Vaš vodič za nove bodove zajednice Reddit, Ethereum ERC 20 žetona za suradnju na platformi

oglas Phemex

Kao značajan razvoj, dvije podredite s zajedničkim članstvom od 2,4 milijuna će koristiti novopokrenute Reddit bodove zajednice za vlastite tokene zajednice. Vijest da će Reddit primijeniti blockchain sustav bodova počela je kružiti početkom travnja. 

Reddit Community Points – digitalni tokeni za suradnju na platformi

Ova najava Reddita potvrda je Ethereum blockchaina i njegovog potencijala za usvajanje.

Ethereum je prikladan iz temeljnog razloga. To je fleksibilna platforma za izgradnju decentraliziranih aplikacija i odakle se lako mogu generirati tokeni koji omogućuju poticanje zajednice. Platforma ima standard pod nazivom ERC-20, koji olakšava stvaranje novih tokena.

Ti tokeni imaju osobine samog Ethereuma, koje je gotovo nemoguće krivotvoriti, a vlasnici imaju potpunu kontrolu. Postoji niz platformi koje su replicirale operativni model Ethereuma, ali Ethereum ima bolje prepoznavanje imena i povjerenje zbog toga što je prva takva platforma.

Sustav bodova želi potaknuti sudjelovanje korisnika i stvaranje kvalitetnog sadržaja na Redditu. Dvije vodeće podredije, r / kriptovaluta, i r / FortNiteBR nedavno su predstavili svoja token pokretanja kao vodeće projekte. Žetoni se nazivaju MJESEC i CIGLA.

RAZBIJANJE: Reddit je u nekoliko sekundi predstavio oko 20 milijuna novih korisnika kriptovalutama ili vlastitim tokenom.

Tisuće popularnih web stranica, vjerojatno tisuće tokena.

Neizbježan #posvajanje!https://t.co/QPn9TeWdIJ

– CZ Binance ??? (@cz_binance) 14. svibnja 2020

R / kriptovaluta velika je zajednica za sadržaj i vijesti kriptovaluta, dok je potonja zajednica popularne elektroničke igre Fortnite.

Kako funkcioniraju Reddit Community Points?

Reddit je to objavio u razrađena prezentacija 13. svibnja 2020. Prezentacija je nazvana „Bodovi zajednice“ i ima teme povratka interneta i izgradnje neovisnih zajednica na mreži.

Ovi koncepti zvuče poznato kripto entuzijastima koji se žele osloboditi jarma centraliziranih monetarnih sustava.

Sustav bodova u zajednici osigurat će da članovi mogu surađivati ​​na odlukama i određivati ​​vlastitu budućnost.

Reddit opisuje bodove u zajednici kao način na koji Redditori mogu posjedovati dio svojih omiljenih zajednica. Žetoni označavaju vrijednost i predstavljaju vlasničku jedinicu. Korisnici ih mogu koristiti za kupnju vrhunskih značajki i udvostručavanje kao mjeru reputacije unutar subredita.

Članovi zajednice zarađuju nagrade slanjem kvalitetnih postova i komentara. Zajednica odlučuje koliko bodova svaka osoba dobiva. Naglasak je na kvaliteti jer su ove zajednice uglavnom orijentirane na socijalne vijesti. Najvažniji, informativni, stručni sadržaj mora imati prioritet.

Postojeće potrošačke web tvrtke trebale bi proučiti Redditovu inicijativu za kriptovalute u odnosu na Telegramovu.

Telegram: 1,7 milijardi dolara financiranja, puno hypea, novi lanac, nema rezultata

Reddit: nema financiranja, nema hajpa, temelji se na Ethereumu, izbaci novi ekonomski model na milijune korisnika

– Nick Tomaino (@NTmoney) 14. svibnja 2020

Te točke postoje na Ethereum blockchainu. Blockchain tehnologija je decentralizirana, što znači da imate potpunu kontrolu nad svojim bodovima u zajednici. Ni Redditors ni moderatori ne mogu oduzeti niti odlučiti što će učiniti s bodovima koje zaradite.

Kad nositelj bodova odluči potrošiti svoje tokene, ti bodovi ne idu na Reddit. Umjesto toga, oni se “opeku”, što znači da je odrezak bodova svih ostalih veći, čime se nagrađuje cijela zajednica.

Članovi mogu darivati ​​i prenositi bodove zajednice drugim članovima. Osim toga, možete odabrati davanje napojnica drugom za izvrstan post ili komentar, baš kao što biste dostavljaču dali izvrsnu uslugu.

Kako bi bili sigurni da su vaši tokeni sigurni, vlasnici Trezora mogu na Reddit pohraniti šifriranu sigurnosnu kopiju svojih privatnih ključeva. Međutim, to nije obvezno i ​​samo je neobavezno za ljude s razumnim uvjerenjem da bi mogli izgubiti privatne ključeve. Možete i ručno zaštititi trezor generiranjem fraze za oporavak od dvanaest riječi koju ćete pohraniti na sigurno mjesto.

MOONS ima detaljni raspored inflacije. Njihova će se ponuda smanjivati ​​za 2,5 posto dok se ne postigne konačna ponuda ograničena na 250 milijuna. R / Fortnite tek treba izdati raspored uvođenja za BRICKS.

Kako doći do prvih bodova u zajednici Reddit?

Ako niste član odgovarajućih podredita, prvi je korak očito prijava na platformu.

Reddit je poput bilo koje druge društvene mreže s nekoliko razlika. Većina podredita ima pravila rada kako bi se održali standardi zajednice i osigurala relativno interakcija na platformi.

