Matic Network: Az Ethereum fejlesztője cáfolja a MATIC Dump bennfentes munkaként való híreszteléseket

hirdetés Phemex

A Matic Network (MATIC) ma komoly megrázkódtatást szenvedett el, mivel hatalmas összegeket dobtak rá a Binance kriptopénz-tőzsdére, ezáltal elveszítve értékének 60% -át. Röviddel a lerakás után a kriptopiacon kezdtek gombázni a pletykák arról, hogy bennfentes feladat a dömping. De, egy Ethereum fejlesztő, más néven Eric.eth cáfolta a pletykákat. 

Egy rémálom válik valóra

Nem szokatlan, hogy a projektek kétszámjegyűek és veszteségesek egyetlen nap alatt a kriptográfia területén, de a MATIC hálózat számára ez a nap rémálom lett. Az érme a december 10-i pici órákban 0,041-től a 0,011-ig csökken, az érme néhány óra alatt több mint 70% -ot veszített.

A Matic Network társalapítója és igazgatója, Sandeep Nailwal, tweetelt a katasztrófáról és közzétette a blog, mondván, hogy a Matic Network csapatának semmi köze az eseményhez, és ennek mögött valami FUD-fiók áll. Azt is elmondta, hogy a Matic Network részletes elemzést tesz közzé a történtekről.

Csak arra ébredtem erre a rémálomra, hogy valaki sürgette a hívást

Hamarosan kiderül, hogy mi nem állunk ennek mögött, mivel néhány FUD-fiók megpróbálja beidézni

Részletes elemzést teszünk közzé, és minden eddiginél erősebbek leszünk ebből a nyilvánvaló manipulációból

– Sandeep Nailwal-Matic Network (@sandeepnailwal) 2019. december 10

Az Ethereum Developer cáfolja a pletykákat

A piacon olyan pletykák keringenek, amelyek a dömpinget okozhatták, és az egyik elmélet szerint a dömping bennfentes munka volt. A Validity Crypto alapítója, Samuel JJ Gosling arra utalt, hogy a Matic Network csapata volt felelős a lerakásért. Azt mondta, hogy a kalapot a Matic Network Alapítvány átruházta 1 495 322 715 MATIC, amely az ellátás 15% -át tette ki az elmúlt 50 napban, és a zsetonok a Binance-re kerültek felszámolás céljából.

Csak szaglászott, hogy kiderüljön #Matic A Network Foundation 1.495.332.715 összeget utalt át $ MATIC (Az ellátás 15% -a, kb. 67 314 942 USD az ATH-nál) az elmúlt 50 napban, amelyből úgy tűnik, hogy felszámolásra került #Binance. https://t.co/FLPl4HyfiO pic.twitter.com/dpYG8rMoHX

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 2019. december 10


Az elméletet azonban hamisnak bizonyította az Ethereum fejlesztője, Eric. Azt tette közzé, hogy a Matic Network csak 290 000 000 MATIC-t küldött a Binance-nek, és nem 1 495 322 715-et. Megosztotta a tranzakció előzményeinek részleteit is.

Nem sokkal ezután Gosling is korrigálta állításait, és bocsánatot kért a Matic Network-től és a kriptográfiai közösségtől.

Csak mélyen elnézést szeretnék kérni a pontatlan követelésért, kiderült, hogy ez csak 381 903 830 volt $ MATIC (A kínálat 3% -a), hogy "úgy tűnik" felszámolásra került, tévesen számoltam, és a bemeneteket és a kimeneteket is belefoglaltam a számításomba. https://t.co/BHFu5GW0A2 pic.twitter.com/9xdoC19Ga6

– Samuel JJ Gosling (@xGozzy) 2019. december 10

A Matic csapata válaszolt a tokenek átadásának kérdésére a Twitteren és a blog. Először Sandeep Nailwal válaszolt Gosling szálára, mondván, hogy elemzése téves. Az 1,4 milliárd MATIC tranzakcióban az 1,08 milliárd MATIC tranzakció a MATIC átvitele volt az intelligens szerződés zárolási számlájáról az alapítványi számlára.

Elemzést végez. Az általad idézett 1,4 milliárdos tokenek, az 1,08 milliárdos txn átcsoportosítás az intelligens szerződés zárolási számlájáról az alapítványi számlára

Megszámlálta a zsetonok teljes mozgásában. A többi áthelyezett token a közlésüknek megfelel. A képernyőkép is félrevezető

Részletesen posztolunk róla

– Sandeep Nailwal-Matic Network (@sandeepnailwal) 2019. december 10

Volt egy tweet, amely megismételte ugyanezt a Matic Network hivatalos számlájáról is. Az alapítványi tokenek továbbra is a csapatnál voltak, és csak 248 millió token átadása esett egybe a nettó kifelé irányuló mozgással.

Maticnak NINCS szerepe ebben az egészben.

Jelzőmozgáshoz ~ 0,25% (248mn) tokenek kiadását jelentettük be október feloldásaként, ami egybeesik az összesített kifelé irányuló mozgással.

Az alapítványi tokenek még mindig vannak.https://t.co/BhDDqFWF6H

A MATIC erősebben ugrál vissza, mint valaha!

– Matic (@ maticnetwork) 2019. december 10

A CZ kiterjeszti a Matic Network támogatását

A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao, más néven CZ, szintén kiterjesztette támogatását a Matic Network számára. Twitteren tweetelt, hogy csapata vizsgálja az adatokat, de az már egyértelmű, hogy a Matic Network-nek semmi köze ehhez. Előfordulhatott, hogy számos nagykereskedő pánikba esett, és elkezdett eladni egy ciklust létrehozva.

Csapatunk még vizsgálja az adatokat, de már most világos, hogy a MATIC csapatának semmi köze hozzá. Számos nagy kereskedő pánikba esett, és ciklust okozott. Nehéz felhívás lesz arra, hogy egy tőzsde mennyiben zavarhatja az emberek kereskedését. https://t.co/wOVF6tEBkQ

– CZ Binance (@cz_binance) 2019. december 10

Amikor egy kriptográfiai közösség egyik tagja azt kérdezte, hogy alig néhány órával a lerakás után világos volt, hogy a Matic Network csapata nem vett részt ebben, CZ azt válaszolta, hogy erre a következtetésre jutottak azzal, hogy nagy hatású / nyereség / veszteség számlákat néztek meg, és ellenőrizték. az azonosítható számlákon – azaz olyan emberek, akik hosszú ideig kereskedtek a Binance-n, VIP-számlák stb..

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map