Kupite, igrajte, uložite NFT-ove i natječite se u budućnosti igara temeljenih na Defiju – m $ ports ™

oglas Phemex

AnRKeY X ™ donosi novi koncept m $ luka, novu industriju igara pod nazivom sportski novac. To je omogućeno zahvaljujući kombinaciji DeFi Yield Farminga, NFT-ova i eSporta, sa svime što pokreće gDEX (Decentralized Finance Gaming Platform Exchange) protokolarna platforma izgrađena na Ethereumu.

Platforma gDEX središte je svemira AnRKeY X ™, gdje će korisnici moći igrati, ulagati, kupovati i prodavati pomoću arkadnog novčića $ ANRX.

Prva interaktivna igra, Battle Wave 2323 ™, trebala bi nastupiti u ovom tromjesečju, u četvrtom kvartalu 2020. U ovoj se igri devet različitih timova u bazenu natječe za najveći tjedni APY i visoke nagrade. Te su nagrade podijeljene u dva dijela: Kovanice od $ ANRX distribuirane u bazene kao prinos od uzgoja, dok je devet sretnih članova pobjedničkog borbenog tima uplašeno NFT-om pojačanog prinosa. Ovi NFT-ovi mogu se uložiti u sljedeću bitku kako bi se povećao APY i šanse za pobjedu.

NFT se mogu nadograditi Zlatnim kaležima i naoružanjem za daljnje povećanje prinosa (slično draguljima RPG-ova za poboljšanje vaše opreme), kupiti od sretnih članova ili prodati.

Trenutačni borbeni timovi na bazenu su: 

Da biste se pridružili svom bojnom timu, idite na: https://discord.gg/anrkeyx

Igre i razvoj koji slijedi

Nove igrice za m $ portove objavljivat će se svakog kvartala putem AnRKeY X ™ partnerskog studija Waypoint. Tvrtka poznata po radu na projektima poput Pokemona, Final Fantasya, Terminatora i mnogih drugih. Oni se također mogu objaviti putem nezavisnih programera koji koriste zaštićeni SDK AnRKeY X ™. Ovi programeri dobit će bespovratna sredstva koja pošteno nadoknađuju njihov doprinos ekosustavu.

Korisnici i partneri

Primarni korisnici AnRKeY X ™ su trgovci DeFi-om i igrači kripto entuzijasta, vođeni cyberpunk etosom i retrovalnom nostalgijom. Neki od najpriznatijih utjecajnih predstavnika DeFi-a već podržavaju projekt, željno čekajući da se pridruže prvoj interaktivnoj igri, Battle Wave 2323. Vodeće blockchain tvrtke poput Plasma Pay partneri su koji će pružiti FIAT gateway za plaćanje na gDEX-u.

Model poslovanja i prihoda

Ključni prioritet AnRKeY X ™ je izgradnja održive & profitabilan poslovni model rudarstva likvidnosti. Jezgra ovog poslovnog modela bit će gDEX platforma s različitim interaktivnim igrama, gdje svatko ima priliku osvojiti rijetke NFT-ove i profitirati od toga što je dio ekosustava. Korisnici će biti zaštićeni od prijevara, bazena prostirki i ponašanja kitova koji često dovode do neuspjeha mnogih DeFi projekata.


Prihodi od projekata dolazit će od gDEX transakcija (0,4% po transakciji) i prodaje na tržištu (0,6% od NFT-ova). Zarađivat će i ANRX-ovi dolasci koji će dobiti 25% svake pojedine transakcije napravljene na gDEX-u. Štoviše, ulagači će također imati moć dodavanja novih bazena i igara u ekosustav putem prijedloga glasanja s kvorumom od najmanje 20%.

AnRKeY tim

Posljednji, ali najvažniji element je tim koji se sastoji od skupa blockchain vođa na čelu s J. D. Salbegom, vrlo dobro prepoznatom blockchain osobnošću s velikim iskustvom u upravljanju i savjetovanju blockchain startupa. Nastupao je na vodećim TV kanalima u financijskim medijima i istaknutim kripto medijskim kućama.

Uključene su detaljnije informacije o projektu i o AnRKeY X SHO https://daomaker.com/sho/anrkey_x 

AnRKeY X povratno SHO

AnRKeY X je prva povratna ponuda snažnog držača (SHO) od DAO Izrađivač, pouzdana platforma za prikupljanje sredstava i pionir socijalnog rudarstva. Ovaj novi koncept javne prodaje u početku osigurava 80% sredstava sudionika prodaje u pritvoru. Ako projektna cijena padne ispod -20% cijene SHO u roku od 6 mjeseci, svi sudionici mogu zatražiti 80% svog doprinosa. Međutim, politika povrata poništava se ako se razina cijena uspije zadržati iznad praga od 400% tijekom razdoblja od 4 mjeseca.

U slučaju uspješnog scenarija AnRKeY X primit će 75% preostalog prikupljenog iznosa, a 25% će se upotrijebiti za kupnju $ ANRX tokena sa sekundarnog tržišta i njihovu distribuciju među nositeljima DAO tokena.

Inače, sudionici imaju rok od jednog tjedna da zatraže povrat novca, slanjem 100% žetona kupljenih u TGE i dobivanjem 80% svog doprinosa. Tom će se prilikom svi vraćeni tokeni vratiti AnRKeY X-u na recikliranje, a svi budući vraćeni tokeni biti spaljeni.

Cijena javne prodaje AnRKeY X iznosi 0,025 USD po žetonu, a provodi se kroz dva kruga: Strateški krug za istaknute investitore i influencere s izdvajanjem od 25 000 USD (1,000 000 USD ANRX) i Javni krug od 100 000 USD (4 000 000 $ ANRX). DAO Maker provodi lančanu analizu svih uključenih sudionika javnog kruga i bira najbolje dokazane dugoročne nositelje. Osobni limit ograničen je na 500 USDC za vodećih 200 sudionika koji će dobiti alokaciju u prvom povratnom SHO-u. Više informacija o AnRKeY X SHO i sudjelovanju potražite ovdje: ANRKEY X SHO

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map