Thomas Lee osjeća da Ethereum miting uskoro počinje

Cijene Ethereuma u raspadu su otkako je u siječnju 2018. dosegao najvišu razinu od 1417,38 USD. Mnogo stvari ne ide u korist novčiću, pa stoga sada stoji u rasponu od 200 USD do 250 USD i uvijek prijeti probijanjem potporu od 200 USD. Iako trenutno nije puno pozitivno za Ehtereum, kripto div još uvijek pronalazi podršku nekih od vodećih imena u industriji, Thomas Lee je najnoviji jer vjeruje da miting uskoro počinje u Ethereumu.

Leejev poziv više tehnički nego temeljni

Thomas Lee, voditelj istraživanja u Fundstrat Global Advisorsu, nedavno je objavio bilješku svojim klijentima u kojoj je izjavio da bi Ethereum mogao započeti skup čim ga pretjeraju investitori i trgovci. Prema Leeju, ovom je rasprodajom kupljen Ethereum po vrlo atraktivnoj cijeni i uskoro će ulagači možda početi hrliti oko novčića. Prema Leeju, Ether je u posljednja tri mjeseca izgubio polovicu svoje vrijednosti, a novčiće s velikom kapicom pokazao je slabiji za dva standardna odstupanja, što bi moglo signalizirati da je vrijeme za odskok. Da ga citiram iz njegovog pisma

“Ethereum će uskoro izvesti preokret trenda i snažno se okupiti,” “Sentiment je trenutno previše negativan.”

Lee je također primijetio da je povijesno gledano, kada je Ether imao manje rezultata od svojih vršnjaka za dva standardna odstupanja, preokrenuo te gubitke. Očekuje da će token doseći 1900 američkih dolara do kraja godine.

Lee je prilično raspoložen za kriptovalute, unatoč ogromnoj rasprodaji kovanica i tokena od početka 2018. Osim Ethereuma, Lee ima i ciljnu cijenu od 25.000 USD na Bitcoin, što trenutno vrijedi oko četvrtine tog.

Također, pročitajte: Justin Sun ponovno kopa Ethereum Misery, traži Dapps da koristi Tron preko Ethereuma

Hoće li se Ethereum ponovno podići? – Odgovor koji svi traže

Ethereum je trenutno okružen svim traženim problemima – bilo da se radi o tehničkim problemima zagušenja mreže, skalabilnosti, kašnjenja te u projektima i ažuriranjima, ICO-ovoj prodaji i rastućoj konkurenciji. No ako se vjeruje stručnjacima da putokaz Ethereuma i budući projekti još uvijek imaju dovoljno potencijala koji bi mogao ukloniti svu trenutnu bol Ethereuma i pomoći mu da povrati izgubljenu slavu u pogledu cijene i vjerodostojnosti.

Ako je vjerovati raznim izvorima vijesti, najavama i događajima, čini se da je tim Ethereuma preusmjerio svoj fokus na ključna izdanja koja bi iglu pomaknula prema skalabilnosti; naime, Casper Proof-of-Stake izdanje i Sharding izdanje.

U lipnju su neke od vijesti pokrivene, razumijevajući ozbiljnost situacije za Ethereum, tvorac Vitalik Buterin naznačio je da bi tim mogao pokušati promijeniti redoslijed u kojem Casper i oštrina. Casper, dugo planirani koncenzusni algoritam Ethereuma za dokazivanje uloga, obećava da će biti energetski učinkovitiji i egalitarniji od svog trenutnog sustava provjere rada, dok bi oštrenje moglo držati ključeve za skaliranje sustava do velikog broja transakcija. Ako ovaj plan uspije, tehnologije bi se kombinirale i stvorile verziju protokola koja bi mogla biti učinkovitija za redove veličine

U kolovozu je Jun Hasegawa, osnivač i izvršni direktor tvrtke OmiseGO, također tweetao rekavši da predviđa masovno skaliranje i usvajanje Ethereuma do 2020. godine, jer ocrtava budućnost Ethereuma i putokaz njegovog rasta tijekom sljedeće dvije godine. Jun je pomoću svog twitter ručka dao vjerojatni putokaz koji pokazuje kamo Ethereum ide. Bio je stvarno optimističan, ali realan jer je pohvalio drugu najveću kriptovalutu na svijetu prema tržišnoj kapitalizaciji. Prema njegovim riječima, njegova 2019. godina kada će Ethereum pronaći svoje stvarno poslovno usvajanje i DApps na njegovom blockchainu raste. Nakon čega će se 2020. Ethereum masovno povećavati kako će se njegovo usvajanje povećavati kako će novčić postati sve veći.

Kripto ekonomija moja perspektiva / predviđanje.

2017: Špekulacije (ICO)

2018: PoC / Eco-system buidl / Scaling rješenja (L2 #Plazma #OmiseGO/ L1 # Šarenje # Casper ) / Međulančani protokoli

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. srpnja 2018

2019: Stvarno usvajanje poslovanja / Alati za fokusiranje na UIUX / More Dapps

2019 ~ 2020: # Ethereum masovno mjeri i koristi ga vlada.

Vidjet ćemo ogromnu razliku između stvarnog protokola koji se može usvojiti i projekta toksičnih špekulacija.

– JUNΞ (@JUN_Omise) 30. srpnja 2018

S Ethereumom, u tehničkom smislu dostupan po prljavim jeftinim cijenama i temeljno na vrhuncu okončanja svojih problema, čini se da će novčić uskoro ponovno doživjeti nove maksimume, slično onome što Lee predviđa. Ono što sada čeka je primjena novih tehnologija i ažuriranja koja bi, ako se to dogodi na vrijeme, ulagači zasigurno Ethereum učinili glavnom opkladom.

Hoće li se Ethereum ponovno podići iz pepela i steći nove visine? Javite nam svoje stavove o istom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map