Ripple Lead na pitanje – Student traži pojašnjenje za promicanje XRP-a preko bitcoina na Sveučilištu Stanford

oglas Phemex

Naišao sam na tweet koji je “Pierre Rochard” objavio 24. siječnja 2019. Privukao mi je pažnju kad sam pročitao da je gospodin Rochard tvrdio “”Susan Athey’(Člana uprave Ripplea i ekonomista sa Stanforda) Ripple je podmitio radi promicanja lažnih podataka o Bitcoinu. Podijelio je ove informacije sa snimkom zaslona na kojem je ‘Prof. Athey ga je blokirao ’na društvenim mrežama na Twitteru.

Korumpirana akademska zajednica u punom je kriznom načinu rada

Ripple (XRP) podmitio je ekonomista sa Stanforda kako bi promovirao lažne podatke o Bitcoinu

Pripazite na prevarante, prevarante, šarlatane i konartiste! pic.twitter.com/lwwiE8AIG9

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24. veljače 2019

Student traži jasnoću od profesora sa Stanforda

Započeo je student sa sveučilišta Stanford po imenu ‘Conner Brown’ koji je na Twitteru podijelio pupak e-pošte za koji je tvrdio da ga je već podijelio s profesorom. Prema izjavi studenta, Susan Athey koja je profesorica ekonomije tehnologije na Standford School of Business – podijelila je ‘više pogrešnih izjava’ o Bitcoinu u usporedbi s XRP-om ‘.

https://t.co/7Z9PAb98Qb

– Conner Brown ⚡️ (@_ConnerBrown_) 24. veljače 2019

Iako je prezentacija u poslovnoj školi stara mjesec dana – ali student jer nije čuo ništa od profesora putem e-pošte – twitter je i podijelio istu e-poštu radi jasne slike. Pošta glasi kako slijedi; (Pošaljite e-poštu u detalje)

Susan Athey ne slaže se sa studentskom tvrdnjom

Vrijedno je spomenuti da je Prof.Athey, zajedno s profesorom ekonomije tehnologije na Stanford Graduate School of Business.– također odbor Ripple Labs.

Nakon tvita, prof. Athey ne slaže se s tvrdnjama učenika i uzeo je Twitter 24. veljače 2019. te objašnjava da ‘ona nije bila profesor u razredu – već gostujući predavač u razredu s otkrivenom ulogom Ripple. Po njezinim riječima;

Hej, bio sam gost predavač na ovom času s otkrivenom Ripple ulogom, a ne profesor; Conner me nikada nije kontaktirao niti mi podijelio ovo pismo; njegov opis mog predavanja je karikatura, a ja se ne slažem s njegovim karakterizacijama predavanja.

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24. veljače 2019

Uz tvrdnju Prof.Athey, studentica je ponovno zatražila slajdove koje je predstavila tijekom prezentacije i na zahtjev, Prof.Athey je podijelila prezentaciju (koja ide dolje)

Evo mojih slajdova. Za razliku od onoga što biste mogli pomisliti iz Connerovog posta, predavanje i slajdovi vrlo su visoki, intuitivni, jer je ovo bio MBA tečaj bez pozadine u blockchainu. Samo pokušavam dati široku sliku kao i neke izazove. https://t.co/fI5bQ9HxKn

– Susan Athey (@Susan_Athey) 24. veljače 2019

I dalje napola odgovoreno

Dijapozitivi prezentacije nisu dali “punu poantu” razgovoru – Pierre Rochard i drugi kripto entuzijasti započeli su ispitivanje o “audio verziji prezentacije i otkrivanju”. Kao takav, gospodin Rochard nastavio je pitati ‘Bez zvuka’ …

Bez zvuka, samo na temelju značajnog sadržaja dijapozitiva, ova prezentacija dolazi kao Ripple (XRP) reklamna reklama.

– Pierre Rochard [⚡️] (@pierre_rochard) 24. veljače 2019

Štoviše, XRP entuzijast, koji favorizira Ripple i njegov izvorni token, ‘uključio se u razgovor’ i kaže da je ‘XRP usporedba s BTC-om dobra kada je u pitanju plaćanje. Konkretno, korisnik „Elliptic Herb“ diveći se XRP-u za plaćanje osobno tvrdi da je „BTC loš za plaćanje jer je spor“.

Mislim da je argument o električnoj energiji relevantan samo ako izravno uspoređujete isti slučaj upotrebe. XRP je za plaćanja, BTC za SoV. Možda bi bilo bolje izravno usporediti upotrebu energije LN txns s XRP txns. Osobno smatram da je BTC loš za plaćanja jer je spor.

– eliptična biljka (@EllipticHerb) 24. veljače 2019

Kao odgovor, gospodin Rochard tvrdi da je “BTC i dalje daleko likvidniji od XRP-a”.

Pošteno, moje je mišljenje da i zalihe vrijednosti i plaćanja zahtijevaju likvidnost, a BTC je i dalje daleko likvidniji od XRP-a. Možda XRP može održivo povećati svoju likvidnost bržim tempom od BTC-a i na kraju je prestići, ali skeptičan sam jer još nemamo niti XRP terminske pogodnosti.

Kao i za sada, kripto entuzijasti (posebno bitcoin maksimalisti) čekaju daljnja pojašnjenja od Prof.Athey-a. S druge strane, XRP entuzijasti, uzimajući primjerak XRP-a kao dobar način plaćanja, potiho potiču pozitivne strane.

Da napomenem – još ništa nije zaključeno i ovdje predstavljam samo otvorenu izjavu prof. Atheyja, studentske tvrdnje i moju interakciju s Pierrceom Rochardom.

Pratite nas s Coingapeom dok istražujemo što Prof.Athey ima za reći o studentskoj tvrdnji – svako mišljenje u međuvremenu je dobrodošlo.

Što mislite, što je doista etično? Ili mislite da išta nedostaje?

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map