Ethereum priprema streljivo kako bi povećao svoju cijenu na nove visine

oglas Phemex

Ethereum, drugi najveći novčić kripto ulice, možda se bori kako bi održao cijenu i riješio probleme sa zagušenjima i brzinom, ali definitivno se spremaju vijesti koje bi dugoročno mogle biti strukturno pozitivne za novčić.

Ethereum dočekuje Carigrad dok Bitmain pokreće rudarski bazen Ethereum

U listopadu ove godine Ethereum se priprema za svoju najveću nadogradnju, koja bi mogla biti najveći test Blockchaina od 29 milijardi dolara. Ova nadogradnja, koja je nazvana Konstantinopolj, namijenjena je povećanju učinkovitosti mreže Ethereum i smanjenju transakcijskih troškova. Carigrad je također odskočna daska prema većim ciljevima Ethereuma; niz promjena koje poboljšavaju brzinu i opseg transakcija. Trenutno mreža Ethereuma, poput Bitcoina, pati od nekoliko glavnih problema: velika potrošnja energije (kroz rudarstvo), centralizacija rudarskih bazena i nedostatak pristupa rudarskom hardveru.

Dugoročni projekt Ethereuma, Casper, ima za cilj rješavanje ovih problema. Konstantinopolj postavlja temelje za Caspera, koji za cilj ima prebacivanje Ethereuma sa sustava provjere rada (POW) na sustav provjere uloga (POS). Ova nadogradnja mogla bi se ostvariti iz snova za Ethereum, ali neće biti lako. Nadogradnje za cijeli sustav zahtijevaju da se gotovo istovremeno koristi svaki softver koji se koristi za nadogradnju na nova pravila, što znači da postoje poteškoće u koordinaciji koje treba prevladati kako bi se osiguralo da kôd i dalje radi kako je dizajniran. Ethereum je također suočen s “bombom poteškoće”.

“Ethereumova” Difficulty Bomb “odnosi se na sve veću razinu težine zagonetki u rudarskom algoritmu koji se koristi za nagrađivanje rudara.”

U 2019. godini bomba s poteškoćama znatno će otežati eksploataciju etera (i stoga obradu transakcija). Najveći izazov Ethereuma je hoće li odgoditi bombu ili požuriti s nadogradnjom prije nego što pogodi. Jedno je sigurno, Ethereum je spreman za vražju vožnju do listopada.

Iako je ovo pozitivno ažuriranje Ethereuma, BTC.com podržani Bitmain rudarski bazen proširuje svoju ponudu tako da uključuje Ethereum i Ethereum classic, objavila je tvrtka u četvrtak. Potez je dio napora da se “pomogne Ethereumu da poveća svoju rudarsku infrastrukturu”, navodi se u najavi. Direktor Bitmainova projekta Zhong Zhuang rekao je da se tvrtka nada

“Proširiti mrežu Ethereuma prenošenjem … nagrada putem našeg sustava [Full Pay Per Share]”, koji nagrađuje rudare za sudjelovanje u fondu. “

Značajno je da će novi skupovi uključivati ​​GPU i CPU opcije rudarstva, naznačeno je u izdanju, unatoč činjenici da je Bitmain početkom ove godine objavio svoj prvi integrirani sklop (ASIC) usmjeren na Ethereum (ASIC) za Ethereum.

Također, pročitajte: NASDAQ spreman za popis & Trgujte Bitcoinom, Ethereumom & ostale Cryptos do 2019

CBOE će lansirati Ethereum futures do kraja 2018. godine

Iako svi traže BTC ETF i njegovo odobrenje, u izuzetnom skoku naprijed za zajednicu Ethereum i ukupnu kriptovalutu, CBOE, najveće opcije i futures berzu u SAD-u, poručili su tvorcima tržišta da debi Ether futures-a postaje Zatvoriti. Međutim, razmjena čeka dodatnu razjašnjenost od CFTC-a.


Ovaj novi razvoj s potencijalno dalekosežnim posljedicama mogao bi se dogoditi do kraja 2018. godine,

Kako bi pomogao pokrenuti taj proces, CBOE navodno temelji predstojeće eterske fjučerse na osnovnom tržištu platforme za kriptovalute Gemini, koju su osnovali i vodili Tyler i Cameron Winklevoss.

CBOE već istražuje kriptovalutu Ethereum s tržišnom vrijednošću od 29 milijardi dolara na više različitih načina. Također je u pozadini izgradio povezane proizvode dok je čekao dodatnu jasnoću.

Hoće li pozitivnost toka vijesti biti nevjerojatna za Ethereum, mnogi bi ljudi željeli pričekati i vidjeti kako napreduje nadogradnja Konstantinopolja Ethereumom? Ako bude išlo glatko, na novčiću možemo vidjeti snažnu naopako. Opet čekajte i gledajte situaciju za Ethereum zajednicu i investitore

Hoće li Ethereum uspjeti isporučiti ove najave i pobijediti Bitcoin da bude kripto valuta broj 1? Javite nam svoje stavove o istom.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map