Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] árelemzés a héten július 2. és július 8. között

hirdetés Phemex

Első hete július visszahozott néhány zöldet a fő kriptovaluták képernyőjére. Sok hírek felfelé és lefelé mozgatták a képernyőt. Figyelembe véve a RBI kör és dateline, főbb kriptovaluták cseréje India leállították INR / crypto exchange funkciójukat és fordítva kereskedési lehetőségeiket.

Az üzleti tevékenység folytatásához a legtöbben a kriptográfia-kriptográfia kereskedelemhez folyamodtak és P2P hálózat. Más ázsiai hírek alapján Dél-Korea lépéseket tesz, amelyek közelebb viszik a kriptopénz elfogadásához.  

Az USA-ban, Coinbase egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete teljes mértékben szabályozott brókerkereskedővé váljonSEC) 3 cég felvásárlásával, közvetítői-kereskedői engedélyükkel, alternatív kereskedési rendszerengedélyükkel és bejegyzett befektetési tanácsadói engedélyükkel együtt..

Afrikában a kenyai parlament kéthetes határidőt adott pénzügyminiszterének, hogy döntsön a kriptovaluták sorsáról az országban.

A hagyományos pénzügyi és technológiai cégek megkezdik az utat a blokklánc és a kriptopénzek felé. Svájc Csere, Hat, kripto cseréket indít közben A Facebook átalakítja személyzet építette fel a blokkláncát. És Charles Hoskinson, az Input-Output Hong Kong vezérigazgatójának meglepetéslátogatása [IOHK], és létrehozója Cardano a Google londoni irodájába szintén híreket tett a héten.

Forrás: Coin360.io 2018. július 8-án, IST 9.06-kor érhető el

Bitcoin [BTC]

A Bitcoin a múlt heti kemény után ismét zöld színben volt. A Bitcoin piaci tőkéje megközelítette a 117 milliárd USD-t. Az árak elérték a legmagasabb pontot 6 863,99 USD és a legalacsonyabb pontja 6 305,70 USD a hét során. A bikák aktív megjelenésének következő logikus lépése 7000 USD, bár nagy ellenállást éreznek 6800-6840 USD-nél.

bitcoin árelemzésForrás: https://in.tradingview.com/symbols/BTCUSD/

Ha a gőz folytatódik, a BTC-nek biztosan meg kell történnie kereszt 7000 USD a héten. A BTC-vel a héten a BTC-vel aktívabb cserék ezen a héten a ZB.com (10,87%), a Binance (4,46%) és az OKEx (3,38%) voltak..

Amint a medvék a hét első felében kalapáltak, a bika a végén dobogva tért vissza, a hét 5,65% -os nyereséggel zárult. A márka kapitalizációja 106 milliárd USD volt. Az árak a héten a 6465,51 USD és a legalacsonyabb 5835,78 USD csúcspontot érték el, ami egyértelmű küzdelmet mutat a 6000 USD ellenállási szint körül.


Azok a cserék, amelyek aktívabbak voltak, mennyiségben, a BTC különböző párokon át ezen a héten voltak Binance (10,36%), a CoinEx (7,58%) és a ZB.com (4,38%). Érdekes tény a tőzsde volumenkezelését illetően, úgy tűnik, hogy a legtöbb kereskedett pár a BTC / USDT érdekes pár, a legillékonyabb kriptográfia szempontjából, párosulva a stabil érmékkel.

Néhány hang, amelyet a Bitcoinról beszéltek. Tyler Winklevoss képest Bitcoin a digitális aranyig. Ron Paul, az amerikai kongresszus egykori tagját és a Mises Intézet jeles tanácsadóját idézve azt mondták, hogy a Bitcoin, az aranyfedezetű pénznem együtt élhet a szabad társadalomban. Az Allianz gazdasági főtanácsadója, Mohamed El-Erian, azt mondta, hogy a Bitcoin vételi területen lesz, ha 5000 USD-t esne.

