Blackrock, a világ legnagyobb kriptovalutákat kutató ETF-vállalata, amely az egekbe szökhet

A globális befektetési erőmű minden munícióval rendelkezik ahhoz, hogy táblákat fordítson a kriptovaluták számára, és az áraikat felfelé vigye

Jelentések jelentek meg arról, hogy a Blackrock, az amerikai globális befektetési menedzsment vállalat, amelynek kezelt eszközei meghaladják a 6,3 billió dollárt, működő csoportot hozott létre a kriptovaluta vizsgálatára. Azt mondják, hogy a csoport az üzleti szférából jött létre, hogy megvizsgálja a kriptovalutákat és alapvető infrastruktúrájukat, a blokkláncot.

Blackrock képes arra, hogy vagyont fordítson

A New York-i székhelyű pénzügyi óriás a világ globális befektetésének összes fő idegzetét viseli: Ez az világ legnagyobb vagyonkezelője, mintegy 6 billió dollár ügyfelek pénzének felügyelete. Ez nagyobb összeg, mint az összes földi ország GDP-je, kivéve az Egyesült Államokat és Kínát, ami egyértelművé teszi a BlackRock befektetési döntéseinek hullámzását, amely végiggördül minden jelentős globális piacon.

BlackRock’s a jól megtervezett termékek nem járnak sok befektetői döntéshozatallal. Ezeknek szinte nincs okuk arra, hogy pénzt keressenek. Ez a legnagyobb passzív tőzsdén kereskedett alapok szolgáltatója, 1,5 billió dollárt fektettek iShares alapcsaládjába – amely a Blackrock menedzsmentje. Nem csak, hogy a BlackRock intézményi részvény- és kötvényállományai, amelyek többségét aktívan kezelik, lényegesen nagyobbak nála ETF portfólió.

Nemcsak a termékek, hanem a társaság 135 befektetési csapata minden befektetési választása arról számol, hogy ezt a pénzt hova kell felhasználni, és számtalan más befektetőt érint.

Blackrock tavaly óta énekel a Blockchain és a kriptók között

2018 februárjában a BlackRock globális befektetési stratégája Richard Turnill azt mondta, hogy a befektetőknek csak mérlegelniük kell kriptovaluták mint például bitcoin ha készek mindent elveszíteni, de a BlackRock sok potenciált lát az alapjául elosztott főkönyvi technológia- a blokklánc. Hogy őt idézzem,

„Úgy látjuk, hogy a kriptovaluták a jövőben egyre szélesebb körben használhatók lesznek, amint a piacok kiforrnak. Mégis úgy gondoljuk, hogy csak azoknak kell figyelembe venniük azokat, akik potenciálisan teljes veszteséget okozhatnak ”

Tavaly, 2017 októberében, a Business Insiderrel beszélgetve Richard Turnill elmondta, hogy a kriptovaluták „látványos áremelkedéseket” tapasztaltak az elmúlt hónapokban, ami arra késztette, hogy:

“Azt mondanám, hogy a kriptopénzek jelenleg egy buborék sok jellemzőjét mutatják.”

Ugyanezt az érzelmet visszhangozta A BlackRock vezérigazgatója, Larry Fink aki kijelentette, hogy a Bitcoin a pénzmosás indexe, hogy őt idézzem,

“A Bitcoin csak megmutatja, mennyi kereslet van a pénzmosásra a világon.”

Míg a Blackrock legfelsõbb tisztviselõi szkeptikusak voltak a kriptovalutákkal kapcsolatban megjegyzéseikben, meg kell jegyezni, hogy ez soha nem volt radarjuk, mivel valaki vagy a másik beszélt róla a médiában. Most, hogy változik az idő – új termékek létrehozása, a szabályozások kidolgozása és más intézmények érdeklődése iránt a BlackRock kriptovalutákat nézhet.


Olvassa el még: A Bitcoin (BTC) lerázza a medvéket, míg DASH, EOS, & A NEO győztesként jelenik meg

A Blackrock hírek izgatják a kriptográfiai közösséget

Az a jelentés, miszerint a Blackrock kriptovalutákat kutatott, izgatta a kriptográfiai közösséget. Sokan a twitter-kezelőjüket használva ajánlották, hogy ez legyen a megfelelő alkalom bitcoinokat vásárolni.

A Blackrock, a világ egyik legnagyobb vagyonkezelője létrehozott egy csapatot annak feltárására, hogy miként léphetnek be a kriptopiacokra.

Könnyű válasz: Vásároljon Bitcoin-t

– Pompás? (@APompliano) 2018. július 16

Néhányan osztották azt a véleményt is, hogy ha a BlackRock, a legnagyobb ETF-társaság bekapcsolódik, a SEC nem lesz oka ellenezni a közelgő bitcoin ETF döntést, amelyet benyújtott CBOE.

A különbség jövőbeli & az ETF az, hogy egy ETF-nek meg kell vásárolnia az alapul szolgáló likviditást a piacról.

Amikor a világ legnagyobb ETF vállalata a Crypto-t nézi, és a SEC-nek nincs valódi oka a következő ETF blokkolására, ez egy kicsit izgalmas lehethttps://t.co/eFAYwnGdyN

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 2018. július 16

Akár a BlackRock befektetői, akár nem, feltárási hírei szintén jelentős hírek a kriptográfiai közösség számára, mivel az új kor technológiája képes volt felkelteni ennek a mamut befektetési óriásnak az érdeklődését. A jövő mindenképpen szuper fényesnek tűnik.

Megváltoztatja-e a Blackrock álláspontját a kriptovalutákkal kapcsolatban? Mondja el nekünk véleményét ugyanerről.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map