A Bitcoin árjóslatok egyre őrültebbek: A sziklafenék a Holdon túlra kerülnek

hirdetés Phemex

A Bitcoin árjóslása napjainkra már normává vált, különösen azóta, hogy a Bitcoin 2017 decemberében elért csúcspontját (ATH) 19 500 dolláron érte el. A bitcoin aljától az exponenciális emelkedésig mindannyian hallottuk az egészet.

Tehát nézzük meg a legfrissebb Bitcoin árjóslatokat a bizarr bearishtól az őrülten bullishig.

A Naysayerek: Rendkívül medvék

Amint a Bitcoin ára lefelé kezd mozogni, az anti-Bitcoinerek kijönnek, és elkezdik dühöngeni és jósolni, hogy nullára ér, vagy feledésbe merül..

Dr. Doom széthúzza a Bitcoint

Nouriel Roubini, a híres „Dr Doom” közgazdász az egyik ilyen név, aki mindig is ellenezte a Bitcoin-ot, és arra számított, hogy ez a „buborék” kipukkad. Legutóbb, amikor a Bitcoin 6 ezer dollárra süllyedt, Roubini megjósolta, hogy nullára fog érni, az „emberiség történelmének legnagyobb buborékjának” nevezve.  

De mint tudjuk, a Bitcoin továbbra is erősen működik, és várja a következő bikaversenyt.

Ezúttal vele ment,

„Lehet, hogy a Bitcoin nem csalás, de nem méretezhető. Szóval szép, ott van, de nincs jövője. ”

Ezenkívül hozzátette:

„A Bitcoin ott lesz. Érdemes lesz közel nulla, de ott lesz. ”

A Vanguard közgazdásza nullát jósol


Egy másik név Joe Davis, az 5,1 billió dolláros Vanguard vagyonkezelő vezető közgazdásza, aki lelkes a blokkláncért, de egyáltalán nem a kriptopénzekért. A bitcoinról beszélve még májusban megosztotta,

“Megfelelő valószínűséget látok abban, hogy az ára nulla lesz.”

A részvényekkel ellentétben úgy véli, hogy a cryptos befektetési esete gyenge, és ez sem a közgazdaságtanon alapszik. Mint neki, ez mind spekuláció.

Mondjuk jól: A bullishak

A feltörekvő piacok robbanásszerűen magasabb szintre emelik a Bitcoin-t

Tom Lee, a Fundstrat munkatársa mindig is rendkívül bika volt a Bitcoin-on, és nemrégiben megerősítette 20 000 dolláros előrejelzését ez év végéig.

De ezúttal megosztott egy másik potenciálisan bullish forgatókönyvet, amikor elmagyarázza a feltörekvő és a bitcoin piac közötti összefüggést. Lee szerint az árapály változása következik, amely egy közelgő nagygyűléshez vezet.

„Mindkettő lényegében az év elején tetőzött, és mindkettő csökkenő tendenciát mutat. Amíg a feltörekvő piacok meg nem kezdenek fordulni, azt hiszem, bizonyos szempontból ez a korreláció fog tartani, és elmondja nekünk, hogy a mentalitás egyfajta kockázata az, hogy a vásárlók nem vesznek bitcoint.

Valahányszor gond van a feltörekvő piacokon, a befektetők elkerülik a kockázatot, ami számukra nincs bitcoin. De amint a kockázatvállalási hajlandóság visszatér és a Fed leállítja a kamatemelési politikát, „a Bitcoin robbanásszerűen magasabbra zárhatja az évet”.

Új szám, gyorsabb elfogadás

A legújabb Bitcoin-előrejelzést a BTCC tőzsde társalapítója, Bobby Lee mondta:

„Amikor a #Bitcoin az elkövetkező években meghaladja a 60 000 USD árszintet, eléri az 1 billió dollár összforgalmi értéket. Ez hatalmas # mérföldkő lesz a $ BTC számára, és nagyobb árstabilitást, magasabb globális likviditást és még gyorsabb alkalmazást eredményez világszerte. “

Továbbá felajánlotta jóslatának magyarázatát:

#BitcoinMining az ipar mindössze 12 millió dollár / nap, szemben a 2003-as 335 millió dollárral #Aranybányászat ipar.

megjósolom # haspower tovább fog növekedni #Bitcoin a napi $ számok növekedésével.

Ha a globális napi termelés 2 + év alatt eléri az 54 millió dollárt, az adna $ BTC ára 60 000 dollár.

– Bobby Lee (@bobbyclee) 2018. augusztus 26

Néhány további figyelemre méltó említés:

Ez év elején Winklevoss ikrek azt mondták, hogy a Bitcoin alulértékelt, és „potenciális felértékelődése 30–40-szeres”.

Max Keizer, a Bitcoin korai alkalmazója, rövid távú árjóslása 28 000 dollár, míg hosszú távú jóval meghaladja a 100 000 dollárt.

Ez a minta egészen a 100 000 dolláros Bitcoin-ig megismétlődik … pic.twitter.com/o9Wj4reBtv

– Max Keizer (@maxkeiser) 2017. június 2

A Bitcoin mindkét oldala

Vagy 2 ezer dollár, vagy 60 ezer dollár

Nemrégiben Panos Mourdoukoutas professzor és a New York-i LIU Post Közgazdaságtudományi Tanszékének elnöke a Forbes két előrejelzését osztotta meg 2020-ban a Bitcoin árával kapcsolatban. A felezés évében körülbelül 55 930 USD lesz Hayes modellje alapján, vagy 2300 USD a per Wheatley modell.

3 ezer dollár a hold előtt

Egy másik érdekes jóslatot osztott meg Anthony Pompliano, aki arra számít, hogy a Bitcoin új csúcsokat ér el, de 2023 előtt nem. Ezenkívül elemzi, hogy mielőtt a Holdra kerülne, ez az év új szintjét éri el, amely valószínűleg 3000 dollár lesz..

Felülvizsgáltam a Bitcoin kilátásaimat, miután több időt töltöttem az adatok átkutatásával, mint amennyit be szeretnék ismerni. Még mindig nagyon bullish vagyok, de a vártnál tovább tarthat: https://t.co/TYEuoBaChh pic.twitter.com/yjF0VRt5Ey

– Pompás? (@APompliano) 2018. augusztus 24

A kripto köztudottan kiszámíthatatlan és rendkívül ingatag, így bárki kitalálja, hogy melyik árjóslás valósul meg. Egyelőre csak várhatunk és remélhetjük a töltő bikákat!

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map