NFT-k vásárlása, lejátszása, tétje és versenyzés a Defi alapú játékok jövőjében – m $ ports ™

hirdetés Phemex

Az AnRKeY X ™ az m $ portok új koncepcióját hozza el, egy új pénziparnak nevezett játékipart. Ez a DeFi Yield Farming, az NFT és az eSports kombinációjának köszönhető, és mindent az Ethereumra épített gDEX (Decentralized Finance Gaming Platform Exchange) protokoll platform működtet..

A gDEX platform az AnRKeY X ™ univerzum központja, ahol a felhasználók az $ ANRX arcade érmével játszhatnak, játszhatnak, vásárolhatnak és adhatnak el..

Az első interaktív játék, a Battle Wave 2323 ™ ebben a negyedévben, 2020 negyedik negyedévében esedékes. Ebben a játékban kilenc különböző pool harci csapat versenyez a heti legmagasabb APY és magas jutalmakért. Ezek a jutalmak két részre oszlanak: $ ANRX érméket osztanak szét a medencéknek, mint a gazdálkodás hozama, míg a győztes harci csapat kilenc szerencsés tagja ijesztő hozamot kapott NFT-t kap. Ezek az NFT-k bekapcsolódhatnak a következő csatába, hogy növeljék a csapatok APY-jét és a győzelem esélyeit.

Az NFT-k arany kelyhekkel és fegyverzettel frissíthetők a további hozamnövelés érdekében (hasonlóan az RPG-k gyöngyszemeihez a felszerelés javításához), szerencsés nyertes tagoktól vásárolhatók vagy eladhatók.

A medence jelenlegi csapatai a következők: 

Csatacsapatához való csatlakozáshoz látogasson el ide: https://discord.gg/anrkeyx

Közelgő játékok és fejlesztések

Új m $ ports játékok kerülnek kiadásra minden negyedévben az AnRKeY X ™ partnerstúdió Waypoint-on keresztül. Olyan cég, amely közismerten dolgozik olyan projekteken, mint a Pokemon, a Final Fantasy, a Terminator és még sokan mások. Ezeket harmadik féltől származó fejlesztők is kiadhatják az AnRKeY X ™ saját SDK használatával. Ezek a fejlesztők támogatásokat kapnak, amelyek méltányosan kompenzálják az ökoszisztémához való hozzájárulásukat.

Felhasználók és partnerek

Az AnRKeY X ™ elsődleges felhasználói a DeFi-kereskedők és a kriptográfia szerelmesei, akiket a cyberpunk-szellem és a mikrohullámú nosztalgia vezérel. A legismertebb DeFi-befolyásolók már támogatják a projektet, és alig várják, hogy csatlakozzanak az első interaktív játékhoz, a Battle Wave 2323-hoz. Az olyan vezető blockchain-vállalatok, mint a Plasma Pay, olyan partnerek, akik egy FIAT fizetési átjárót biztosítanak a gDEX-en.

Üzleti és bevételi modell

Az AnRKeY X ™ legfontosabb prioritása a fenntartható fejlődés megteremtése & nyereséges likviditásbányászati ​​üzleti modell. Ennek az üzleti modellnek a középpontjában a különböző interaktív játékokkal rendelkező gDEX platform áll, ahol mindenkinek esélye van arra, hogy ritka NFT-ket nyerjen, és profitáljon az ökoszisztéma részesei közül. A felhasználókat védeni fogják a csalások, a szőnyeggyűjtők és a bálna viselkedése ellen, amelyek gyakran számos DeFi-projekt kudarcához vezetnek.


A projekt bevételi forrásai a gDEX tranzakciókból származnak (tranzakciónként 0,4%) és a piactéri értékesítésből (0,6% az NFT-kből). A $ ANRX partnerek is profitálni fognak, és minden egyes tranzakció 25% -át megszerzik a gDEX-en. Ezenkívül a résztvevőknek lehetőségük lesz új készleteket és játékokat is hozzáadni az ökoszisztémához olyan szavazási javaslatok révén, amelyek kvóruma legalább 20%..

AnRKeY Team

Az utolsó, de legfontosabb elem a csapat, amely egy blokklánc-vezetőből áll, élén J.D. Salbego-val, egy nagyon jól elismert blokklánc-személyiséggel, óriási tapasztalattal a blockchain-startupok kezelésében és tanácsadásában. Fellépett a vezető pénzügyi média tévécsatornákon és kiemelkedő kriptográfiai médiumokban.

A projektről és az AnRKeY X SHO-ról részletesebb információk vannak bekapcsolva https://daomaker.com/sho/anrkey_x 

ANRKeY X visszatérítendő SHO

Az AnRKeY X az első visszatérítendő erős tulajdonosi ajánlat (SHO) DAO Maker, megbízható adománygyűjtő platform és a Social Mining úttörője. Ez az újszerű nyilvános értékesítési koncepció kezdetben őrizetbe veszi az értékesítésben résztvevők pénzeszközeinek 80% -át. Ha a projekt ára 6 hónapon belül a SHO árának -20% -a alá esik, akkor minden résztvevő jogosult a hozzájárulás 80% -át igényelni. A visszatérítési politika azonban törlésre kerül, ha az árszint 4 hónapos időszak alatt sikerül meghaladni a 400% -os küszöböt.

Sikeres forgatókönyv esetén az AnRKeY X megkapja a fennmaradó adománygyűjtés 75% -át, 25% -át pedig $ ANRX tokenek vásárlására fordítják a másodpiacról, és szétosztják a DAO tokenek birtokosai között..

Ellenkező esetben a résztvevőknek egy hét áll rendelkezésre a visszatérítés igényléséhez, elküldve a TGE-n vásárolt tokenek 100% -át és megszerezve hozzájárulásuk 80% -át. Ebből az alkalomból az összes visszatérített tokent visszaadjuk az AnRKeY X-nek újrahasznosítás céljából, az összes jövőben visszaküldött tokent pedig ki kell égetni.

Az AnRKeY X nyilvános eladási ár 0,025 dollár tokenenként, és két fordulón keresztül zajlik: Stratégiai forduló a neves befektetők és befolyásolók számára 25 000 dolláros (1 000 000 ANRX) és nyilvános 100 000 000 (4 000 000 USD ANRX) összeggel. A DAO Maker láncanalízist végez az összes kiválasztott nyilvános forduló résztvevőjéről, és kiválasztja a legjobban bevált hosszú távú tulajdonosokat. Személyes felső határt 500 USDC-ben állapítanak meg a 200 legfontosabb résztvevő számára, akik az első visszatérítendő SHO-ban részesülnek. Az AnRKeY X SHO-ról és a részvételről itt talál további információt: ANRKeY X SHO

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map