Stellar [XLM] bilježi 1.000.000 računa na knjizi koja se udaljava od talasa [XRP]

oglas Phemex

Stellar i Ripple rade u konkurenciji od vrata do vrata kako bi se uspostavili kao blockchain partner financijskoj industriji, pokušavajući financijskim transakcijama pružiti brzinu i druge blockchain pogodnosti. Prema nedavnom izdanju, Stellar se upravo približio XRP-u i na svojoj knjizi zabilježio 1.000.000 računa

Zvijezdani sve veći slučaj upotrebe

Zvjezdani, bio je novčić s kojim mnogi nisu mogli propustiti da trguju kriptovalutama. Iako većina kovanica dodaje vrijednost postupno, Stellar dobiva ogroman dodatak svojoj vrijednosti, tako da se altcoin penje na tablicu tržišne kapitalizacije sve više. Stoga najava da u svojoj knjizi imaju milijun računa ne predstavlja iznenađenje za mnoge jer bi se to prije ili kasnije trebalo dogoditi.

Novi #Zvjezdani pređena prekretnica: 1.000.000 računa na glavnoj knjizi. cestitke @StellarOrg i sjajna Zvjezdana zajednica! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27. kolovoza 2018

Stellar u posljednje vrijeme neprestano raste i povećava primjere upotrebe. U lipnju je Stellar kupio Chain, tehnologiju pokretanja blockchain-a sa sjedištem u San Franciscu za financijsku industriju, prema ljudima upoznatima s dogovorom. To je Stellar-u omogućilo pristup Chainovim blockchain proizvodima koji financijskim subjektima olakšavaju digitalni prijenos novca i druge imovine izravno, sigurno i trenutno bez puno muke.

Stellar je također u Singapuru predstavio svoj koncept mrežnog bankomata koji bi mogao donijeti puno veću vidljivost ljudima koji nisu dobro upoznati sa kripto svijetom.

Odbor Shariyah Review (SRB) nedavno je Stellar imenovao mrežom za plaćanja i tokenizaciju imovine koja je u skladu sa šerijatom. Razvoj je Stellar učinio prvim protokolom raspodijeljene knjige koji je certificiran kao Sharia-usklađena digitalna valuta. Također, certifikacija će pomoći povećati upotrebu i popularnost kriptovalute među muslimanima, posebno na područjima Bliskog istoka.

Osim toga, Stellar se udružio s IBM-om na projektu blockchain koji će bankama omogućiti provođenje transakcija pomoću Lumena, a zatim se oslanjati na lokalne markere koji će Lumens pretvoriti u lokalnu fiat valutu.

Osim IBM-ovog partnerstva, Stellar Lumens (XLM) također je najavio partnerstvo sa:


SatoshiPay – usluga koja pomaže u unovčavanju web mjesta putem digitalnih sredstava.

MIJENJA.JEDAN – švicarska tvrtka koja predviđa križanje digitalne imovine i fiat valuta koja želi uključiti u mrežu Stellar nekoliko valuta kako u Europskoj uniji tako i izvan nje (UK i Južna / Srednja Amerika).

Klick-Ex – renomirana usluga prekograničnog plaćanja koja je snažno prisutna u Europi i na Tihom oceanu.

Mobius – tvrtka koja će im pomoći da naprave most prema mobilnim uređajima i mogućnosti primjene pametnog ugovora s podacima za programere koji nisu blockchain. Jed McCaleb, suosnivač tvrtke Stellar, dio je ove institucije.

HashCash – usluga koja namjerava stvoriti rješenja za financijske subjekte poput banaka putem Stellarove mreže.

Također, pročitajte: Stellar [XLM] najbolji izbor ovog mjeseca, evo zašto će se i dalje prodavati poput kolača

Ripple and Stellar – Ista industrija ima različit fokus

Iako Ripple i Stellar dolaze iz istog izvornog koda i udovoljavaju istoj industriji, njihov fokus i strategija vrlo su različiti. Stellar (XLM) i Ripple (XRP) imaju različite ciljeve i hodaju vlastitim stazama. Programeri tvrtke Stellar (XLM) usredotočeni su na pomoć startupovima, dok ljudi koji stoje iza Ripple-a (XRP) su u partnerstvu s bankama. To nam pokazuje da su Stellar (XLM) i Ripple (XRP) prilično različiti i da se neće uskoro natjecati ukoliko ne prijeđu jedan preko drugog

Način na koji se kreće Stellar, njena obogaćujuća vrijednost za sebe i za vlasnike tokena. Kako se Stellar nastavlja fokusirati na pomoć startupovima, zasigurno će rasti eksponencijalno i na monopol ako Ripple ne prijeđe svoj put. Ipak, tržište je ogromno za zvjezdane da održe konkurenciju i postanu ključna kripto valuta

Hoće li Stellar uskoro probiti marku od 1 USD kako sugeriraju mnogi analitičari na ulici? Javite nam svoje stavove o istom.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map