Naglo padajuća cijena Ethereuma održava podjelu

oglas Phemex

Čini se da cijena Ethereuma ne pronalazi pod. Kako ulica vjeruje da je ovo najniža cijena, cijena Etera ponovno ga probija izlažući daljnju lošu stranu. Mnogi bikovi ovo vide kao pretjeranu prodaju za kupnju, medvjedi vjeruju da je to krajnja igra druge najveće kriptovalute na ulici, nagovještavajući da postoji.

Medvjedi kažu da prodaju

Ethereum (ETH) je, nakon što je neko vrijeme stagnirao oko 350 USD, danas vidio vrtoglavi pad koji je pao ispod 300 USD, što je prvi put od studenoga 2017. obilježilo 60% brisanja u 2018. Iako trenutno nema jasnih razlozi za ono što se dogodilo s Ethereumom i zašto je njegova cijena doživjela tako važan pad, očito se njegov pad, u osnovi, čini zbog povećanja konkurencije, problema skalabilnosti i zagušenja s kojima se blockchain suočava u stvarnom vremenu. Prvo, to je bio Fcoin čiji je kontroverzni poslovni model potaknuo korisnike da glasaju za digitalnu imovinu koja je na rubu uvrštavanja u obliku zračnih kapi začepio Ethereum blockchain.

Tada je preseljenje Trona i EOS-a na vlastiti MainNet ne samo da je Ethereum Blockchainu oduzelo dva najveća projekta, već je i postavilo izravnu konkurenciju Ethereumu. Ether je u veljači skočio preko 1000 dolara dok su startupi gradili projekte na vrhu Ethereum blockchaina i prodavali digitalne tokene u zamjenu za eter u masovnoj prodaji poznatoj kao početna ponuda kovanica. Investitori koji su kupili Ether da bi sudjelovali u tim ICO-ima povećali su cijenu. I sada, dok se neki od tih projekata unovčavaju za pokrivanje troškova ili prelaze na svoj Mainnet, to zapravo šteti Etherumu što dovodi do ove slabosti.

Također, pročitajte: Osnivač Ethereuma Vitalik Buterin objavio je novi konsenzusni algoritam za borbu protiv napada

Bikovi i dalje kažu kupujte, ovo je samo početak

Iako kratkotrajna do srednjoročna vlaga i dalje traje, dugoročno su temelji Ethereuma i dalje snažni i cijena definitivno može doći do oporavka. Mnogi vjeruju da Ethereum slijedi trend Bitcoina, a pad je da je cijena slična onoj koja se dogodila Bitcoin-u nakon što je Got propao, da bi opet porastao. Čak je i Ran Neuner tweetao kako se čini da je Ethereum pretjeran.

ETH se upravo spustio na razinu iz rujna 2017. godine. Nisam siguran kada će se tržište okrenuti, ali siguran sam da smo trenutno u fazi pretjerane prodaje. pic.twitter.com/0H1Rpw4gBj

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13. kolovoza 2018

Zaklada Ethereum bijesno radi na rješenjima za skaliranje. Plazma, Sharding, Casper, svi su prioriteti Zaklade i njezinih saveznika u izgradnji skaliranog, decentraliziranog blockchaina. Također, Enterprise Ethereum Alliance nastavlja dodavati zanimljive saveznike. Nedavno je Jun Hasegawa, osnivač i izvršni direktor tvrtke OmiseGO, također izložio budućnost Ethereuma i putokaz njegovog rasta tijekom sljedeće dvije godine. Prema njegovim riječima, njegova 2019. godina kada će Ethereum pronaći svoje stvarno poslovno usvajanje i DApps na njegovom blockchainu raste. Nakon čega će se 2020. Ethereum masovno povećavati kako će se njegovo usvajanje povećavati kako će novčić postati sve veći.


Kripto ekonomija moja perspektiva / predviđanje.

2017: Špekulacije (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Scaling rješenja (L2 #Plazma #OmiseGO/ L1 # Šarenje # Casper ) / Međulančani protokoli

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. srpnja 2018

2019: Stvarno usvajanje poslovanja / Alati za fokusiranje na UIUX / More Dapps

2019 ~ 2020: # Ethereum masovno mjeri i koristi ga vlada.

Vidjet ćemo ogromnu razliku između stvarnog protokola koji se može usvojiti i projekta toksičnih špekulacija.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. srpnja 2018

Nedavno je Vitalik također izdao novi prikaz algoritma koji zahtijeva kontrolu na više od 99% čvorova Blockchaina kako bi izvršio napad čineći Ethreum gotovo dokazom napada.

Iako je kratkoročni pad nekontroliran, Ethereum još uvijek ima puno u rukama da iz temelja promijeni tvrtku. Iako neće biti lako odmah promijeniti sentiment tržišta, rokovi isporuke i način upravljanja trenutnim problemima sigurno će biti nešto što bi ulagači gledali

Hoće li Ethereum dobiti bitku i vratiti izgubljenu slavu? Javite nam svoje stavove o istom.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map