Analiza cijena za Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] za tjedan 23. srpnja do 29. srpnja

oglas Phemex

Bikovi uživaju u pozitivnom osjećaju jer Bitcoin sigurno preuzimaju preko 8 tisuća USD, ali Altcoins ne replicira isti niz, ukupna tržišna kapitalizacija novčića raste, SEC nastavlja odgađati i odbija Bitcoin ETF aplikacije, Google uklanja MetaMask i zabranjuje aplikacije za rudarstvo kriptovaluta iz svojih trgovina,

Čini se da bikovi drže svoje mjesto na kripto tržištima već drugi tjedan jer su uspješno podigli cijene BTC-a iznad 8K. Nažalost, to je bio slučaj samo s Bitcoinom jer ga većina altcoina, uključujući Ethererum, Ripple i Bitcoin Cash, nije mogla ponoviti jer je imao mješoviti tjedan s uskim pozitivnim cijenama ili u nekim slučajevima negativnim kretanjima.

Dok se akcija nastavljala na tržištu, bilo je puno drugih vijesti koje su kripto ulicu zauzimale. Ukupna tržišna kapa ovog tjedna također je porasla za blizu 5%, što ukazuje na priljev sredstava u BTC, jer ponovno bilježi neke pozitivne vijesti iz medija u prvom redu. S tehnološke strane, Google je naglo uklonio proširenje Dapp preglednika MetaMask iz trgovine Chrome Extension bez ikakvog objašnjenja.

Google je također ažurirao svoje smjernice za svoj Play Store koji sada zabranjuje aplikacije koje se bave rudarstvom kriptovaluta. Američki DIP od regulatornih je tijela odgodio donošenje odluke o pet zahtjeva za Bitcoin ETF koje je podnio davatelj sredstava Direxion do rujna, odbijajući zahtjev za ETF koji su podnijeli blizanci Winklevoss.

bitcoinIzvor: Coin360.io pristupljeno 29. srpnja 2018. u 10:55 IST.

Bitcoin [BTC]

Bitcoin je ovaj tjedan zabilježio solidan skok od oko 10,5% koji se kretao iznad 8000 USD, stavljajući bikove pod kontrolu drugi tjedan. Smješten znatno iznad u zoni sigurnosti 8000 USD, Bitcoin uživa u pozitivnom osjećaju koji se oko njega gradi, posebno s raznim vijestima o rastućem institucionalnom interesu. Iako je bilo nekoliko shakeups-a zbog odbijanja i kašnjenja Bitcoin ETF-a, ipak nije bilo dovoljno da se značajno naruši podrška od 8000 USD.

Cijene su tijekom tjedna dosegle najvišu razinu od 8.424,2 USD, a najnižu od 7.409,10 USD. Razmjene koje su ovog tjedna bile aktivnije u količinama s BTC-om na različitim parovima bile su Binance (5,64%), OKEx (4,17%) i ZB.com (3,96%).  

Ovaj tjedan Business Insider intervjuirao je Jefferyja Wernicka, jednog od ranih investitora u Bitcoin, koji je rekao da su ljudi krivo razumjeli Bitcoin i da nisu svjesni njegove filozofije kad je stvoren. Bitcoin je nazvao “narodnim novcem” objašnjavajući ga kao skladište vrijednosti, a ne mehanizam plaćanja. Bill Miller, osnivač tvrtke Miller Value Partners i glavni direktor za investicije, također je razgovarao o svojim stavovima o Bitcoinu rekavši da je BTC zanimljiv, ali nije impresioniran puno Altcoina.

Važno: Bitcoin analiza: Zašto SEC može odobriti Bitcoin ETF? Što je ovog puta drugačije?

