Ažuriranje statusa Ethereum 2.0 i DeFi, Analiza cijena etera (ETH) i još mnogo toga iz Delphi Digital Report

oglas Phemex

U svom novom istraživačkom izvješću, ‘Ulazak u Ethereum‘, Delphi Digital je izložio i analizirao kratkoročnu i dugoročnu održivost Ethereuma s nadolazećim ažuriranjima i jakom konkurencijom.

Ethereum 2.0, očekuje se da će ažuriranje vedrine biti dovršeno do 2021. godine (procjenjuje se). Novo ažuriranje vedrine primijenit će PoS i oštrinu kako bi se poboljšala skalabilnost i smanjili transakcijski troškovi. Međutim, postoje i druge platforme poput EOS-a, Cardano-a i Trona koje nude brže transakcije i skalabilne ‘pametne ugovore.’ Međutim, Ethereum i dalje prednjači u smislu tržišne kapitalizacije i popularnosti u kripto zajednici.

Ethereum je drugoplasirana kriptovaluta w.r.t. tržišna kapitalizacija. Dominacija Ethereuma nad tržištem kriptovaluta 21. travnja 2019. iznosi 10,1%. 

Delphi istraživanjeAžuriranje Delphi Research Ethereuma od 7. ožujka 2019

DeFi (decentralizirane financije) na Ethereumu

DeFi, decentralizirano financiranje, novi je sustav interoperabilnih financija čiji je cilj izgraditi sveprisutan sustav financijskih proizvoda koji se temelji na blockchainu i pametnim ugovorima.

“Preko 2 milijuna ETH trenutno se ulaže u DeFi Apps od 3. ožujka 2019.”

Međutim, istraživanje je također otkrilo da MakerDAO čini 98% ukupnog Ethereuma koji je trenutno uložen u DeFi sustave. Stoga, ako DeFi dobije značajan zamah, onda se može očekivati ​​otvaranje većih uloga Ethereuma. DeFi nudi financijski sustav koji je dostupan svima koji imaju internet.

S danima ICO-a iza nas, očekuje se da će Ethereum rezerviran za nove tokene biti 0 (Nula) u 2019. Štoviše, približno 275 000 Ethreuma mjesečno se ulaže kako bi se olakšali DeFi sustavi, za koje se očekuje da će se vremenom povećavati. Međutim, rudari također puštaju nove kovanice svake 2 minute. Stoga stvara veći pritisak prodaje nego kupnje.

Također pročitajte: Vitalik pronalazi nedostatke u istraživanju ethereuma Digital Delphia, kaže da izvještaj “Vrlo je malo vjerojatno da će biti istina”

Korelacija između kripto-imovine

Delphi Digital statistički je također potvrdio da su kripto-imovina trenutno značajno povezana s Bitcoinom. Trend je započeo uskoro s početkom medvjeđih tržišta. Prema izvješću, korelacija između kretanja cijena u Bitcoinima i Ethereumu snažna je u posljednjih 12 mjeseci.


Izvješće je također uključivalo: “S obzirom na izuzetno visoke korelacije na tržištu o kojima smo prethodno razgovarali, to je trend koji pomno pratimo jer bi ETH mogao biti bolji od BTC-ovih okupljanja.”

Upozoravajući, žudnja i kratki omjer na Bitfinexu pogodili su ekstremne najniže razine tijekom prosinca, nakon čega je uslijedio rast cijena s 85 na 150 dolara. Nadalje, dugo prema kratkom doseglo je svojih pet mjeseci.

Dugoročna zabrinutost u razvoju Ethereuma 2.0

Delphi Digital proveo je sveobuhvatnu studiju predloženih planova s ​​Ethereum 2.0. Prema njihovoj analizi, iako će novo predloženi mehanizam smanjiti naknade i prilagoditi više projekata, postoji značajna prepreka ulasku zbog trenutno “naknada za plin”.

Štoviše, PoS mreža nužno će zahtijevati velik broj korisnika na platformi. Istraživanje je dodalo:

„Diverzificirana i profitabilna mreža za provjeru valjanosti presudna je za sigurnost i dugovječnost mreže, ali to je nedostižno prema trenutno predloženim specifikacijama bez značajnih mrežnih naknada. Istodobno, širenje mrežnih naknada dogodit će se samo uz značajan rast dapp-a i opće usvajanje, a to je teško zamisliti da se gradi na mreži koja se ne smatra sigurnom. “

The analiza cijena iz istraživanja također je otkrio da dok je Ethereum ušao u prekupljenu regiju prema RSI. Međutim, Ethereum je zadržao bikovski zamah mnogo puta nakon što je u prošlosti dostigao ovu razinu.

Ethereum DappsUsporedba između EOS-a i Ethereum Dapps-a

Posljednje, ali ne najmanje važno, izvješće je uključivalo i Dapp izvješće te usporedbu s EOS platformom.

U izvješću se spominje da je na Ethereumu i EOS-u razvijeno više od 2000 Dapps-a. Međutim, i dalje su složeni za upotrebu i treba ih poboljšati.

Pročitajte cjelovito izvješće tvrtke Delphi Research ovdje. Molimo podijelite svoje mišljenje o istraživanju. 

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map