A Bitcoin tovább csökken az EU Watchdog Bullish Sentiments ellenére, 7021 dollárt ér el 2021-ig?

hirdetés Phemex

A Bitcoin medvékkel küzd, mivel az árak folyamatosan csökkennek. Eközben az Európai Bizottság alelnöke úgy véli, hogy a folyamatos turbulencia ellenére a kriptográfiai eszközök itt maradnak. Tehát mi az esélye annak, hogy a Bitcoin eléri az új magasságot??

Bitcoin & a kriptopiac elveszíti a gőzt

A Bitcoin ma egy kis stabilitást tapasztalt 5 nap tiszta kínzás után, hogy ismét lecsökkenjen. Kissé felfelé ívelő görbén a Bitcoin figyelte a 6400 dolláros határt. Az írás idején azonban a Bitcoin 6280 dolláron kereskedett. A BTC mai árkategóriája 6292 és 6399 dollár volt, körülbelül 100 dolláros különbséggel.

bitcoin

Eközben a top 15 altcoin közül a vörös a vörös, kivéve a Stellar (XLM), a Monero (XMR), az IOTA (MIOTA) és az Ethereum Classic (ETC).

A legnagyobb veszteségű érmék jelenleg a Holo (HOT), a KuCoin Shares (KCS), a VeChain (VET) és a NEM (XEM).

Míg a jelentős nyereség az Emercoin (EMC), a Waves, a Dentacoin (DCN), a Tezos (TZX) és a TenX (PAY).

Tehát a piac többé-kevésbé vegyes érzelmekkel rendelkezik, amelyek a lefelé irányuló lendület felé hajlanak. Még mindig nem tudni, hogy az ár pontosan hová mozdul el innen.

Ezenkívül olvassa el: A Bitcoin Fund Approved, a kanadaiak most már nyugdíjas úton is befektethetnek & Adómentes megtakarítási számlák

Európai bizottság VP: Kripto itt marad

Eközben az EU Gazdasági és Pénzügyi Tanácsának (ECOFIN) néhány nappal ezelőtti, ausztriai bécsi ülése után az EU pénzügyminiszterei találkoztak, hogy megvitassák a kriptográfia új szabályait.  

Valdis Dombrovskis, az Európai Bizottság alelnöke, aki az EU pénzügyi stabilitását, pénzügyi szolgáltatásait és tőkepiaci unióját felügyeli, megosztotta a kriptográfiával kapcsolatos bullish véleményét:

„Úgy látjuk, hogy a rejtjelezési eszközök itt maradnak. A közelmúltbeli turbulencia ellenére ez a piac tovább növekszik. Különösen a kezdeti érme- vagy ICO-ajánlatoknál látjuk, hogy potenciálisan alternatív finanszírozás életképes formájaként jelenhetnek meg. Már az elmúlt évben az ICO-k segítettek több mint 6 milliárd dolláros forrásbevonásban, és ebben az évben ez a szám lényegesen nagyobb lesz.

Nyilvánvaló, hogy szerinte a kihívások abban rejlenek, hogy ezeket hogyan kell kategorizálni, és meghatározni, hogy a meglévő uniós szabályokat kell-e alkalmazni, vagy új szabályokat kidolgozni. Ezenkívül megjegyezte:

„Ma sok tagállam támogatta az ilyen feltérképezés szükségességét, ezért várhatóan még ebben az évben befejezzük ezt az értékelést. Ez szilárd talajt fog biztosítani a továbbépítéshez és a további lépésekről való döntéshez ezen a területen. ”

A Bitcoin az egekbe szökik?

Nemrégiben a Satis kutatócsoport merész előrejelzést adott a Bitcoin árfolyamáról, amely egy év alatt 32 000 dollárt, 3 év alatt 70 000 dollárt és a következő 5 évben 96 000 dollárt ér el, kijelentve:

“Jelenleg a teljes kriptográfiai eszközpiaci kapitalizáció döntő többségét a hagyományos értékpiacok tárolják, az offshore betétek pedig a teljes összeg közel 40% -át teszik ki.”

A Forbes szerint az elemzők megosztottak, amikor a Bitcoin eléri ezeket a merész jóslatokat az elkövetkező években.

Joe DiPasquale, a fedezeti alapok kriptopénztárának vezérigazgatója, a BitBull Capital elmondta:

„A Bitcoin ára 5 év alatt bárhol lehet, 10 000 és 100 000 dollár között. Pontos előrejelzést nehéz megadni, mert számos olyan fundamentum létezik, amelyek valószínűleg változnak mostanáig és 2023 között. A digitális pénznemek és eszközök jelentik a tranzakciók és az értéktárolás jövőjét, és a Bitcoin vezeti ezt a forradalmat. De ez nem teszi könnyűvé, hogy egy adott árcédulát öt éven keresztül garantáljanak. “

Míg Yazan Barghuthi, a Jibrel Network vezérigazgatója nem ért egyet ezzel a hozzászólással:

„Úgy gondolom, hogy a BTC-nek meggyőző felhasználási lehetősége van értékraktárként, különösen a hiperinflációval küzdő országokban (Irán, Törökország, Venezuela), de feltételezem, hogy jelentős piaci részesedést fog megkapni a magánbankoktól olyan piacokon, mint az Egyesült Államok, Svájc , Szingapúr, Németország, Hollandia stb. Az elkövetkező 5 évben rendkívül optimista. ”

De Eric Ervin, a Blockforce Capital vezérigazgatója úgy véli, hogy “érménként 100 000 dollár értékű bitcoin értékelése teljes mértékben lehetséges”, ahogy tovább említi:

“A Bitcoin jelenlegi 112 milliárd dolláros piaci felső határa a teljes globális pénzkészlet mindössze 0,1% -át teszi ki, amelyet jelenleg körülbelül 90,4 billió dollárra becsülnek.”

Közben Oliver Isaacs, blockchain befektető, tanácsadó & befolyásos kijelentette:

“Ha a kriptovaluták valóban megoldják a papír és a fiat pénznemek problémáit, amelyekről úgy gondolom, látni fogjuk, hogy 200 milliárd elkezd mozogni 200 billióig, és ez a rés megszűnik (ez 100 000% -os nyereség).”

Úgy tűnik, a Bitcoin bikák rendkívül pozitívak, legalábbis a jövőbeli kilátások szempontjából.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map