Ethereum [ETH]

Dok je Bitcoin nastavio svoj potez, Ether nije uspio ponoviti isti, dajući ovog tjedna samo sentimentalni dobitak od 0,5%. Mnogi analitičari vjeruju da Ethereum ima vlastitih tehničkih problema, uključujući zagušenja blockchaina, što novčić polako čini manje atraktivnim. Metamaska ​​novčanika također je uklonjena iz Google Play trgovine. No kako je tjedan trebao završiti, količina Ethereuma zabilježila je ludi skok u količinama koji su ga preuzimali nad količinom Bitcoina, što se smatralo znakom da se bikovi možda vraćaju. Sljedeći tjedan trebao bi nam reći jasnu sliku, kao što ponekad brojevi obično nestanu.

Cijene etera, na vrhu, ovog tjedna bile su 483,70 USD, a bile su najniže od 461,42 USD, što je prilično u ovom uskom rasponu. Tržišta koja su ovog tjedna bila aktivnija u količinama s ETH-om na različitim parovima bila su DOBI trgovina (6,36%), Binance (4,74%) i ZB.COM (4,08%).

U vijestima koje su okružile Ethereum bilo je da je istraživač blokova Ethereum Etherscan imao očigledan pokušaj hakiranja u kojem je potencijalni napadač pokušao koristiti odjeljak komentara za posluživanje zlonamjernog koda. Čini se da je komentator uspio zaobići Disqusovu XSS zaštitu.

Također, mnogi stručnjaci nisu bili vrlo raspoloženi prema Ethereumu, uključujući Tetras Capital sa sjedištem u New Yorku i Timothy Young iz obiteljskog ureda u San Franciscu, Hidden Hand Capital koji su oboje vjerovali da procjena ETH-a i prevara oko njega nisu opravdani jer Ether ima tehničkih problema poput mreže zagušenja, pitanja decentralizacije i moguće regulacije okolnih ICO-a, koji koriste Ehtereum Blockchain, koji će se smatrati ponudom vrijednosnih papira.

Također pročitajte: Pakistanci koji promatraju kripto za opstanak usred kolapsirane ekonomije, možda se kreću venecuelanskim putem

Također, pročitajte: Vrijeme je, američka vlada. Ispitati budućnost kriptovaluta kao novca u raspravi 18. srpnja

Mreškanje [XRP]

Izgleda da je od svih glavnih kovanica XRP najviše razočarao. Duh da ga se naziva zaštitom nije spreman napustiti XRP jer cijene i dalje stagniraju – negativne unatoč pozitivnom osjećaju. Na vrhu su ovog tjedna cijene XRP iznosile 0,466983 USD, a prema dnu su kotirale 0,438565 USD. Razmjene koje su ovog tjedna bile aktivnije u količinama s XRP-om na različitim parovima bile su HitBTC (12,62%), Huobi (11,82%) i Binance (8,57%).

Unatoč tome što nije imao velike promjene cijena, XRP je uspio prikupiti neke vijesti jer je Charlie Lee, osnivač Litecoina, XRP nazvao dijamantom. Mediji su izvijestili i o Cory Johnson, glavnom tržišnom strategu Ripplea, rekavši da je XRP prava kovanica za pomicanje novca zbog svoje brzine nazivajući Bitcoin i Ethereum sporim u tu svrhu. Također je rekao da je Ripple oduševljen što se regulatori uključuju u kripto, jer bi to donijelo više jasnoće.

Ostali pokretači i tresači

Ostali novčići koji su ovaj tjedan napravljeni na vrhu i na dnu prema CoinMarketCap (pristupljeno 29. srpnja u 23:15 IST) bili su.

Pokretači

  • Refereum – pokazuje porast od 224,71%
  • DMarket – pokazuje rast od 174,96%
  • adToken- Prikazuje rast od 131,42%

Tresalice

  • SyncFab – pokazuje pad od 53,49%
  • Seele- Pokazuje pad od 51,03%
  • Toacoin – Prikaz pada od 49,51%

Što mislite kako bi bilo raspoloženje kripto tržišta sljedeći tjedan? Javite nam svoje stavove o istom.

Da biste pratili ažuriranja DeFi-a u stvarnom vremenu, pogledajte naš DeFi feed vijesti Ovdje.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map