Ontologija potvrđuje svoj model poticaja za dApp, koji će ponuditi 60% popusta za ONG za programere dApp-a

oglas Phemex

Dok je bitka za dApp između Ethereuma, Trona i EOS-a na vrhuncu, još jedan istaknuti sudionik pridružio se utrci. Prema najnovijoj najavi, Ontology je potvrdio svoj model poticaja za dApp i pružit će programerima popust od 60% dApp transakcije.

Ontologija izdaje četiri nova poticajna modela za privlačenje dApp programera

Prema nedavnom razvoju koji je Ontologija iznijela na svom službeni srednji kanal, projekt je odlučio i potvrdio svoja jedinstvena četiri nova poticajna modela za programere koji koriste ekosustav Ontology dApp za pokretanje svog dApp-a. Službena država

“Sada bismo željeli najaviti da ćemo tijekom prva tri mjeseca (od 1. travnja do 30. lipnja) programerima pružiti ranu ponudu od 60% popusta za naknadu za transakcije dApp-om”

Modeli koji su potvrđeni projektom jednaki su onome koji je predložen prošlog tjedna u prosincu, gdje je projekt izjavio da će Ontološka zaklada suditi modele godinu dana – od 1. travnja 2019. do 1. travnja 2020. – za to vrijeme pravila se neće mijenjati. Razdoblje prije travnja 2019. služit će za razvoj i pripremu tehnologije.

Četiri predložena modela bila su

  • Model A: Popust na transakcijsku naknadu: 50% svih naknada za transakcije (ONG) koje generira dApp vratit će se programeru dApp. Ovim modelom Ontologija želi potaknuti intuitivne i učinkovite programere dApps
  • Model B: Aktivni poticaji za dApp: Drugi predloženi model temelji se na nagrađivanju dApps-a koji se svrstavaju u 50 najboljih po aktivnosti. Prema ovom modelu, Zaklada Ontology dodijelit će ukupno 100.000.000 ONT i 100.000.000 ONG programerima s najaktivnijim dApps-ima u redovnim kvotama. Rangiranje poticaja određuje projekt na temelju aktivnih korisnika dAppa i opsega transakcija. Ovaj model donosi opomenu u kojoj se kaže da će nakon jedne godine probnog rada Zaklada odrediti hoće li prilagoditi model na temelju povratnih informacija zajednice i ako se utvrdi da je dApp aktivnost izmanipulirana, izreći će se kazna. Ovaj model nije primjenjiv za kockanje dApps
  • Model C: dApp program zajma za razvoj: Ovaj model je uvela zaklada kako bi pomogla programerima da započnu izgradnju svojih dApps-a na Ontologiji. Programerima koji se počnu razvijati bez financiranja, program zajma pružit će financijsku potporu od početka. Programeri mogu koristiti zajam posuđen od Zaklade Ontology za svoju početnu fazu razvoja, testiranja i rada dApp-a dok ne počne raditi i glatko radi. Otplata ovog zajma bit će plaćena u dvije jednake rate – prvo kada je završeno 70% procesa razvoja. Drugi obrok bit će izdan kad dApp krene s radom.
  • Model D: Tehnička i marketinška podrška: Ovim modelom projekt želi poboljšati razvojnu i operativnu učinkovitost kroz tehničku i marketinšku podršku. Prema ovom modelu, Ontology će dodijeliti vlasnika projekta koji će pomoći u razvoju i prodaji dApp-a tijekom njegovog životnog ciklusa. Ovaj model je također primjenjiv na programere s financijskom potporom za razvoj i rad u poticajnim modelima A i B. U okviru programa potpore, projekt bi pružio sljedeće usluge

Tehnička podrška

  • Pružanje protokola koji pomažu dAppsima u postizanju značajke skeniranja za reprodukciju (ONTO je prva mobilna aplikacija koja podržava takvu funkciju).
  • Smjernice za upotrebu TS-SDK.
  • Upute za kodiranje i revizija pametnih ugovora.

Marketinška podrška

  • Dijeljenje globalne zajednice: Podijeljene vijesti pokrile su preko 200 000 korisnika na 36 kanala na 11 platformi društvenih medija.
  • Globalne marketinške operacije: planiranje događaja, dizajn plakata, izdanja vijesti, lokalno oglašavanje, održavanje zajednice u stvarnom vremenu i povratne informacije.

Model koji pruža Ontology definitivno je zavidan i programeru bi ih zaista primamilo da ih propuste, a Ontology će uskoro moći izazvati svoje konkurente u utrci dApp ekosustava.

Hoće li Ontology izaći kao vrhunski pružatelj e-sustava dApp? DO nas obavijestite svoje stavove o istom.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map