Ma rejtjelezésben: A Bitcoin meghaladja a 20 K dollárt A CME bejelentette, hogy az Ether Futures | A Ruffer Investment aranyat ad el Bitcoin vásárlásához | Az FCA átmeneti segélyt jelent be a kriptográfiai vállalkozások számára

hirdetés Phemex

A mai nap egy történelmi és eseménydús nap volt a kriptográfiai térben, és számos bullish és pozitív hír jelent meg az egész világon. Megnézzük a nap legfontosabb sztorijait, amelyek címoldalra kerültek.

  • A Bitcoin először lépi át a 20 000 dollárt, az EOD által elért 21 000 dollár nagyon lehetségesnek tűnik.
  • A CME 2021 februárjában jelentette be az Ether Futures piacra dobását, az ETH ára 620 dollár fölé emelkedik
  • A Ruffer Investment Company Limited lesz a legfrissebb intézmény, amely az arany ellen fogad el, portfóliójának 2,5% -át bitcoinban tartja.
  • Az Egyesült Királyság pénzügyi felügyelője (FCA) ideiglenes mentességet jelent be a kriptográfiai vállalkozások számára.

A Bitcoin meghaladja a 20 000 dollárt, a bikák új ATH 20 900 dollárt vesznek fel

A Bitcoin történelmi napja volt, mivel sikerült meghaladnia a 20 000 dolláros kulcsellenállást, és új, minden idők legmagasabb pontját, 20 900 dollárt jegyezte. Valójában a bitcoin minden második órában új csúcsértéket vesz fel, miután átlépte a 20 000 dolláros határt.

A legmagasabb kriptovaluta, amely az elmúlt napokban 19 000 dollár fölött konszolidálódott, végül a történelem során először emelkedett túl a 20 ezer dolláros határon. Ellenállás hiányában a bitcoin bikák várhatóan a nap végére meghaladják a 21 000 dollárt. A mai Bitcoin árrally tette a legjövedelmezőbb eszközzé, mivel most senki sem veszteséges, aki valaha is befektetett a bitcoinba.

Mindenki, aki valaha vásárolt #Bitcoin profitban van!

Gratulálok mindenkinek &# 129395;

– A Hold &# 127769; (@TheMoonCarl) 2020. december 16

Egy másik tényező, amely költőivé teszi a folyamatos bullish-robbanást, az a tény, hogy 3 évvel ezelőtt ugyanezen a napon a 2017-es bika-rally elkezdte a BTC-t a 2017-es csúcsra, közel 20 ezer dollárra.

Ezen a napon három évvel ezelőtt az ára #Bitcoin csúcspontja alig félénk, 20 000 dollár volt. A bikák mintha üzenetet küldtek volna, ma választottak.

– Blockfolio (@blockfolio) 2020. december 16

A CME 2021 februárjában kezdi meg az Ether Futures szerződés megkötését

A Chicago Mercantile Exchange (CME), az első vállalat, amely még 2017 decemberében elindította a Bitcoin Futures szerződést, 2021 februárjában jelentette be az Ether Futures szerződés elindítását. A közelgő Ether Futures készpénzben kerül elszámolásra, valamint a BTC Futures-hez hasonlóan a CME CF éter-dollár referencia-kamatláb.


Az Ethererum nem csak a piaci kapitalizáció szerint a második legnagyobb kriptovaluta, miután az intézményi befektetők a bitcoin Ethereum a legkeresettebb digitális eszköz. Az Ether Futures-ről szóló bejelentés az Ethereum iránti növekvő intézményi kereslet kulcsfontosságú mutatója az ETH 2.0 Beacon láncindítás nyomán.

Az Ethereum ára több mint 6% -kal emelkedett a CME bejelentése nyomán, és jelenleg 620 dollár felett kereskednek. A Bitcoin árfolyama körüli felhajtás beárnyékolta az Etheruem fenomenális teljesítményét. Ha összehasonlítjuk az év dátumát, a második legnagyobb kriptovaluta 372% -os hozammal könnyen beárnyékolja a bitcoint.

BTC évről-napra: 185%

ETH évről-napra: 372%

Ez a tweet.

– Ryan Sean Adams – rsa.eth &# 127988; (@RyanSAdams) 2020. december 16

Egy másik intézmény a Bitcoin helyett az aranyat választja

Nem is olyan régen Peter Schiff keményen megküzdött a bitcoin híveivel, mert azt állította, hogy az intézmények bitcoinért adják el aranyukat. Azonban az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező Ruffer Investment Company Limited ma Schiff tévedését bizonyította, mivel ez lett a legújabb intézmény, amely a Bitcoin-ot felvette portfóliójába.

A legutolsó #Bitcoin marketing trükk az, hogy rengeteg magán- és állami vállalat kereskedik azokkal #Arany és a Bitcoin felhalmozása előnyös értéktárolóként. Az a néhány vállalat, amely Bitcoin-t vásárol, nem azáltal értékesítette aranyát. A Bitcoin nem az új arany.

– Peter Schiff (@PeterSchiff) 2020. december 11

A Ruffer Investment jelenleg mintegy 770 millió dollár értékű Bitcoin-ot tart portfoliójának 2,7% -án. Ami még fontosabbá teszi ezt a befektetést, az a tény, hogy a Ruffer eladta arany portfóliójának egy részét bitcoin vásárlására. Az intézmények növekvő befolyása és a Bitcoinba vetett hite a modern világ inflációs fedezetévé tette.

A Ruffer Investment Company eladta aranypozícióinak egy részét, hogy megvásárolja a Bitcoin-t.

Védekező lépésnek hívták.

A Bitcoin nem kockázatos. A Bitcoin nem birtoklása kockázatos. pic.twitter.com/SglPfutgQ4

– Pompás &# 127786; (@APompliano) 2020. december 16

Az FCA bejelenti az ideiglenes szabályozási rendszert

Az FCA brit pénzügyi felügyelet ma átmeneti segélyt jelentett be az országban működő kriptográfiai vállalkozások számára. A szabályozó testület értesítette, hogy minden olyan kriptográf cég, amely 2020. január 10. előtt működik, és aki 2020. december 16-ig kérelmezte bejegyzését az FCA-hoz, 2021. július 9-ig folytathatja üzleti tevékenységét..

Az ideiglenes szabályozási megoldás az FCA regisztrációs kérelmeinek feldolgozása során mutatkozó bonyolultság miatt jött létre. A szabályozó testület eddig csak 3 regisztrációs kérelmet nyújtott be, miközben 90 kérelem még mindig sorban van. A hónap elején 150 jóváhagyási kérelem érkezett, amelyek azt sugallják, hogy csaknem 60 pályázót elutasítottak vagy visszavontak.

Az FCA arra is figyelmeztette a lakosságot, hogy vegyék ki kriptográfiai eszközökön keresztül befektetett kriptográfiai eszközeiket, amelyek 2021. január 10-ig nem igényelték az engedélyt, büntetőeljárás alá vonhatók, ha nem veszik igénybe a tevékenységüket.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map