XRP Decentralizirano ili ne? Potresni produkt VP Asheesh Birla rješava raspravu

oglas Phemex

U pokušaju da razjasni sva pitanja koja je kripto zajednica pokrenula prema Rippleu i XRP-u, Ran NeuNer-u, CryptoManran ispituje Asheesh Birla, starijeg potpredsjednika, proizvoda u Rippleu na svom CNBC programu Crypto Trader. Neki zanimljivi uvidi ulaze dok razgovori napadaju teme koje su ključne za zajednicu.

Ran NeuNer riješio je raspravu o XRP-u

Ran NeuNer, koji je i sam rekao da će XRP baciti u smeće, jer na CNBC Fast Money-u nije imao stvarnu uslugu, u svojoj raspravi s Asheesh Birla pokušava dobiti odgovore na pitanja koja su dosta vremena pokrenuta na Rippleu, XRP i tim kao neizvjesnost XRP-a kao vrijednosnog papira još uvijek nisu poznati. Teme o kojima se raspravljalo uključuju – Je li XRP decentraliziran? – Je li netko od programera XRP knjige povezan s Rippleom. – Postoji li slučaj upotrebe za token? – Može li biti oskudice? I je li to samo Ripple nadogradnja na XRP-u.

Jednom zauvijek rješavam raspravu o XRP-u @ashgoblue.

– Je li XRP decentraliziran?

– Je li netko od programera XRP knjige povezan s Rippleom.

– Postoji li slučaj upotrebe za token?

– Može li biti oskudice?

– je li to samo Ripple nadogradnja na XRP-u.https://t.co/YMvQruHbJx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 24. kolovoza 2018


Asheesh Birla na pitanje o odnosu između XRP-a i Ripple korporacije, iskreno je rekao da je Ripple profitna tvrtka koja za tvrtke financijske institucije diljem svijeta izrađuje proizvode korporativnog softvera, dok je XRP digitalna imovina, a Ripple Inc ima dobar dio digitalna imovina, ali se razlikuju jer je Ripple samo jedan od programera otvorene knjige Ripple koji je decentraliziran i dostupan svima.

Na pitanje je li netko od osnivača XRP knjige na bilo koji način povezan ili povezan s Rippleom, Asheesh je rekao da je David Schwartz trenutno CTO zajednička je veza između njih dvojice jer je mentor zaposlenicima u Rippleu i bio je temeljni tip koji nije samo arhitekturirao XRP proizvode već i originalnu XRP knjigu

Pojašnjavajući je li XRP decentraliziran ili nije, Asheesh je rekao da je XRP knjiga decentralizirana i da Ripple planira njezinu daljnju decentralizaciju. Kako XRP nema rudarski sustav, on ima validatore širom svijeta koji potvrđuju transakciju. Također je rekao da Ripple Inc ima oko 10 validatora među 100-ih koji su globalno prisutni, a Ripple ima još postrojenja za decentralizaciju tih validatora.

Dalje u intervjuu daje primjer kako proizvodi poput Xrapin i Xcurrent djeluju i mijenjaju način na koji financijske institucije globalno prenose informacije i novac. Također kaže da je XRP token neophodan za trošenje transakcije i stoga bi zamjena s USD samo usporila proces.

Također, pročitajte: “Bitcoin je spor kad je u pitanju kretanje novca”, kaže glavni strateg tržišta Ripple

Objašnjenja XRP-a još uvijek trebaju određenu težinu da bi ih zajednica prihvatila kao decentralizirane

Ovo nije prvi put da izvršni direktor XRP-a pojašnjava svoje stajalište da je decentraliziran. U srpnju je David Schwartz iz UNCHAIN ​​konvencije objasnio da Ripple kao tvrtka nije decentralizirana, to je knjiga XRP koja Ripple nema nikakvo zakonsko pravo da je kontrolira. Kôd koji kontrolira kako knjiga funkcionira upravljaju burze, podjednako i korisnici moćnih novčanika. Također je rekao da Ripple nema mogućnost stavljanja kodova na neko drugo računalo. Smatra da Centralizacija kritike dolazi iz činjenice da Ripple drži velik dio XRP-a. Prema njegovim riječima, nužno je držati te kovanice jer pomažu Rippleu da slijedi slučajeve upotrebe što je neophodno za rad modela prihoda.

Schwartz je nedavno objavio i novo izvješće pod naslovom “Inherentno decentralizirana priroda XRP knjige” u kojem opisuje pojam centralizacije u svijetu blockchaina kao “divlje nijansiran, neshvaćen i, iskreno, evoluirajući”. Očito pokušava jednom zauvijek postaviti rekord u pitanju decentralizacije XRP-a. U izvješću to navodi

“Jednostavno rečeno, XRP knjiga temelji se na suštinski decentraliziranom, demokratskom, konsenzusnom mehanizmu – koji niti jedna stranka ne može kontrolirati.”

Tim XRP-a i Ripplea forsirao je i objašnjavao da je XRP decentraliziran i nije sigurnost, ali ipak svaki put kada se pokrene novo pitanje o njihovim aspektima centralizacije, bilo da se radi o novčićima ili validatorima. Vjeruje se da će samo nakon što SEC razriješi svoj stav o XRP-u kao vrijednosnom papiru ili ne, završiti ovu raspravu.

Mislite li da je XRP vrijednosni papir ili nije? Obavijestite nas isto o vašim stavovima.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map