A Bitcoin sztrájk foglalkozik a futball, az eToro és a Quantocoin Fostering Crypto globális kitettségével

hirdetés Phemex

A Bitcoin megtalálja a módját, hogy kapcsolódjon a globális sporthoz, ez valóban nagy pozitívum lehet, mivel a kriptók globális figyelmet kapnának. Úgy tűnik, hogy ez történik, mivel 7 angol Premiership klub együttműködött az eToróval, hogy a játékosok átigazolása során nyomon kövessék a kriptovalutákat..

A futball vitathatatlanul az egyik legnézettebb és követett sport a világ minden tájáról. A klubszinten futballozó szurkoló páratlan, különösen az angol Premier League és az olasz Serie.

Az eToro bitcoint hoz a futballba

Az eToro, amely a kriptovaluták globális platformja, hét Premier League klubbal kezdett partnerséget, hogy nyomon kövesse a kriptovaluták használatát a játékosok és tranzakciók során. A hét klub, amely aláírta a partnerséget, a Brighton, a Tottenham Hotspur & Hove Albion F.C., Cardiff City F.C., Crystal Palace F.C., Leicester City F.C., Newcastle United F.C. és Southampton F.C..

Ezek a partnerségek jelentik az első lépést abban, hogy a bitcoin és a kriptovaluták által kínált lehetőség eljusson egy olyan globális sportághoz, mint a futball. Az eToro úgy véli, hogy a kriptográfia és az ezt megalapozó technológia, a blokklánc javíthatja a futballt és a sport világát.

Az eToro számára is, ha partnere leszünk a hét Premier League-klubnak, a marketing lehetőségek széles skálája révén világszerte elérhetővé válhat, beleértve a meccsnapi LED táblákat, a játékosok hozzáférését, a jegyeket és a digitális jogokat.

Iqbal V. Gandham, az eToro brit ügyvezető igazgatója elmondta:

A mai bejelentés az első kis lépés a futball felé vezető hosszú úton, amely teljes mértékben átfogja a blockchain technológiát. Az oktatás kulcsfontosságú lesz annak érdekében, hogy az iparágak megértsék a potenciált, és így a globális expozíció megszerzése e Premier League klubok révén nagyszerű lehetőséget jelent a tudatosság növelésére.

“A Blockchain átláthatóságot jelent, ami azt jelenti, hogy javíthatja az élményt mindenki számára, aki szereti a” gyönyörű játékot “.”  

Néhány nyilatkozat a kluboktól is,

Fran Jones, a Tottenham Hotspur FC partnerségi vezetője mondott:

“A Tottenham Hotspur-nál elkötelezettek vagyunk a technológia és az innováció mellett, és mint ilyenek, örömmel fogadjuk az eTorot partnerként egy olyan kategóriában, amely gyorsan fejlődik.”

Paul Barber, Brighton vezérigazgatója & Hove Albion F.C. mondott:

„Brightonban büszkék vagyunk arra, hogy élen járunk abban, hogy új technológiákat és új ötleteket hozzunk a futballba. Örömmel üdvözöljük az eTorot partnerként, amely segíthet jobban megérteni a blockchain valódi potenciálját. “

Barry Webber, kereskedelmi igazgató, Crystal Palace F.C. mondott:

“A blockchain technológia izgalmas új lehetőségeket kínál az üzleti szektor minden területén, és örömmel üdvözöljük az eTorot mint partnert, hogy felfedezhessük a futballban rejlő lehetőségeit.”

Jonathan Gregory, kereskedelmi igazgató, Leicester City FC mondott:

„Örömmel üdvözölhetjük az eTorót a Klubban, mint hivatalos partnert, izgalmas együtt dolgozni egy ilyen innovatív iparági vezetővel. Hasonlóan a Leicester City-hez, az eToro is egy ambiciózus márka, amelynek jelentős globális elterjedtsége van, és nagyon várjuk, hogy az egész szezonban együtt dolgozzunk. “

David Thomas, kereskedelmi igazgató, Southampton F.C. mondott:

„Rendkívül örülünk, hogy üdvözölhetjük az eTorot mint klubpartnert. Bízunk benne, hogy együtt dolgozhatunk velük, és többet megtudhatunk arról, hogy a kriptovaluta és a blokklánc-technológia milyen potenciállal bírhat a fociban.

Ezenkívül olvassa el: Az eToro a Crypto Exchange elindításához, hogy versenyezzen a főbb platformokkal

Az Olasz Serie Liga szintén követi a kriptopénzek használatát

A Sky Sports által közzétett jelentés szerint a Rimie Football Club-t, amely a Serie C-ben játszik, eladták a Heritage Sports Holdings társaságnak, az Egyesült Arab Emírségek cégének, amely a sport világában zajló befektetésekkel foglalkozik, kriptovalutákban. Olaszországban először a fizetés kriptovalutával történik a Quantocoin partnerségnek köszönhetően.

A megerősítést közvetlenül Rimini elnöke, Giorgio Grassi kérte, aki egy sajtótájékoztatón kijelentette:

„A tárgyalások ezzel a csoporttal pár hónapja folynak […]. Az Heritage Sports Holdings a Quantocoin partnerével megpróbálja új ötleteket és szinergiákat hozni a csapatnak és a városnak sport-, márka- és technológiai szempontból. A Heritage Sports Holdings részvétele a kriptofizetési rendszer (QTCt) és a blockchain technológia használatát tekintve innovatív, amelyért a Heritage Sports Holdings más országokban már élen jár. […] Ez az akvizíció bekerül a futball történetébe, nagyon fontos visszhangot keltve Rimini városában. Az elmúlt hetekben az Heritage Sports Holdings nagy érdeklődést mutatott a Rimini márka és a futball iránti innovatív megközelítés iránt. Az új tagok értékelték a Rimini F.C. átláthatóságát. (ugyanaz az átláthatóság, amelyet jelenleg gyakorolunk, ha elmondjuk nektek ezeket a fejleményeket), gazdasági fenntarthatósága, területi jellege, elkötelezettsége a szolidaritás világa iránt, valamint az a kritikus tömeg, amelyet világunk kifejez minden kapcsolt vállalkozásával ”.

A Blockchain képes megváltoztatni a futball üzleti dinamikáját. Mindkettő számára előnyös helyzet. És ez nem csak az ablakok és a tétértékesítés átadását jelenti, hanem a jövőben a blokklánc és a kriptovaluták magukban foglalhatják a jegyárusítás, az átláthatóság problémáinak kezelését és az áruk hitelességének garantálását..

Más sportok is követni fogják a klubfutball-csapatok példáját? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map