A Binance ugati Fiat-to-Crypto Exchange-je elindítja az ugandai shilling párosítását a BTC-vel és az ETH-val

hirdetés Phemex

Október 15-e lenne az a nap, amelyre Uganda és Afrika kriptopénzei történetében emlékeznek, amikor a Binance bejelentette fiat-kriptovaluta-cseréjének indítását Ugandában. A tőzsde elsőként biztosítja a BTC és ETH párok helyi pénznemét, az ugandai shillinget.

További kriptovalutapárok, ugandai shillingekkel a következő hónapokban

A Binance Uganda az első fiat-crypto tőzsde, amelyet a Binance indított el, a kereskedelem volumene szerint a legnagyobb kriptovaluta-tőzsde. A Binance által kifejlesztett technológia tetejére épített Binance Uganda másodpercenként 1,4 millió tranzakció feldolgozására képes, és a hét minden napján, éjjel-nappal élő ügyfélszolgálattal rendelkezik..

A tőzsde kezdetben támogatni fogja az ugandai shillingek (UGX) Bitcoin (BTC) és Ethereum (ETH) kereskedelmét, további kereskedési párok hozzáadásával. A felhasználók az első hónapban mentesek a kereskedési díjak alól.

“Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy hivatalosan elindítottuk az első fiat-kriptográfiai cserét Ugandában” – mondta Wei Zhou, a Binance pénzügyi igazgatója. „Szorgalmasan készülünk erre a cserére helyi partnereinkkel, amióta csapatunk 2018. áprilisában először ellátogatott Ugandába. Ez csak az első lépés azon erőfeszítéseinkben, hogy a blokklánc-technológiát felhasználva támogassuk az afrikai fenntartható gazdasági fejlődést, és várjuk, hogy további újítások a régió számára. ”

A Binance a világ legnagyobb digitális pénzváltója, a Coinmarketcap adatai szerint csak a BTC 24 órás volumene csupán 1,97 milliárd dollár értékű. A vállalat nyilvánosságra hozta a fiat-képes tőzsdék megnyitását Liechtensteinben, Máltán és Szingapúrban. Eddig a tőzsdét csak a kriptográfia közötti kereskedelemre optimalizálták.

Ugandában a kriptovaluta és a blokklánc átvétele és fejlesztése továbbra is növekedést mutat. A 44 millió lakosú ország különféle blockchain konferenciáknak, egyesületeknek és közösségeknek ad otthont, kabinet szintű támogatással.

A Binance csapata a Telegram népszerű üzenetküldő platformjára is rákattintott, hogy létrehozzon egy csevegőcsoportot, ahol az új felhasználók kérdéseket tehetnek fel a regisztrációval és más ügyfelekkel kapcsolatos kérdésekkel kapcsolatban..

Az afrikai befektetők felvidították Binance Ugandába költözését. Michael Kimani, a vezető kenyai kripto szószóló azt mondta: “Ez nagyszerű hír!” ahogy tweetelt,

Ez nagyszerű hír!

Versenyt indít az afrikai országokban a kriptovaluta-kereskedelem számára kedvező környezet kialakításában az afrikai devizákkal szemben


muhimu a határokon átnyúló kereskedelemhez, az afrikai intra kereskedelemhez, online fizetésekhez, pénzátutalásokhoz, kereskedelemhez, befektetési spekulációkhoz https://t.co/mjV48DwoH8

– Michael Kimani (@pesa_africa) 2018. október 15

A Blockchain Africa azt is kiemelte, hogy a Binance ez a lépése valójában foglalkoztatási lehetőségeket teremt Ugandában. Ez a tweet,

Nagyszerű látni a világ legnagyobb # kriptovaluta csere, @Binance megteremtve a szükséges foglalkoztatási lehetőségeket #UgandaFiatalsága #blokklánc! #BlockchainInAfrica #Afrika https://t.co/FcQqCaVo7k pic.twitter.com/mtWWB1Ai7b

– Blockchain Africa (@BlockchainZA) 2018. augusztus 21

Uganda mint nemzet vegyesen vélekedett a kriptovalutákról. Yoweri Museveni ugandai elnök pozitívan nyilatkozott a blockchain technológiáról – de a kriptovalutákról nem. Elmondta az ugandai Blockchain Szövetség által Kampalában májusban rendezett Africa Blockchain konferencián, hogy „új technológiát kell keresni, amely lehetővé teszi a dolgok gyorsabb mozgását és az ezzel járó új rendszereket”.

Emmanuel Tumusiime-Mutebile jegybankelnök nyilvánvalóan az ellenkezőjéről beszélt egy ugyanezen konferencia korábbi beszédében. A Mutebile azzal vádolta a blockchain technológiát, hogy hiányzik a szükséges pénz a valuta fenntartásához. De az ugandák, többnyire szakemberek, különösen kedvelik a virtuális pénzeket, különösen a bitcoinokat.

A Binance jelenléte a kelet-afrikai országban várhatóan fokozza a pénzügyi befogadást egy olyan országban, ahol az állampolgárok csupán 33 százaléka használja nyilvántartott pénzügyi számlákat. De ez az a hely, ahol a bitcoin valószínűleg akadálytalanul virágzik. Néhány üzlet és étterem Kampalában – Uganda fővárosában – ma már elfogadja a bitcoint fizetőeszközként.  

Megnyitja-e a Binance ez a lépést az afrikai kriptokereskedelem előtt? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map