Crypto News Flash: Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS, Stellar, IOTA és Tron irányítja a piacot

hirdetés Phemex

A kriptopiac nyereséget élvez, mivel a Bitcoin bikák érzik az izgalmat, az Ethereum közel van a 300 dollárhoz és az XRP készen áll a 0,40 dollárra, míg az EOS 18% -kal nő, a Stellar reflektorfénybe kerül, az IOTA emelkedik a valós világban, és a Tron csak egy napra van attól, hogy erősebbé váljon.

A Bitcoin [BTC] bikák érzik az izgalmat

A kriptokirály, a Bitcoin mind fel van építve, mivel a BTC ára ma 7195 dollárt ér. A sajtó idején a Bitcoin 7097 dolláron cserélt gazdát. Tekintettel arra a tényre, hogy a bitcoin hash aránya gyors ütemben növekszik, és a szakértők azt jósolják, hogy ennek eredményeként új csúcsot ér el, a bikák várhatóan tovább hosszabbítják piacon maradásukat.

bitcoinForrás: Tradingview.com

Számos pozitív hír lendíti előre a piacot, nevezetesen: a Bitcoin ETF-ek elutasításának felülvizsgálata, a rövidnadrág csökkenése közben az első helyet elfoglaló hosszúság és az intézményi befektetők kripto felé fordultak. Nem is beszélve arról a tényről, hogy a Bitcoin tudatossága és elfogadása is növekszik.

A Bitcoin bikák hajtják az altcoinokat, mivel az érmék többsége zöld színben van, míg néhány jelentős nyereséget regisztrál. Ennek a BTC dominanciája enyhén visszalép, 52,6% -on.

Az Ethereum [ETH] félénk, hogy megérintsen 300 dollárt

Elon Musk szeretne ETH-t!

Nos, nem igazán, de ez volt az egyik legforróbb hír a mai kriptográfia körében, mivel a Tesla társalapítója és vezérigazgatója ezt megosztotta tweetjével. A következőképpen ment le:

Ezen a ponton szeretném az ETH-t akkor is, ha átverésről van szó

– Elon Musk (@elonmusk) 2018. augusztus 28

Eközben az Ethereum áttörést hajt végre a mezőgazdasági iparban, miközben a moszkvai kormány egy olyan rendszeren dolgozik, amely alapvetően kereskedési helyeket oszt ki a gazdák számára.

Ha árról van szó, az Ethereum megszerezte a bot rövid végét, miközben küzd, hogy elérje 300 dollárt. Bár az ETH-nak még mindig van módja elérni ezt a jelet, mivel jelenleg 295 dolláron áll 2,67% -os nyereséggel.

ethereumForrás: Tradingview.com

Ezenkívül olvassa el: A varratokon feltörő intézményi érdek, Bitcoin & Az altcoinok kinyújtják a vörös szőnyeget

Az XRP készen áll 0,40 dollárért & sokkal több

Az egyik legaktívabb kriptovaluta és közösség, az XRP szinte mindig szerepel a hírekben. Lehet, hogy nem igaz az árára, de határozottan a partnerségekre és a fejlesztésekre.

A közelmúltban integráció zajlott a COIL és az XRP Tip Bot között az ILP-n keresztül, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az XRP-ben „streameljék” a fizetéseket.

0,348 dollárnál az XRP az elmúlt napokban nyereséget ért el és folyamatosan emelkedett. Úgy tűnik, hogy a bikák kedvelték a világ 3. legnagyobb kriptovalutáját, mivel kitörést keres.

xrpForrás: Tradingview.com

Az EOS 18% fölé emelkedik

Néhány nappal ezelőtt az EOS ismét a hírek közé került, mert a RAM-ára hatalmasat emelkedett. Dan Larimer, a CTO azonban gyorsan megosztotta a RAM kihasználásának megakadályozásának módjait, és az EOS 1.2.3 kiadása tovább gondoskodott a helyzetről.

A top 50 kriptovaluta közül az EOS az egyetlen, amelynek kétszámjegyű nyeresége van. A világ 5. legnagyobb kriptovaluta jelentős nyereséget élvez, mivel 18,61% -os emelést igényel. A cikk írásakor az EOS 6,44 dolláron állt, miközben kezelte a 24 órás, több mint 800 millió dolláros kereskedési volument.

EOSForrás: Coinmarketcap.com

Csillagok [XLM], amelyek elhangzik

Az elmúlt hónapokban a Stellar sokat volt a reflektorfényben. Nemrégiben rekordot készített, egymillió fiókkal. Ez a kriptopénz jelentős előrelépést tett annak a célnak az elérése felé, hogy a határokon átnyúló fizetések legjobb platformjává váljon.

A Stellar 1,18 százalékos felfelé irányuló mozgással 0.233 dollárral jár. A 6. rangsorban az XLM-nek hosszú út áll előttünk.

CsillagForrás: Coinmarketcap.com

IOTA [MIOTA] való életben való örökbefogadás

Az IOTA egyike azoknak a kriptovalutáknak, amelyek nemcsak a való életben való alkalmazáson dolgoznak, hanem megvalósítják is. Az IOTA a Volkswagennel fennálló partnerségével – többek között a Redditor Cullen11 által megosztottakkal együtt – a fényes jövő felé néz..

Ami az árát illeti, az IOTA jelenleg több mint 9% -kal emelkedik, $ 0.774, és az elmúlt héten növekvő lépést tett.

iotaForrás: Coinmarketcap.com

Tron [TRX] napokat számít, hogy erősebbé váljon

A Tron virtuális gépének itt, augusztus 30-án történő bevezetésével a Tron készen áll arra, hogy újabb lépést tegyen a piacon való erős jelenlét felé. Nemrégiben a Tron szerepelt a KuCoin tőzsdén, elérhetővé vált az IcoCryptex.io holland tőzsdén, és a Tron App életbe lépett az Apple áruházban.

tronForrás: Coinmarketcap.com

A Tron utolsó 7 napos grafikonja folyamatosan felfelé haladt, és a TRX jelenleg 0.026 dolláron ül.

A DeFi frissítések valós időben történő nyomon követéséhez nézze meg a DeFi hírcsatornánkat Itt.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map