A Binance vezérigazgatója és a Crypto Community szembeszegül a blokk FIN-létrehozó cikkével a Binance-ről

hirdetés Phemex

November 21-én a The Block közzétette az cikk azt állítva, hogy a Binance’s Shanghai rendőri rajtaütést követően bezárta sanghaji irodáját. A kiadó a cikkben nem árulta el forrását. A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao, más néven CZ azonban elutasította a hírt, mint kísérletet a FUD létrehozására. Sok más kriptográfiai személyiség és felhasználó is felhívta a FUD-ot és bírálta a The Blockot a téves bejelentések miatt. 

A blokk követelései

A blokk cikke szerint a Binance sanghaji irodájában a rendőrség razziát hajtott végre, ahol a Binance vezetői és közel 100 alkalmazott dolgozott. A blokk hozzászóláshoz fordult a Binance-hez, de a Binance szóvivője elmondta nekik, hogy a vállalatnak nincs „állandó irodája Sanghajban”..

“Nincsenek egységeink Kínában, a legtöbben távolról dolgozunk Kínában” – mondta a szóvivő.

Úgy tűnt azonban, hogy a cikk kérdésesen vizsgálta a Binance szóvivőjének válaszának legitimitását. Azt mondta –

Binance tagadja a kínai iroda puszta létét annak ellenére, hogy a The Block a Binance képviselőivel folytatott beszélgetések részeként látta az iroda fényképeit a szóban forgó helyről.

A cikk a továbbiakban a Binance nem világos terveiről beszélt egy pekingi irodával kapcsolatban. A cikk azt mondja, hogy a Binance azt tervezte, hogy “sanghaji helyzete mellett” irodát nyit Pekingben. De az új iroda tervei nyilvánvalóan felszámolásra kerültek a cikk szerint.

CZ kritizálja a blokk állítólagos téves jelentését

A cikk nemcsak a Binance vezérigazgatóját, hanem a kriptográfiai közösséget is láthatóan felzaklatta, és bírálták a kiadót hamis információk közzététele miatt.

A cikk közzététele után nem sokkal a CZ a Twitterre küldte, és közzétette, hogy a rendőrség nem hajtott végre rajtaütést, és a cikk egyszerűen létrehozta a FUD-ot..

Se rendőrség, se rajtaütés, se hivatal. Remélem, nem fizetett, hogy elolvassa azt a FUD blokkot. pic.twitter.com/W2msvY2hSA

– CZ Binance (@cz_binance) 2019. november 22

Dovey Wan kriptográfiai befolyásoló bejegyzésének retweetelésével CZ azt is elmondta, hogy néhány, Kínából még mindig működő tőzsde hírtelevíziókat és kulcsfontosságú vezetőket (KOL) fizetett a FUD elterjesztésére a Binance körül. A Wan tweetjében említett cserék KuCoin, Ok, Gate és Huobi voltak.

Érdekes módon tudom, hogy ebből a négy tőzsdéből kettőnek, amelynek valójában irodái vannak Kínában, hírüzleteket és KOL-okat fizetnek, hogy terjesszék a FUD-ot a Binance-ről. És nem gondolva végig, ha Kína le akar zárni bármilyen irodát, ők maguk lennének. https://t.co/4pjlljyNR5

– CZ Binance (@cz_binance) 2019. november 22

Megosztott egy képernyőképet egy pár nappal ezelőtt folytatott beszélgetéséről, ahol elmondta valakinek, hogy tud olyan kínai csereprogramokról, amelyekben 7+ és 12+ csoportok vannak elhelyezve, hogy negatív tartalmat írjanak a Binance-ről..

pic.twitter.com/oU6Pcry63k

– CZ Binance (@cz_binance) 2019. november 22

Ő még üzenetet tett közzé a kriptopénztárak számára, hogy amikor összegyűjtötték a projektjükre szánt összegeket, a FUD elleni küzdelemre fordítsanak néhányat.

A Binance-t támogató kriptográfiai közösség

Sok kriptográfiai személy és felhasználó is összeállt, hogy támogassa a Binance-t. A Crypto szószólója, Brad Laurie megkérdőjelezte a The Block forrásainak megalapozottságát –

Összezavarodott Celia Wan címe ben @A háztömb__ cikk:

"Források szerint a Binance sanghaji irodája a rendőri razziát követően leállt"

Miért? mert a jó újságírásnak BIZTOSAN KELL lennie a FORRÁSBAN & a „források szerint” kijelentése furcsa.

+ csak elolvasása 18 dollár / hó!@NuggetsNewsAU válaszol pic.twitter.com/QFecXP1kNy

– Brad Laurie (@Brad_Laurie) 2019. november 21

Tommy Mustache, a kriptográfia befolyásolója elmondta, hogy a blokkban nem lehet megbízni, és összehasonlította azt Craig Wright-szal, aki Satoshi Nakamoto volt..

Ebben a titkos hírablakban, a blokkban nem szabad megbízni. Ugyanolyan megbízhatóak, mint Craig Wright, aki Satoshinak vallja magát.

Történetek kitalálása, majd állítása, hogy vannak "források" hogy megerősítsem. A CZ éppen kijelentette, hogy a Binance-nek nincs irodája Sanghajban.@A háztömb__ https://t.co/BDyYext38V

– Tommy bajusz (@MustacheTommy) 2019. november 22

A cikk kattintási csalitól a Blokk és bulvár összehasonlításáig a kriptográfiai közösség több tagja is eljött, hogy támogassa a Binance-t..

Forrás: Twitter

Összeomlott a piac a Binance FUD miatt?

Iroda vagy nincs hivatal, a kriptopiac összeomlása egybeesik a Binance FUD születésével. A Bitcoin több mint 10% -kal 7000 dolláros szintre zuhant, az Ethereum pedig 14% -ot esett 145 dolláron. A top 10 érme többi része szintén jelentős veszteségeket szenvedett el. Valószínű, hogy a kriptográfusok pánikba kezdtek. Ran NeuNer, a kriptográfia elemzője közzétette a Twitteren a kriptopiacon bekövetkezett zuhanást, és tweetje különböző válaszokat adott a közösségtől.

Bocsásson meg a tudatlanságomért, de miért befolyásolja a Binance sanghaji irodájának rendőri rajtaütése (ha valóban megtörtént) a Bitcoin árát?

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 2019. november 22

Egy Twitter-felhasználó szerint az egész helyzet egy „játék”, amelyet a bálna játszik.

Forrás: Twitter

Egy másik felhasználó úgy érzi, hogy a baleset az események által okozott bizonytalanságnak tudható be az emberek körében.

Forrás: Twitter

Most még várat magára, amikor a FUD feloszlik, és a kriptopiac kezd helyreállni.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map