5 ok, amiért a kriptopiac az Altcoin-szezon küszöbén áll

hirdetés Phemex

Úgy tűnik, hogy a kriptopiac az Alt-szezon tartományának felülvizsgálatának küszöbén áll. Nem csak a DeFi, hanem más altcoinok is bullish trendet mutatnak az elmúlt hetekben, míg a Bitcoin alapvetően helyben maradt. A közepes kapitalizációjú altcoinok bikapiacainak és a Bitcoin árának megszakadása erősen megalapozza az altcoin futását.

A top 20 kriptovaluta átlagos nyeresége piaci kapitalizáció szerint meghaladja a 6% -ot, míg a Bitcoin a 100 dolláros tartományban 9265 dollár körül mozog. Sőt, úgy tűnik, hogy a kereskedők a közepes kapitalizációjú altcoinokat részesítik előnyben az olyan csúcs kriptókkal szemben, mint az Ethereum [ETH], az XRP, a Bitcoin Cash [BCH] és a Litecoin [LTC]..

Wow ez tényleg egy $ ALT szn

– Koroush AK (@KoroushAK) 2020. július 8

DOGE érme mánia és a közösségi média kötetei

A DeFi mániával együtt az egyik figyelemre méltó példa a Tikecok Dogecoin mániája. A közösségi média platform felhasználói nyilvánvalóan 25 dolláros DOGE értékű vásárlási trendet kezdenek meggazdagodni, amikor a trend megragad és elérte az 1 dollárt..

A Dogecoin [DOGE] valójában egy szarkasztikus kísérlet volt, amelyet a pump and dump séma kriptovalutákkal történő kiemelésére fejlesztettek ki. WhalePanda, korai Bitcoin befektető és elemző jegyzetek,

Jackson viccként készítette el a Dogecoin-t. Utálta azt a tényt, hogy az emberek valóban vásároltak, adtak el, fektettek be és vesztettek pénzt. Nagyjából ellenzi a szabad piacot és a kapitalizmust.

Lunar crush, a közösségi média mennyiségeire összpontosító elemző cég tweetelt,

11 356 volt $ doge a társadalmi bejegyzés ma 9 730 szociális hozzájárulótól származik. Ez minden idők csúcsa.

Elemzésük szerint a Chainlink [LINK], a Cardano [ADA], a Dogecoin [DOGE], a VeChain [VET] és az ICX kapta a legjobb pontszámot, ötvözve az árat és a közösségi média teljesítményét.

Bitcoin dominancia százaléka

A Bitcoin [BTC] dominanciájának hatóköre kereskedési volumenre bővül, és a piaci kapitalizációban jelentősen eltér.

bitcoin dominancia százalékos kriptopiacA Bitcoin dominanciája a kriptopiacokkal szemben (TradingView)

A Bitcoin dominanciája az 50 és 200 napos EMA (Exponential Moving Average) alá esett, és a Bitcoin dominanciájának emelkedő tendenciája alá esett..

Ennek ellenére a kereskedőknek óvatosnak kell lenniük a lépés folytatásával kapcsolatban. A téglalap alakú terület a 2019 eleji hasonló kitörés fraktálanalízisét mutatja. A piac meglehetősen gyorsan visszatért a Bitcoin-hoz, mivel 2019 elején az altkoinokon növekedtek a nyereségek. Kiemelt kereskedő és elemző, Cantering Clark (alias), tweetelt,

Tekintettel arra, hogy a kriptográfia saját verzióval rendelkezik a szektorforgatásról a DeFi-vel, a Midcaps-szal és most olyan nevetséges dolgokkal, mint $ DOGE, nehéz lenne elképzelni #Bitcoin nem profitál abból, hogy a pozitívabb árak tovább haladnak, amíg a zenei szék játék nem fejeződik be.

2017 Vibes?

A 2017-es ICO-buborék a blockchain technológia innovatív és potenciálisan jövedelmező irányvonalára épült, amely decentralizált kriptográfia révén átalakítja a FinTech-et és a különféle iparágakat. Az altcoinok jelenlegi emelkedése nem újrahasznosított altcoin-futtatásnak tűnik, hanem a tőke friss beáramlásának a DeFi-n keresztül. Ez az új tőke általában változik, vagy más projektekben is lehetőségeket keres. A DeFi zsetonok piaci kapitalizációja az elmúlt hetekben ugrásszerűen 7,4 milliárd dollárra emelkedett.

Ennek ellenére ez csak az emelkedés első fázisa, és az előző alt-évad megismétléséhez egy darabig folytatnia kell. Mati Greenspan, pénzügyi elemző és a Quantum Economics alapítója, aki reméli a folytatást neves arról, hogy itt van-e az alt-évad,

Nem. Egy szezon azt jelenti, hogy egy ideig tart. Ez inkább Alt-szerda, abban a reményben, hogy Alt-július lesz.

A Stablecoin-kínálat növekedése

Az állati eredetű termékek piaci kapitalizációja minden nap új csúcsokat hoz; jelenleg 11,2 milliárd dollár. A múltban a stabil állományokba beáramló pénz a kriptobikapiacok előfutáraként működött.

usdt stablecoin kötetA Stablecoin kumulatív mennyisége (Forrás)

Sőt, az USD stablecoin értékelésének növekedése több mint kétszerese a 2019 eleji növekedés mértékének. Ez a Bitcoin árának volatilitásának csökkenése mellett ismét 2019-re emlékeztet..

Az Altcoins teljes piaci kapitalizációja

Végül, de nem utolsósorban, az altcoinok piaci kapitalizációja meghaladta a hosszú távú bearish trendvonalat heti skálán.

összesen2 piaci kapitalizációAz Altcoins teljes piaci kapitalizációja (TradingView)

A kereskedők az altcoin futások folytatásának trendvonala feletti lezárásra és konszolidációra számítanak.

Ön szerint mennyi az alt-szezon valószínűsége a jelenlegi piacon? Kérjük, ossza meg velünk véleményét.  

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map