Obavezno se upoznajte s ovim pravilima za podredite kako biste izbjegli probleme s moderatorima.

Subrediti su dodali novi odjeljak Redditove mobilne aplikacije pod nazivom Vault. Trezor je u biti Redditov mobilni novčanik. Članovi mogu stvoriti novčanik za kriptovalute za tokene ERC-20. Ovi se tokeni udvostručuju kao bodovi zajednice na platformama. Da bi vaš novčanik Vault bio operativan, skenirajte QR kôd kroz službenu aplikaciju Reddit.

Reddit pokreće novčanik Ethereum “Vault” za upravljanje vašim Poenima zajednice (ERC20 tokeni) zarađenim na podreditima ?

Stvorite novčanik tako da posjetite stranicu trezora: https://t.co/h0aWjJZ99c pic.twitter.com/L1cd9ghfAu

– miguel.auth.eth? (@miguelmotah) 14. svibnja 2020

Nakon što imate funkcionalan Vault novčanik, možete doprinositi kvalitetnim postovima i komentarima na ovim platformama kako biste osvojili bodove u zajednici. Kao i svaki drugi novčanik s kriptovalutom, budite izuzetno oprezni s rukovanjem svojim privatnim ključevima. Gubitak privatnih ključeva, bilo hakiranjem ili namjernim nemarom, ekvivalent je gubitku bodova.

Da biste osvojili bodove u zajednici, doprinosite subreditima objavljivanjem, komentiranjem i moderiranjem. Zajednica r / kriptovaluta mjesečno distribuira bodove i dovoljno bodova može vam donijeti značku postignuća.

Posjedujete bodove u zajednici pseudonimno, što znači da ne treba koristiti svoje pravo ime za zarađivanje bodova ili sudjelovanje na Redditu. Članovi zajednice na kraju će odlučiti o dodjeli tokena. Za sada Reddit radi na tome da sustav učini transparentnijim kako bi drugi korisnici mogli vidjeti vaš ukupni saldo bodova pored vašeg imena.

Možete skupiti bodove u zajednici i uštedjeti ih do značajnih iznosa. Možete ih koristiti i za pristup ekskluzivnim značajkama kao što su značke, prilagođeni emojiji i GIF-ovi u komentarima.

Štoviše, bodovi zajednice mogu vam omogućiti da dobijete posebno članstvo u tom Subredditu gdje dobivate premium značajke.

Trenutni status – bodovi zajednice Reddit nalaze se u beta verziji

Značajno je da Reddit Community Points jesu još uvijek u Beti. Ovo stanje znači da točke tek trebaju biti raspoređene na glavnoj mreži Ethereuma (mainnet). Oni su i dalje na jednoj od Ethereumovih test mreža pod nazivom Rinkeby.

Redditova nova značajka trezora / tokena trenutno živi na mrežnoj mreži Ethereum Rinkeby.

To znači da Ethereum testnet sada ima više korisnika nego Bitcoin Lightning Network.

– Anthony Sassano | sassal.eth (@ sassal0x) 15. svibnja 2020

Trenutno MOON i CIGLA ne mogu izravno predstavljati novčanu vrijednost, što je izravna zamjena za fiat. Reddit planira migrirati tokene na Ethereum mainnet kasnije tijekom godine, zajedno s korisničkim saldima.

Ethereum koristi “plin” za transakcije. Plin je naknada ili vrijednost cijene koja vam je potrebna da biste izvršili transakciju ili izvršili pametni ugovor na Ethereum blockchainu. Budući da mnogi korisnici Reddita nemaju plin, Reddit će zasad pokriti troškove plina. S vremenom se Reddit nada boljem rješenju skaliranja i plina dok sustav podiže paru.

Reddit & Blockchain – partnerstvo napravljeno u nebu!

Redditov eksperiment s kriptovalutom mogao bi se pokazati velikim za Ethereum. Div društvenih medija ima preko 400 milijuna korisnika, a čak i dio ovog broja koji koristi Ethereum je ogroman.

Dvije podredite imaju impresivno članstvo, ali postoji još mnogo onih koji mogu preslikati sustav “Community Points” ako se ovaj prvi izgled pokaže uspješnim. Ako se ovaj model uhvati, postoji razlog za vjerovanje da će Ethereum i njegovi tokeni biti uvedeni u cijelu bazu korisnika Reddita.

Milijuni ljudi mogu dobiti svoje prvo upoznavanje s Ethereumom i kriptovalutom u cjelini. Usvajanje je uvijek bio cilj osnivača Ethereuma, Vitalika Buterina. Ovaj bi razvoj također mogao biti bikovit za ETH cijene, koje već dugo zaostaju za Bitcoinom.

Ipak, treba riješiti nekoliko problema. Na primjer, hoće li članovi s višim bodovima u zajednici imati veća glasačka prava na odgovarajućim podreditima? Takav potez zasigurno će stvoriti kontroverzu.

Ljepota ovoga je u tome što će zajednice i dalje imati pravo glasa u provedbi bodovnog sustava. Ostali Reditori i moderatori budno će pratiti takav razvoj događaja kako bi znali koliko glatka mogu biti sljedeća uvođenja.

Da ga zamotamo

Ukratko, ovaj sustav može biti spas za Ethereum blockchain. Ethereumu je potrebno masovno usvajanje kako bi se njegov potencijal u potpunosti ostvario. Činjenica da Reddit ima stotine milijuna korisnika nagovještava usvajanje. Bit će zanimljivo vidjeti kako ovaj projekt utječe na bogatstvo mreže i vrijednost ETH-a.

Recite nam u komentarima ispod što mislite o najnovijoj integraciji Reddita s Ethereum Blockchainom?

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map