt termelt 2019 második negyedévében a Cash App mobil fizetési szolgáltatás révén. Az eredményhirdetés szerint a vállalat Bitcoin bevételeinek részben profitált az első számú kriptovaluta negyedéves árfolyam-emelkedése. Ennek az árnövekedésnek a következtében a Bitcoin ennek megfelelően megnövekedett volumene is volt, mondják. Ez 2 millió dolláros bruttó nyereséget eredményezett a társaság számára.

A SEC kripto csomópontokat kiszervezhet

Ezen a héten újabb hírek jelentek meg a SEC döntése kapcsán a vezető kriptográfiai csomópontok futtatásáról. Egy nemrégiben közzétett dokumentumból kiderült, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) tervezi, hogy vállalkozókat vesz fel, hogy a kriptovaluta teljes csomópontjait működtessék az állami ügynökségnél. A SEC dokumentációja szerint a szabályozó azt akarja, hogy külső vállalkozók futtassák a Bitcoin Core (BTC), a Ripple (XRP) és az Ethereum (ETH) csomópontjait a megfelelés kockázatának figyelemmel kísérése érdekében.

Walmart stabil érmét szabadalmaztat

Miután a Facebook Mérlege egy másik amerikai vállalati óriás nyilvánosságra hozta a kriptók belépési tervét. És ezúttal a Walmart. A társaság nemrégiben benyújtott szabadalmi bejelentése szerint a kiskereskedelmi óriás, a Walmart egy USD-hez kötött stablecoin kibocsátásán dolgozhat. Az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Irodája (USPTO) által a héten közzétett beadvány felvázolja a módszert „egy digitális valutaegység előállítására úgy, hogy az egy digitális pénzegységet a szokásos pénznemhez köti”. Az alacsony jövedelmű, a banki tevékenységet költségesnek találó háztartások számára azt is lehetővé teheti, hogy „a vagyont olyan intézményben kezelje, amely képes kielégíteni a napi pénzügyi és termékigényeik nagy részét” – áll a beadványban..

Szürkeárnyalatos a Coinbase Custody alkalmazásával

A Coinbase hírneve, miszerint biztonságos letétkezelést folytat a kriptovaluták iránt, sok ügyfelet vonzott a múltban, és továbbra is így tesznek. A lista legutóbbi kiegészítése a Szürkeárnyalatos beruházások. A legutóbbi jelentések szerint a Grayscale Investments megérintette a Coinbase Custody szolgáltatást, hogy digitális eszközállományának új biztonsági szolgáltatója legyen. A Grayscale azt állítja, hogy a legfrissebb negyedéves jelentés szerint 2,7 milliárd dollár teljes kezelt eszközzel rendelkezik, ami több mint kétszeresére növeli az első negyedévi 1,2 milliárd dolláros állományát. A szürkeárnyalatos bitcoin, bitcoin készpénz, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar Lumens, XRP és Zcash tárol. A Coinbase Custody a Grayscale’s horizon (ZEN) tokent is szándékozik birtokolni, a hatósági jóváhagyásig az eszköz támogatására.

Dél-Korea megkezdi a szabályozás nélküli zónát


Dél-Korea ismét bebizonyította, hogy halálosan komolyan gondolja a kriptovalutákat és jövőjét az országban. Ezért úgy döntött, hogy kiaknázza az ország kezdő iparát azáltal, hogy részleges „szabályozás nélküli” zónát kínál a kriptográfiai vállalatok számára. A rendelkezésre álló hírek szerint Busant a dél-koreai nemzeti kormány „szabályozás nélküli” zónának nyilvánította a blokklánc-fejlesztés számára, ezt a lépést régóta várták, de most egy nagyobb liberalizációs törekvés részeként formalizálták. A svájci Zug állítólag a zóna egyik modellje. A közlemény azt is kimondja, hogy a Koreai Tőzsdén jegyzett helyi intézmény, a BNK Busan Bank felügyeli a blokklánc-menedzsmentet, mivel az a pénzügyekhez kapcsolódik, és esetleg a nyertesekhez kötött stabilpénz fejlesztése folyik.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map