Analiza cijena cijena Altcoina – Kovanice koje su na ključnim tehničkim trgovinskim lokacijama, predstoji proširenje volatilnosti (ETH, LINK, DOT, LTC i XRP)

oglas Phemex

  • Ključne dnevne i tjedne razine S / R za praćenje
  • RSI bikove i medvjeđe kontrolne zone koje ukazuju na snagu / slabosti
  • Načini otkrivanja cijena s povećanjem čvorova volumena

Kovanice ALT koje će biti obrađene u ovom članku nalaze se na ključnim trgovinskim mjestima gdje su daljnja proširenja vrlo vjerojatna. Razumijevanje cjenovnog djelovanja holističkim pristupom pomoći će u određivanju smjerne pristranosti.

ETH / USDT dnevno

EGrafikon Tradingview

ETHUSDT na dnevnom listu izgleda prilično bikovski s jasnim ciljem uklanjanja Local Daily S / R-a. Prekoračenje ove razine povećat će vjerojatnost testiranja tjednih S / R. Budući da je visoko kritična razina, mora biti prisutan priljev, što će ukazivati ​​na pravi prekid potkrijepljen zamahom.

Prednjačenje se smatra prilično bikovskim s uzastopnim preokretima S / R-a praćenom snažnom bikovskom ekspanzijom volatilnosti. Očiti je bikovski blok naloga koji je podržao cijenu uz snažan povrat. To je omogućilo cjenovno djelovanje da održi bikovu strukturu tržišta što dovodi do visokog proboja svih vremena.

Početni pokušaj slamanja tjednog S / R otpora nije uspio impulsivnom prodajom. Očvrslo mljevenje podložno povećanjem volumena uvelike će povećati vjerojatnost ulaska u otkrivanje cijene. U to će vrijeme biti važno nadzirati profil glasnoće. Priliv volumena mora biti natprosječan za pravi proboj.

LINK / USDT dnevno

Grafikon Tradingview

Promatrajući LINKUSDT, jasna bikova ekspanzija prisutna je na dnevnom vremenskom okviru gdje je otkrivanje cijena u toku. Visoko izbacivanje trenutnog zamaha uvelike će povećati vjerojatnost daljnjeg uspona, epski s povećanjem trenutnog profila glasnoće.

Početni Daily S / R poštovan je snažnom bikovskom ekspanzijom volatilnosti koja je uslijedila nakon potvrđenog Flip Retest testa S / R. To je bio repni znak snage u djelovanju cijena jer je bio prisutan volumenski priljev. Snažni količinski priljevi ključni su u određivanju jačine cjenovnog djelovanja, što je očito slučaj.

Usmjeravanje cjenovne akcije i poštivanje trenutne lokalne S / R zone s višestrukim zatvaranjem svijeća putokaz će spremiti zamah za bikovsku pristranost. To će pokazati da je cijena prihvaćena na ovim višim razinama gdje su kupci voljni uskočiti. Lokalni vrh bit će vjerojatan tek kad postoji valjani vrhunac količine, to se još nije dogodilo.


 LINK / USDT Dnevno RSI

vezaGrafikon Tradingview

Pozivajući se na LINKUSDT-ov RSI, od trenutka trguje u svojoj poštovanoj bikovskoj kontrolnoj zoni. Ovo se područje održava već duže vrijeme, što znači snažnu snagu u cjenovnom djelovanju. Trenutno pretpostavljeni uvjeti prekomjerne kupnje nisu ispunjeni, pa je vjerojatnost povećanja naopakosti. Ako RSI probije domet sredinom i uđe u medvjeđu kontrolnu zonu, to će značiti kratkotrajnu slabost, sugerirajući postavljanje lokalnog vrha.

DOT / USDT dnevni grafikon

Grafikon Tradingview

Preludirajući na DOTUSDT-ov grafikon, cjenovno djelovanje također je donijelo vrlo snažnu bikovsku ekspanziju volatilnosti što je dovelo do svih najviših razina. Slično LINKU, okretanje iznad trenutnog lokalnog S / R-a bit će pokazatelj snage u cjenovnom djelovanju. Uklanjanje neposrednog maksimuma napredovat će DOT-om natrag u otkrivanje cijena s izglednim daljnjim snažnim širenjem.

U početku je cjenovna akcija razbila Daily S / R impulsivnim potezom potpomognutim sve većim volumenom; to je sugeriralo istinski proboj u nastavku kako je bio očit. Profil glasnoće ostao je iznad prosjeka s uzastopnim impulsima, pogotovo kad je ponovno testiran bikovski poredak.

Kao što je vidljivo, sekundarna ekspanzija dovršila je i uspostavila lokalni vrh, uslijedila je impulsna prodaja, međutim kupljena je natrag na bikovski način. Ovo opet sugerira snagu i da pravi trenutni vrh nije počašćen vremenom. Jasan vrhunac volumena s ispuhanim vrhom sličnost je koji će odrediti privremeni vrh u akciji cijene.

XRP / USDT dnevna karta

Grafikon Tradingview

Sada, uzimajući u obzir XRPUSDT-ov dnevni grafikon, cjenovna akcija potvrdila je snažnu medvjeđu ekspanziju volatilnosti s jasnom impulsnom prodajom. To je značajno promijenilo strukturu tržišta s uspostavom očitog niskog nivoa. S tehničke strane, bilo koji miting treba prodati jer je tržišna struktura medvjeđa.

Profil neposredne glasnoće opada; trenutno trgovanje ispod prosjeka bez priliva pokazuje slabost. Sve konvencije dnevne i tjedne razine S / R smatraju se medvjeđim ponovnim testiranjem dok se ne dokažu. Akcija cijena, za razliku od mnogih drugih kovanica, uspostavlja uzastopne niže najniže vrijednosti. Održavanje ove strukture s opadajućim volumenom uvelike će povećati vjerojatnost medvjeđeg ponovnog testiranja prije nastavka.

XRP / USDT dnevno RSI

Grafikon Tradingview-a

Holistički promatrajući Daily RSI, dolazi do jasnih oscilacija u medvjeđoj kontrolnoj zoni. Ovo je opet još jedan znak repa da je vjerojatan daljnji nedostatak jer nisu ispunjeni uvjeti pretjerane prodaje. Zamah je jasno usklađen s medvjedastim, prekid i promjena u strukturi tržišta bit će rep kratkoročnog preokreta.

Da zaključimo, ETH, LINK, DOT i LTC skloni su daljnjim proširenjima u bilo kojem smjeru, međutim s bikovskom pristranošću većeg vjerojatnog scenarija. Akcija cijena na ovim kovanicama, koja bude prihvaćena iznad Key Daily S / R, uvelike će povećati vjerojatne scenarije daljnjeg okretanja. S druge strane, XRP treba potvrđenu promjenu strukture tržišta za valjanu bikovsku pristranost. Od trenutka, cjenovna akcija uspostavlja medvjeđe prosvjede s daljnjim negativnim izgledima.

Nadam se da ovaj članak pomaže u donošenju diskrecijske odluke,

Iskreno, Coingape.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map