TRON strateški partner s opsegom protokola za skalabilnu Oracle tehnologiju i opsežne integracije

oglas Phemex

TRON Network, jedan od najvećih svjetskih operativnih sustava temeljenih na blockchainu, strateški se udružio i dovršio integraciju s Band Protocol-om kako bi donio sigurne i provjerene decentralizirane proročanstva kako bi pokrenuo svoj brzorastući DeFi i decentralizirani prostor aplikacija. Oba tima rješavaju problem skalabilnosti blockchaina i udružili su snage kako bi donijeli visokopropusne, prilagodljive i decentralizirane proročanstva za sve TRON programere, kao i razne vodeće DAppove u TRON ekosustavu. Uz to, TRC20 BAND token bit će stvoren posebno za TRON DeFi DApps koji će se koristiti kao sredstvo osiguranja, skladište vrijednosti, sredstvo razmjene i još mnogo toga!

Kao dio strateškog partnerstva, TRON Zaklada već usko surađuje s Band Protocolom kako bi integrirala i osigurala sve TRON-ove aplikacije koje pokrivaju poduzeće, državni DeFi, kladionice, igre, RNG i druge koji obrađuju milijune dolara vrijednosti i kumulativno imaju stotine tisuća korisnika. Prva band protokol DApp integracija je s JUST, vodećim stablecoin protokolom na TRON-u, koji osigurava preko 30 milijuna dolara osiguranja.

Band Protocol je izuzetno ponosan što je prvo vanjsko oracle rješenje koje je odabrano za integraciju u TRON.

Provedba mosta decentralizirane oracle mreže BandChain dovršena je uz pomoć TRON-ovih razvojnih programera koji su također službeno dodali Band Protocol u TRON-ovu dokumentaciju za programere. Dokumentacija je programerima pružila sveobuhvatan vodič o tome kako iskoristiti alate za ispitivanje podataka koji su već dostupni na ugovoru o mostu BandChain ili za stvaranje prilagođenog decentraliziranog proročišta s fino podešenim parametrima. Ovom integracijom TRON programeri osnaženi su za izgradnju vrlo sigurnih decentraliziranih aplikacija koje su doista skalabilne bez ograničenja prekomjernih troškova podataka ili problema sa zagušenjima uobičajenih u izvornim proročanstvima temeljenim na blockchainu..

< Snimka zaslona TK dokumentacije za programere TRON >

Kako bi osigurali uspjeh integracije Band protokola s TRON-om, oba su tima započela rad s vodećim decentraliziranim aplikacijama u TRON ekosustavu. To znači da su sljedeći cjenovni parovi trenutno dostupni za čitanje na pametnom ugovoru BandChain Bridge BTC / USD, ETH / USD, BNB / USD, BUSD / USD, BAND / USD, XAU / USD, XAG / USD, EUR / USD, CNY / USD, JPY / USD, GBP / USD i KRW / USD. Izvori cijena kriptoaseta Band protokola automatski se ažuriraju jednom u 5 minuta s ažuriranjem robnih i deviznih izvoda jednom u satu.

TRON programeri nisu ograničeni na gore spomenute tipove podataka, bilo koja dodatna oracle skripta može se stvoriti bez dozvole i prilagoditi iz izvora podataka, metode agregiranja, ažuriranja i sigurnosnih parametara kako bi se prilagodila svim zahtjevima iz decentraliziranih aplikacija izgrađenih na TRON-u.

“Oduševljeni smo poboljšanjem TRON-a s najcjenjenijim oracle proizvodima na tržištu. Ova integracija označava novo doba visokokvalitetnih partnera, protokola i usluga koji prelaze na TRON-ov blockchain. Budućnost blockchain tehnologije svijetla je jer započinjemo seriju TRON DeFi partnerstava koja dolaze. TRON-ov ekosustav raste brže nego ikad, a pojašnjavanje Band protokola koji osigurava naše vrhunske aplikacije pomaže nam da ubrzamo usvajanje DeFi-a i DApps-a širom svijeta. “

Justin Sun, izvršni direktor BitTorrenta i osnivač TRON-a.

Javni lanac TRON smatra se jednim od najsigurnijih i operativno najučinkovitijih sustava javnih lanaca u blockchain industriji, a povjerenje mu pruža opsežni ekosustav glavnih partnera kao što su Samsung, Opera, poduzeća i vladini odjeli. Decentraliziranom mrežom upravlja preko 925+ jedinstvenih i aktivnih čvorova u kojima se stvaranje i pohrana podataka ne oslanja na određenog pojedinca ili organizaciju

„Band Protocol je oduševljen što je prvo oracle rješenje integrirano u TRON javni blockchain, pionirska platforma za skalabilnu blockchain tehnologiju i vodeći svjetski operativni sustav za gotovo 1000 decentraliziranih aplikacija. Uska suradnja s TRON timom za podršku i donošenje sigurne, prilagodljive i decentralizirane oracle tehnologije pokretat će sljedeću generaciju skalabilnih aplikacija koje potiču sljedeći val usvajanja blockchaina. “

Soravis Srinawakoon, izvršni direktor & Suosnivač protokola opsega

Strateško partnerstvo s TRON-om trajni je proces i duboka suradnja koja će se proširiti na dugoročno. Oba tima igrat će ključnu ulogu u stvaranju sigurnih standarda za liječenje proročanstava i podataka u decentraliziranim aplikacijama kako bi se osigurala najviša razina sigurnosnog jamstva s upotrebljivošću kako bi se industrija približila masovnom usvajanju.

Pratite nas dok u narednim tjednima najavljujemo napredak u razvoju i integraciji s TRON DAppsom!

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map