A Bitcoin növekvő érettsége és csökkenő volatilitása megőrzi a bikafutás utcai pozitívumát

Az elmúlt 24-48 órában a Bitcoin 6400 és 6750 dollár között mozgott, jó konszolidatív támogatást mutatva, mintegy 6500 USD körül. Az elmúlt héten az érme meglehetősen 6500 USD körül mozgott, és még akkor sem sérti meg jelentősen a támogatást, ha az altcoins méh illékony körülötte. A volatilitás, az utcai érzelmek és a technikai mutatók hirtelen zuhanása egyértelműen jelzi a piac érettségét, és elhiteti velünk, hogy a bikafutás csak közel lehet.

A Bitcoin a visszaesések ellenére is erős marad

A kriptovaluták általában az idei év nagy részében alacsonyabban kereskedtek olyan tényezők miatt, mint a fokozott szabályozási ellenőrzés, a kormányzati fellendülések fellendülése és attól tartanak, hogy a digitális pénznemek általános bevezetése hosszabb ideig tarthat, mint amire néhányan számítottak. De ha valaki az elmúlt 2 hónapban megfigyeli a vezető kriptovalutát, akkor a Bitcoin néhány keményen negatív híráram ellenére nagyjából stabil maradt. Augusztus eleje óta a Bitcoin stabilan 6300 és 6800 dollár között mozog, ritkán törve ki a 6800 dolláros ellenállási szintet és a 6300 dolláros támogatást.

Éppen a múlt hónapban a SEC elutasította a kilenc kriptovaluta alap jegyzékbe vételére irányuló kérelmet, többek között a manipulációval kapcsolatos folyamatos aggodalmakra hivatkozva, bár újból átgondolta őket. Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdei Bizottsága (SEC) már a múlt héten ismét elhalasztotta a döntést a VanEck és a SolidX Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) iránti kérelméről. A múlt héten kívül az engedéllyel rendelkező japán kriptovaluta tőzsde, a Zaif újabb kriptovaluta-lopásról számolt be, 60 millió dollár értékben. A tőzsdét szeptember 14-én 17 és 19 óra között feltörték. A Nikkei szerint háromféle digitális érmét – Bitcoin, Bitcoin Cash és Monaco – loptak el Zaif „forró pénztárcájából (mindig csatlakoztak a hálózatokhoz)..

Ezeket a híreket a bitcoin drasztikusan ösztönözte, de ezúttal az érme stabil volt a kudarcok ellenére, amelyek határozottan a stabilitás és az érettség jeleit mutatják. A Bitcoin stabilitásának növekedése azt is lehetővé tette, hogy a piac kevésbé legyen érzékeny a hype-ra és a konkrét eseményekre.

Is, olvas: Bitcoin lassú, 6510 dollár, de vad lendület van úton

A szakértők is úgy vélik, hogy a Bitcoin stabilan fordul, és egy nagy rally láthatáron van

Nagyon sok kutató, elemző és befektető az utcán úgy véli, hogy a Bitcoin piacai lejártak, és ezek jelenthetik azt az alapot, amelyen a kriptovaluta drágulhat. A múlt héten a Chainalysis kutatói jelentéssel jelentkeztek, miszerint a bitcoin piac az elmúlt kilenc hónapban érlelődött. A Bitcoin árának meredek csökkenése ellenére a befektetők többsége kitartott befektetése mellett, minimalizálva pozícióik változásait még a bizonytalanság és a rendkívüli volatilitás időszakában is.

Néhány személyiség is támogatta ezt. Erik Voorhees, a ShapeShift vezérigazgatója megjelent a CNBC-n, és kijelentette, hogy a Bitcoin és más főbb kriptovaluták medvepiaca fokozatosan véget ér.

„Nem számítok arra, hogy [a medvepiac] hamarosan véget ér, bár azt gondolom, hogy az összeomlás mértéke jelentősen lelassult. Általában ezekben a buborékokban, miután több hónapos csökkenő tendenciát éltél át, egy ideig lógni tudtok egy tartományban […] De azt hiszem, hogy az összeomlás többségével végeztünk. “

A milliárdos befektető, Mike Novogratz kijelentette, hogy a piac elkezdte mutatni az eladói fáradtság jeleit, mivel a medvék kényelmetlenné váltak a kriptopénzek ilyen alacsony árkategóriában történő értékesítésében. Novogratz hangsúlyozta, hogy a kriptopénzpiac különböző technikai mutatók alapján alulról érkezett.

– Azt hiszem, tegnap alacsony szintet értünk el. Retusálta a múlt év végi csúcsokat és azt a gyorsulási pontot, amely a hatalmas rallyhoz / buborékhoz vezetett. A piacok szeretnek visszalépni a kitörésig. Visszajuttattuk az egész buborékot.

Mivel a bitcoin nem mutat nagyobb reakciót a pozitív vagy negatív hírfolyamokra, és konszolidációja 6500 USD körüli zónákra készteti az elemzőket és a szakértőket, a legtöbb elemző és szakértő úgy érzi, hogy ez lehet a Bitcoin legalja, és a rally mindjárt itt lehet.

A Bitcoin Bull futás jóslatai valóra válnak? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map