Crypto Weekly: Udruga Vaga potpisuje povelju, KuCoin najavljuje mjesečne bitcoin futures i još mnogo toga

oglas Phemex

Ključni naglasci 

  1. Udruga Vaga potpisala Povelju, najavljuje Upravni odbor
  2. Stablecoini postavljaju više problema nego koristi – Izvješće radne skupine G7
  3. Međunarodna zračna luka Miami pozdravlja svoj prvi Bitcoin bankomat
  4. Kucoin najavljuje pokretanje mjesečnih futcoin ugovora o bitcoinima na svojoj razmjeni derivata KuMEX
  5. Marshallovi otoci za izgradnju vlastite digitalne valute 
  6. Media Lab stječe Kik, dugoročno ga vidi u Kikovom matičnom žetonu 

Vaga da ima 21 člana osnivača 

Facebook je na svom sastanku u Ženevi najavio svojih 21 člana osnivača. Udruga je nadalje najavila svoj upravni odbor. Nakon izlaska vodećih platnih kompanija, Facebook je napokon najavio svoj tim osnivača. Neki od članova uključuju Uber, Lyft i Spotify. Tim se sastao u Ženevi kako bi potpisao povelju udruge Vaga koja će upravljati Vagom. Također, upravni odbor sastojat će se od David Marcusa, Facebook-ovog čelnika projekta i predstavnika Andreessena Horowitza, PayU-a, Kiva Micro fondova i Xapo Holdings.

Izvješće G7 navodi popis negativnih vrijednosti stabilnih kovanica

Radna skupina G7 napokon je objavila svoje izvješće. Potonji naglašava nedostatke u prevladavajućim prekograničnim sustavima plaćanja. Međutim, sila je i dalje oprezna hoće li stabilkovani moći to isto riješiti zbog svojih operativnih izazova. Izvještaj navodi da je usvajanje globalnih stabilnokovanica neizvjesno i da će isto izazvati financijsku stabilnost i međunarodni monetarni sustav. Također, bez obzira na njihovu veličinu, oni će predstavljati rizik za napore protiv pranja novca u državama i ometati će poštivanje poreza i zaštitu podataka potrošača.

Nadalje, radna skupina tvrdi da države G7 neće dopustiti bilo kakvo pokretanje stabilnog valuta bez da prije toga osiguraju izazove i rizike. Izvješće je prvo preziralo kriptovalute i reklo da nisu uspjele pružiti atraktivno sredstvo plaćanja ili pohranu vrijednosti. Iako je radna skupina stabilne kovanice smatrala sredstvom plaćanja ili pohranom vrijednosti, prva smatra da su nedostaci veći od prednosti. Prema izvješću, lansiranje istog bit će prijetnja globalnoj financijskoj stabilnosti i monetarnom sustavu.

Sada obavljajte Bitcoin transakcije u međunarodnoj zračnoj luci Miami 

Međunarodna zračna luka Miami (MIA) ovog je tjedna dočekala svoj prvi Bitcoin Automated Teller Machine (ATM). Najavu je objavio Bitstop, tvrtka za softverske bitcoin tehnologije sa sjedištem u Miamiju. Instalacija bitcoin bankomata u međunarodnoj zračnoj luci Miami pomoći će putnicima u lakšoj razmjeni gotovine u bitcoin. Zračna luka ima Bitcoin bankomat instaliran u središnjoj dvorani G pored ulaza 16. Prema statistikama o radaru bankomata Coin, Sjedinjene Države trenutačno sadrže više od 3700 bankomata bitcoin od ukupno 5.756 koji se nalaze u 75 zemalja na 5 kontinenata..

KuCoin najavljuje Bitcoin mjesečne terminske ugovore

Futures platforma, KuMEX popularne razmjene kriptovaluta, Kucoin je najavio namjeru da za nekoliko tjedana započne s radom s bitcoin mjesečnim ugovorima. Prema ažuriranju koje je poraslo na njihovom službenom twitter računu, futures platforma otkrila je da je njihov osnivač Michael Gan, govoreći na blockchain life 2019 događaju u Moskvi, otkrio informaciju da će KuMEX uskoro pokrenuti mjesečne bitcoin ugovore. Vijest dolazi nakon službene najave Kucoina da je burza revidirala svoje središte za razmjenu. Revizija je, prema najavi, napravila velike promjene na platformi na osnovnim linijama poput tržišta, prikaza platforme i funkcionalnosti trgovanja poput naloga i knjiga narudžbi.

Marshallov otok uvodi vlastitu digitalnu valutu 

Marshallovi otoci u nastojanju da se odmaknu od tradicionalnih kanala plaćanja i steknu autonomiju navodno rade na vlastitoj digitalnoj valuti. Posljednji koji se pridružio inicijativi je Wales. Potonji vjeruje da će posjedovanje vlastite digitalne valute biti od velike pomoći i od velike će koristi za lokalna poduzeća. Štoviše, digitalna valuta mogla bi joj pružiti odvojeniji identitet, posebno s obzirom na predstojeći Brexit.

Media Lab stječe Kik, nastavit će raditi na Kin Tokenu 

MediaLab, holding kompanija sa sjedištem u Santa Monici, finalizirala je ugovor s Kik Interactiveom o kupnji Kik platforme za razmjenu poruka. Nadalje, prvi je izjavio da vidi dugoročni potencijal u projektu tokena i nastavit će raditi na Kinu s osnivačem i izvršnim direktorom Kika Tedom Livingstonom. MediaLabs je također istaknuo svoje planove za iskorjenjivanje neželjenih robota i neželjenih poruka. To će, pak, učiniti aplikaciju bržom i pouzdanijom i smanjiti broj bugova.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map