A segwit2x villát támogató cserék és a B2X érmékre mi várható

hirdetés Phemex

Végül itt van a Bitcoin Segwit 2x. A november közepére tervezett villát a különböző nemzetközi közösségek elutasításai közepette törölték. Akkor a villát a 494 784 bitcoin blokkra tervezték, amelyet 2017. november 16 körüli időpontban kellett kibányászni. Akkor a Segwit 2x-et nagyvállalatok és bányászok támadásának tekintették, hogy megragadják az irányítást a Bitcoin felett. De mindez elmúlt, és megerősítést nyert, hogy a Bitcoin segwit 2x 2017. december 28-án, az 501451 blokkban kerül megrendezésre..

A projekt aktualizált ütemterve december 28-át jelöli meg az elágazás meghatározott dátumaként, és Terlouw legutóbbi közleményében megerősítette ezeket a fejleményeket:

“Csapatunk elvégzi a Bitcoin keményvillát, amelyet november közepére terveztek.”

A bitcoin villák számának legutóbbi fellendülése

Ez az év a bitcoinok villáinak éve volt, és eddig négy sikeres villát láttunk, nevezetesen a Bitcoin Cash-t augusztusban, a Bitcoin Gold-ot novemberben, valamint a Bitcoin Diamond-ot és a Super Bitcoin-ot decemberben. Mindezek a devizák saját fejlesztéseket kínálnak a meglévő Bitcoin vitatott problémáihoz. E megoldások többsége a skálázhatóság, a magánélet és a bányászati ​​központosítás körül mozog.  

És nem is beszélve arról, hogy ez a lista nem tartalmazza a pletykák nélküli, várhatóan érkező Bitcoinokat. Ezek közé tartozik a Bitcoin Isten (maga Jézus is itt van), a Bitcoin Silver, a Bitcoin urán, a Bitcoin Cash Plus és a Lightning Bitcoin.

Karácsony egyik legutóbbi villája a Blockchain Angel Investor, amely bemutatta a Bitcoin saját „verzióját”, Bitcoin Isten (GOD) és más villák csatlakoznak a villás Bitcoin érmék ligájához.

A Segwit 2x támogató cserék listája

A SegWit2x 2. része még nem kapott nagy nyilvánosságot, és a nagyobb cserékről nincs nyilvános nyilatkozat. De a B2X honlapján olyan tőzsdék nevei vannak feltüntetve, amelyek meggyőzőek róluk: HitBTC és Yobit.

A Segwit 2x-et támogató tőzsdék száma még mindig nem világos, mivel a legtöbb nagy tőzsde, mint például a Bitmex, továbbra is frissített hivatalos nyilatkozatot nyújt be. Ennek megírásakor a segwit 2x honlapja a http://b2x-segwit.io 8 pénzváltót és pénztárcát támogat, ezek a következők:

  1. https://hitbtc.com/
  2. https://yobit.net/en/
  3. https://exrates.me/
  4. https://zumminer.com/
  5. https://localtrade.pro/
  6. https://needlecoin.org/
  7. https://www.wmtransfer.com/
  8. https://freewallet.org/

A meglévő SegWit2x határidős ügyekről szólva Terlouw a webhelyen idézi a következőket:

„Ugyanakkor a [SegWit2x] határidős ügyleteivel már régóta foglalkoznak egyes tőzsdék. A HitBTC is köztük van. ”


A Coinmarket cap már felsorolja a Segwit 2x határidős ügyleteket, a HitBTC és a Yobit pedig a támogató tőzsdék. Jó választás lehet néhány bitcoinodat ebbe a tőzsdére mozgatni, ha megpróbálod megszerezni a B2X érméket!

De elmélyülünk, és megtaláltuk a Bitfinex hivatalos nyilatkozatát, amely közvetlenül a Segwit 2x legutóbbi, november közepén tervezett utolsó időpontja előtt jelent meg. A nyilatkozat egyértelműen kijelenti, hogy meg kell adnia a BTC két változatát, és megerősíti, hogy a Segwit 2x-t B2X-ként elérhetővé teszi a tőzsdén.

Mi várható a Segwit 2x (B2X) esetében

Az elmúlt hetekbenBitcoin készpénz’Az egyik első, augusztusban megjelent bitcoin-villa figyelemre méltó növekedést élvez, és ez az egész kriptográfia központi beszélgetési pontja. A bitcoin készpénzár-emelkedése körüli vonóerő a bányászat és a befektetők viselkedésének elmozdulásához vezetett, ami befolyásolta a Bitcoin árát.

Abban az időben, amikor a segwit 2x visszatérésének első tippjei december 19-én jelezték, a B2X érmék határidős árai 200 dollárról 600 dollárra emelkedtek. Az azóta megfigyelt áremelkedés és a Segwit 2x aktuális ára emelkedett jövő 960 dolláron ül.

A Bitcoin jövője fényes

Mindannyian dicsérjük a bitcoin közösség azon erőfeszítéseit, hogy minden nap jobb legyen a bitcoin. Bár vannak aranybányászok, akik megpróbálják kitölteni a zsebüket, és bizonyos projektek nem életképesek, és egyáltalán nem szabad őket ösztönözni.

Végül itt van néhány webhely, amelyet felkereshet, hogy többet tudjon meg a villáról

http://b2x-segwit.io

https://bitcointalk.org/index.php?topic=2595620

https://t.me/Segwit2_X

https://twitter.com/Segwit_2X

Tájékoztassa a bitcoinokkal kapcsolatos gondolatait 2018-ban az alábbi megjegyzésekben, vagy írjon nekünk a címen [e-mail védett]

A bemutatott tartalom tartalmazhatja a szerző személyes véleményét, és piaci feltételektől függ. Tegye meg piackutatását, mielőtt befektetne kriptovalutákba. A szerző vagy a kiadvány nem vállal felelősséget az Ön személyes pénzügyi veszteségeiért.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map