BitMax.io (BTMX.io) ističe kripto industriju u 2019

oglas Phemex

U protekloj godini, BitMax.io, trgovačka platforma registrirana u Singapuru, brzo je rasla zajedno s blockchain ekosustavom. Uspješno se etablirao kao vodeći proizvođač u industriji i zauzeo tržišni udio na većim postojećim platformama, prikazujući timski duh usmjeren na klijenta, isporučujući inovativne proizvode i optimizirajući arhitekturu sustava. Platforma je postigla izuzetan napredak u protekloj godini. Neke ključne prekretnice iz 2019. su sljedeće:

Siječanj:

 • Predstavljene višestruke kartice Airdrop za korisnike platforme s 3x standardnim nagradama airdrop povezanim s odabranim aktivnostima popisa projekata.

Veljača:

 • Pokrenuto je inovativno trgovanje maržom s ključnim razlikama: kolateral za više sredstava radi fleksibilnosti financiranja, posuđivanje & otplatiti izravno putem trgovanja i 0% kamate na maržnu posudbu s otplatom od 8 sati za potencijalnu veću profitabilnost. Od pokretanja, pokrivenost trgovanja maržom proširila se za širok raspon imovine uključujući ALGO, CKB, ATOM, MATIC, ONE, XTZ, LINK i BTT, kao i mnoge popularne tokene platforme i stabilne kovanice.

Ožujak:

 • Provedena prva aukcija na platformi za kupnju BOLT-a po sniženoj cijeni.
 • Implementirana ubrzana funkcija izdavanja BTMX za sudionike privatne prodaje.
 • Omogućeno trgovanje maržom BTMX pod trgovačkim parovima BTMX / USDT i BTMX / BTC.

Travanj:

 • Najavljena podrška zamjene glavnog računa BNB-a.
 • Nadograđeni BTC sustav novčanika s novom adresom za polog.
 • Optimizirana funkcionalnost trgovanja maržom i prilagođena maksimalna poluga BTMX za trgovanje maržom.

Svibanj:

 • Ojačana klupa za globalno upravljanje s Shaneom Molidorom koji se pridružio na mjestu globalnog voditelja poslovnog razvoja kako bi se dodatno potaknuo i katalizirao prodor na institucionalno tržište.
 • U New Yorku domaćin prve svjetske globalne noći utjecaja s više od 200 sudionika, uključujući vrhunske investitore, projektne timove, industrijske utjecajne osobe, novinare i članove / vođe zajednice.
 • Najavljeno trajno zaključavanje tri milijarde BTMX tokena.
 • Omogućeno trgovanje za dio BTMX-a za privatnu prodaju (BTMXP) pod trgovačkim parovima BTMXP / USDT i BTMXP / BTC.

Lipanj:

 • Predstavili su prve volatilne kartice u industriji za predviđanje kratkoročnih kretanja cijena različitih digitalnih sredstava. Dizajn volatilnih karata izveden je iz tradicionalnih proizvoda hlapljivosti Wall Streeta s kvazi opcijskim strukturama.

Kolovoz:

 • Najavili su strateško partnerstvo s UltrAlpha, profesionalnom platformom za upravljanje digitalnom imovinom, i pokrenuli novi fond inkubatora fokusiran na blockchain, B-Tech, kako bi potaknuli širenje izvan olakšavanja transakcija i dodatno zaokružili sveobuhvatan ekosustav BitMax.io.

Rujan:

 • Prekinuto rudarstvo transakcija & Reverzni rudarski modus i uspješno prebačen u sljedeću fazu širenja poslovanja i rasta platforme.

Listopad:

 • Domaćin jednogodišnje obljetnice BitMax.io-a.
 • Lansiran BTMX investicijski proizvod.
 • Implementirana je nova VIP naknada u razini & Struktura popusta za poboljšanu učinkovitost trgovanja na platformi. Nova struktura omogućava korisnicima da dobiju popust do 2,5 bps (0,025%) za pružanje likvidnosti na platformi (“proizvođač”), a istovremeno naplaćuju samo 1,5 bps (0,015%) naknade za preuzimanje likvidnosti (“primatelj”).

Studeni:

 • Najavljeno strateško ulaganje u ChainDream za podršku blockchain edukaciji.
 • Kanadski poslovni subjekt io dobio je odobrenje kanadske regulatorne agencije FINTRAC (Kanadski centar za financijske transakcije i izvještaje) za njezinu prijavu za licencu Money Services Business (“MSB”). To ukazuje na to da se BitMax.io usredotočuje na usklađenost s kritičnim demografskim podacima o Sjevernoj Americi.
 • U partnerstvu s Prime Trust-om, američkim pravnim osobom, nudi rješenje za trgovanje bez recepta („OTC“) za korisnike koji izvršavaju velike transakcije fiat-digitalne imovine putem platforme Prime Trust.
 • Predstavio je ponudu plaćanja kreditnim / debitnim karticama kroz partnerstvo s Simplexom.

Prosinac:

 • Završeno testiranje sustava nove platforme izvedenica s početnom ponudom trajnih ugovora za proširenje proizvoda trgovine BitMax.io s gotovine i marže na sofisticiranije trgovanje polugom.

Trenutno BitMax.io podržava trgovanje maržom za 46 sredstava i nudi spot trgovanje kroz 191 trgovinski par. Platforma ima preko 500 000 registriranih korisnika širom svijeta s prosječnim dnevnim volumenom trgovine koji prelazi 70 milijuna dolara.

S novom godinom iza ugla, BitMax.io navodi da će i dalje provoditi svoju stratešku viziju u izgradnji financijske platforme institucionalne razine s inovativnim paketom trgovačkih proizvoda i najboljim uslugama za klijente u klasi. Evo pregleda na visokoj razini  BitMax.ioStrateški plan za 2020 .:

Sveobuhvatna ponuda proizvoda:

Pokretanje klađenja & usluge provjere valjanosti, trgovina izvedenicama i druge ponude s dodanom vrijednosti za proširenje trenutnog spot i maržnog trgovanja.

Poboljšanje OTC usluga:

Poboljšanje usluga trgovanja bez recepta („OTC“) s personaliziranom korisničkom podrškom, strožim širenjem i učinkovitijim postupkom namire za besprijekorno fiat iskustvo na rampi za globalne korisnike.

Institucionalna kupnja klijenta:

Ubrzati prodor i ulazak klijenata u institucije radi veće učinkovitosti na tržištu dubljom likvidnošću i manjim rasponom globalno raznolikog niza trgovačkih partnera.

Neumoljivi napori za globalnu usklađenost:

Nastaviti s provedbom svog globalnog programa usklađenosti sa snažnim načinom razmišljanja o kontroli rizika i budno pratiti trenutni razvoj i razvoj globalnog regulatornog okvira u pripremi za novi ulazak na tržište.

Nastavak strateške suradnje:

Stvorite strateška partnerstva s već postojećim i novim igračima u industriji kako biste dalje širili ekosustav BitMax.io na globalnoj razini.

BitMax.io je 2019. godine postavio čvrste temelje i izgradio održiv put za rast. Platforma će i dalje stavljati klijente na prvo mjesto i poticati inovacije kako bi se povećala penetracija na tržište. Trenutno se tržište čini prilično optimističnim i entuzijastičnim u pogledu budućnosti BitMax.io.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map