Ethereum [ETH]

Az Ethereumnak, a piaci kapitalizáció szerint a második legnagyobb kriptovalutának, szintén sikerült visszafordulnia a támogatáshoz, hasonlóan a Bitcoin-hoz és más kriptókhoz. Nagyon sekély vörösben volt, bár miután sok zöld tetejét látta a hét végén.

Ahogy beszámolunk róla ETH valamivel alacsonyabb volt, mint 0,96%, miután látott néhány csúcsot, amelyek túl hűvösek voltak, mert észrevették őket. Az éter árak ezen a héten a csúcson voltak 461,21 USD és alacsonyan voltak 419,68 USD ismét széles kört mutatva, amelyen a bikák és medvék harcoltak.

Ethereum árelemzésForrás: https://in.tradingview.com/symbols/ETHUSD/ A héten a különböző párok között az ETH-val aktívabb, mennyiségi cserék a CoinEx (5,97%), az OKEx (4,42%) és a Pénzügy (3,69%) voltak. ). ETH / USDT pár, amely a maximális mennyiségeket generálja

Néhány hír ezen a héten: „Az Ethereum kriptográfiai fedezeti alap volt”, Austinban található, a Multicoin Capital nevű és a Chris Dixon, Andreessen Horowitzé nagyon pozitívan értékelte az Ethereum jövőjét és a Ripple-t és a Litecoin-t.

A dél-afrikai központi bank arra a következtetésre jutott, hogy a többbankos projekt a bankok közötti átutalások tesztelésére az Ethereum alapú Quorum platform segítségével, a „Khokha projekt” alatt. Továbbá, Kosárlabda csapat Sacramento Kings úgy döntöttek, hogy bányászzák az Ethereumot a Fund Tech Education ösztöndíjakhoz.

Ripple [XRP]

XRP követte azt a tendenciát is, hogy más érmék megtörték a csökkenő trendvonalat. Támogatta a lendületet, bár magasabb nyomásgyakorlást is tapasztalt, mivel a medvék 3,47% -os eséssel vörös színben kezdik a hetes zárást. XRP ár, tetején ez a hét volt 0,491110 USD és alacsonyan voltak 0,427302 USD.

Ripple Price elemzésForrás: https://in.tradingview.com/symbols/XRPUSD/

Az ezen a héten aktívabb, volumenűbb cserék voltak az XRP-vel a különböző párok között: CoinBene (21,86%), Bitbank (12,61%) és Bithumb (8,88%). Az XRP / USDT pár generálta a maximális mennyiséget, majd XRP párok követték japán JPY-vel és koreai KRW-vel.

Az XRP híreket gyűjtött, amelyek tartalmazzák SBI Holdings Az elnök szerint a Ripple (XRP) a kriptovaluta és a pénz következő globális standardja. Ripple új partnert is talált az indiai bankrendszerben Kotak Mahindra Bank amely lehetővé teszi Kotak számára az xCurrent előnyeinek kihasználását, hogy gyorsabb és hatékonyabb átutalási kifizetéseket tegyen lehetővé.

Olvassa el még: BTC, ETH, XRP árelemzés a június 25. és július 1. közötti héten – vegyes hét, jó hosszú távú pozitívumokkal

A többi mozgató és rázó

A Coin Market Cap szerint ezen a héten a tetejére és az aljára készített egyéb érmék (július 1-jén 23: 30-kor lettek elérhetők IST)

Mozgók

  • SelfKey – 396,03% -os emelkedést mutat
  • SalPay – 170,11% -os emelkedést mutat
  • Whalecoin – 132,34% -os emelkedést mutat

Shakers

  • Peepcoin – 92,95% -os csökkenést mutat
  • Zippie – 45,59% -os csökkenést mutat
  • Token Desk – 45,57% -os csökkenést mutat

Mit gondolsz, mi lenne a jövő héten a kriptopiacok hangulata? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map