TRON: Az új mérföldkövek és eredmények éve

hirdetés Phemex

2020-ban az egész kriptovaluta-ipar újra életre kelt, amelyet intézményi beruházások, új fejlesztések és a DeFi innovációs hulláma hajtott végre, amely jobban felfedezte a főbb kriptovaluták hasznosságát és lehetőségeit..

Kétségtelen, hogy a TRON az egyik legaktívabb platform volt ebben az évben. Decentralizált fájltároló és tartalommegosztó platformként a TRON jelentős előrelépéseket tett a nagyobb mértékű átvétel és a platformban rejlő lehetőségek kiaknázása érdekében – köszönhetően a 2020-as rengeteg új akvizíciónak és fejlesztésnek.

Vessünk egy pillantást arra, amit eddig elért.

2020 áttekintésben

Az év kezdete durranással, TRON februárban fejezte be a Steemit Inc váratlan felvásárlását – az egyik legnépszerűbb blockchain alapú bloghálózatot. Ezzel napi több mint 10 000 aktív felhasználót adott hozzá a TRON ökoszisztémához.

Áprilisban a TRON és a Samsung közötti partnerség meghozta gyümölcsét, és egy exkluzív TRON részleg indult el a Samsung Play Store-ban – amely lehetővé teszi, hogy a Samsung készüléktulajdonosainak százmilliói közvetlenül telefonjukról érjék el a TRON dApps alkalmazást.

Nem sokkal később a TRON bejelentette a JUST stablecoin hitelezési és irányítási platformját, és befejezte a JST eladási token eladását a Poloniex-en. A JST token tovább emelkedne a tőzsdei árának 20-szorosára a prominens tőzsdei jegyzések nyomán.

&# 128640; #LaunchBase #ÉPPEN Token akció 60 perc alatt! ⏰

Először jöjjön, először szolgáljon, tehát maradjon éber! ⚡

&# 128071;https://t.co/qtZQUKsCcM pic.twitter.com/gJ3eKUOjuf

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 2020. május 5


Ahogy beköltöztünk az év második felébe, a TRON DeFi-törekvései egyértelművé váltak, és egy csomó új DeFi-vel kapcsolatos fejlesztés történt a hálózaton. Kezdve egy olyan fejlesztéssel, amely a TRC20 tokenek átjárhatóvá vált a Waves platformmal, köszönhetően a Gravity – többláncú kommunikációs protokollnak.

Néhány nappal később elindult az első decentralizált automatikus piac-készítő (AMM) tőzsde a TRON-on – az úgynevezett JustSwap. Az indítás élő közvetítését több mint félmillióan nézték meg, és a JustSwap azonnali sikert aratott, megalapozva a DeFi-t a TRON-on.

A JUST platform augusztusban indult, megnyitva a hozamgazdálkodást a TRON hálózat résztvevői előtt, és biztosítva a felhasználók számára az első TRX-alapú stablecoin-t. Szeptemberben a BitTorrent (BTT) TRC20 tokenként indult, és kiegészítési módszerként hozzá lett adva a JUST-hoz, míg a TRON partnerséget kötött a Band Protokollal, hogy decentralizált oracle-alapú árcsatornákat hozzon a dApp fejlesztőkhöz.

A TRON egy csapással kerekítve zárja le szeptemberét a BitGo-val is, hogy a becsomagolt bitcoin (WBTC) és a becsomagolt éter (WETH) TRC20-tokeneként kerüljön a TRON blokkláncba. Ennek eredményeként a felhasználók most tranzakciókat folytathatnak a BTC-vel és az ETH-val a TRON-on, miközben kihasználják annak rendkívül alacsony tranzakciós díjait.

A TRON képes volt fenntartani ezt a lendületet az év utolsó negyedévében, októberben megvásárolta a DLive-t – az egyik legnagyobb decentralizált streaming platformot és Törökország második legnagyobb streaming platformját -, és ugyanabban a hónapban elindította saját oracle szolgáltatását (JustLink).

Decemberben a TRON együttműködött a Huawei-vel, hogy a BitTorrent alkalmazást eljuttassa a Huawei AppGallery áruházába, hogy decentralizált fájlmegosztást nyújtson akár 3 milliárd eszközre, valamint lenyűgöző vételre indította a TRL-alapú decentralizált JustLend hitelezési platformot..

A TRX Token

Ezen erőfeszítések fő haszonélvezője? A TRX token tulajdonosok. Az év eleje óta a TRON token értéke szinte állandó növekedést mutatott.

A CoinMarketCap adatai szerint a TRX átfogó bullish tendenciát mutat be 2020-ban, az évet 0,01133 dollárral kezdve, mielőtt felmászna a jelenlegi 0,029 dolláros értékre – ami 118 YTD nyereségnek felel meg.

A TRX-token szinte állandó növekedést mutat 2020-ig. (Kép jóváírások: CoinMarketCap)

Úgy tűnik, hogy ezt a növekedést nagymértékben katalizálta a TRX-token új felhasználási eseteinek széles skálája – amelyekkel most már JUST állványokat lehet verni, a JustSwap-on más TRC20-tokenekre lehet kereskedni, hálózati jutalmakra fordítják és hozamgazdálkodásra használják többek között különféle TRON-alapú DeFi protokollokban.

Ez is segítette a TRX kereskedési volumenének eljutását minden idők legmagasabb értékébe 2020-ban, mivel több mint 7 milliárd dollár értékű TRX cserélt gazdát egy nap alatt szeptemberben a meteorikus árrally során – jelezve az egyre növekvő érdeklődést az eszköz iránt..

És az évnek még nincs vége.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map