Drama BCH Fork dobiva Murkiera jer Vitalik uskače i baca udarce na Craiga Whitea

oglas Phemex

Borba BCH račvanja između Rogera Vera i Craiga Wrighta stvorila je dovoljno drame na ulici jer su obojica bacali udarce jedni na druge. No prije nego što se ovo moglo potpuno smiriti, čini se da se u borbu uključio još jedan teškaš. Stari neprijatelji Vitalik i Craig sada stupaju u verbalnu bitku oko društvenih mreža.

Vitalik i Craig Wright nikada nisu bili na istoj stranici

Iako su stvari izgledale daleko od nagodbe između Ver-a i Wrighta zbog Bitcoin Cash Forka, čini se da se nova bitka pojavila na društvenim mrežama samo nekoliko dana prije najavljenog datuma Fork-a. Svjedočilo je da su Vitalik i Wright komentirali jedni protiv drugih.

Dok je Tim Copeland dijelio vijest o Craigovim komentarima na Forku, spomenuo je da “Vitalik Buterin vjeruje da Craig Wright ne bi trebao imati glas”

Vitalik Buterin vjeruje da Craig Wright ne bi trebao imati glas. Iako se mnogi ne slažu s njegovim uvjerenjima, taktikama i ponašanjem – vjerujem da ima pravo, kao i bilo tko, da ga se čuje. Dakle, evo njegove strane. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. studenog 2018

na što je Vitalik odgovorio „Craig Wright apsolutno bi trebao imati glas. Ali zato, smijmo se svi mi njegovoj gluposti. “

Vitalik Buterin vjeruje da Craig Wright ne bi trebao imati glas. Iako se mnogi ne slažu s njegovim uvjerenjima, taktikama i ponašanjem – vjerujem da ima pravo, kao i bilo tko, da ga se čuje. Dakle, evo njegove strane. @VitalikButerin @JihanWu @CobraBitcoin #bitcoincash #crypto https://t.co/W4AcMkT5Fi

– Tim Copeland (@Timccopeland) 12. studenog 2018

Nekoliko dana unatrag Craig Wright također je odgovorio na Vitalik-ov tweet nazivajući ga moronom

Hodl

Kakav debil https://t.co/5Jml7Gvxxb


– dr. Craig S Wright (@ProfFaustus) 11. studenog 2018

Vitalik Buterin i Craig Wright nisu bili najbolji prijatelji ikad jer su već neko vrijeme viđeni kako međusobno razmjenjuju verbalne komentare. Glavno biće, u travnju, Buterin je Craiga Wrighta nazvao “prijevarom”. Zatim je izrazio svoje mišljenje rekavši da bi sada nestali simbol Bit connect BCC sada trebao biti poznat kao Bitcoin Craig. Također je opovrgnuo tvrdnje da je Craig Wright Satoshi Nakamoto (kao što je Craig Wright tvrdio)

Vitalik Buterin, koji nema veliku vezu s Bitcoin Cashom, raspravljao je o kontroverzama na Twitteru tijekom proteklog tjedna. Činilo se da je na strani ABC-a jer je njegovo nezadovoljstvo Craigom Wrightom očito bilo na otvorenom. Prije toga je također u kolovozu tweetao tražeći od zajednice BCH da ne slijedi Craig Wrighta.

BCH zajednica NE SMIJU ići na kompromis s Craigom Wrightom kako bi se “izbjegao raskol” i treba to prihvatiti kao priliku da ga konačno ostraciziraju i odbiju. Bitcoin Craig (BCC) može uzeti simbol oznake iz sada neaktivne kriptovalute kojoj je prikladan nasljednik.

– Vitalik koji ne daje eter (@VitalikButerin) 22. kolovoza 2018

Forking događaji bili su kontroverzni, ali ono čemu svjedočimo u zajednici Bitcoin Cash nešto je što je kripto industrija tek trebala svjedočiti. Bitcoin Cash (BCH), koji je nastao kao vilica glavne kriptovalute Bitcoin, brzo se približava vlastitoj vilici, a također dovodi do mnogo većih kontroverzi koje je tada okupio oko odvajanja od Bitcoina.

Zajednica je podijeljena između Bitcoin Cash ABC i Bitcoin Cash Satoshi’s Vision (SV). ABC-ov smjer, koji je predložio ABC-ov razvojni tim, vilica je kojoj favorizira tržište, a podržava je Bitmain, kao i mnogi drugi. S druge strane, SV je varijanta koju je predložio Craig Wright, kontroverzna osoba koja tvrdi da je Satoshi Nakamoto.

Dok su dionici BCH-a očekivali neko primirje između njih dvoje kako su se bližili datumi račvanja, stvari su postajale puno prljavije dok su se obje strane međusobno udarale po svim društvenim mrežama. Pojavili su se videozapisi i usmeno se komentirali jedni protiv drugih. A sada se čini da s ulaskom Vitalika nema svjetla na kraju tunela. Što će se dogoditi s račvom, nešto ćemo znati tek 15. studenog. Pratite nas

Hoće li BCH zajednica vidjeti neke dobre rezultate iz ove Fork-e ili će sve to otići u vodu? Javite nam svoje stavove o istom.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map